Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 041
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
И аз пожелавам лека вечер на всички!  Hug

И да внимавате с писането,че още няма нова тема!  Peace

ох много ме е яд...как се разхождат за ръка...извинете ме но това е по скоро за 14-16г възраст...не за студенти...много ми идваше това,мили,цун по бузка и блябля....
Скрит текст:
да бяха се награбили поне  веднъж да не ме човърка вече беее

Колко да са лоши момчетата. А иначе Чаги в ПЕ се раздаде получи му се.
явно не беше достатъчно,жалко!

# 646
 wavey wavey wavey

Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705704.new#new

Пускам я да има къде да пишете иначе е същата като тази.Ако може някой да премести линковете със ериите на 1 страница Praynig благодаря предварително HugНе ми е добре и нищо не мога да правя Rolling Eyes

Лека вечер Hug

# 647
Илди, не можеш да се отлепиш нали,а си представи като свали очилата и те изгледа с ония ми ти синииии очи...
Ооо Неви , къде ходиш бе душа камбана...

Heart Eyes То да беше само цветът... такъв поглед никой друг няма.
какво стана с него...имали нов филм,бе да оплакнем очите....

# 648
Клоди, Hug бързо да се оправиш  Peace Наде,Систър,лека и мека

# 649
Илди, не можеш да се отлепиш нали,а си представи като свали очилата и те изгледа с ония ми ти синииии очи...

свърши Присон бреак и се покри  Mr. Green 40 г е ,ама  Heart Eyes

# 650
Надуфче, оправяй се бързичко. Почивай си и се лекувай.

# 651
 Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 652

свърши Присон бреак и се покри  Mr. Green 40 г е ,ама  Heart Eyes
аууу  идеален значи  Mr. Green

вижте как ще свърши тяхната история

# 653
Ива, хич нищо да не те човърка. Те са се награбили където трябва, а за пред народа и три снимки общо нямат, голяма тайна шъ знайш Joy

# 654
Видех я душицо, много благодаря, ноаз питах за другото откриване където беше с Джан  Peace
навсякъде е хубав , ама ще ме извиниш но в ПЕ е нещо уникално Heart Eyes никакви сюжети не ми дремят играта му е на макс  Hug
играта кой ти я гледа.....само да се движи насам натам с разкопчана ризка и от време на време да се облизва...може и да се къпе,да се бие,нямам ядове Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

айде с мен

Скрит текст:
С теб съм навсякъде и аз се чудя за премяната, аватара е готов ама подпис си търся
Наздраве , само аз и набора ли сме на винце  Mr. Green

# 655

да ви припомня само един коментар на Чаатай
питат го каквоо е да целуваш Хазал
а той отговаря
като да ядеш локум

един турчин да сравни целувката на  момиче с локум е просто невероятно,за тях локума е най най-сладкия десерт Mr. Green Heart Eyes Hug

# 656
  • София
Ето, сега като прегледах сериите напред (за пореден път), си мисля, че сериалът трябваше да завърши на пейката в парка, а Фемирските деца да се люлеят на люлката. Така щеше да се изпълни и мечтата на Зехра. Нали казва на Фериа, че си е отгледала там децата и е имала мечти за тях, да са учени и т.н. Ф. щеше да изпълни мечтата на майка си  Rolling Eyes

Ех, мечти, мечти....ама никой не пита нас зрителите  Simple Smile

# 657
Видех я душицо, много благодаря, ноаз питах за другото откриване където беше с Джан  Peace
навсякъде е хубав , ама ще ме извиниш но в ПЕ е нещо уникално Heart Eyes никакви сюжети не ми дремят играта му е на макс  Hug
играта кой ти я гледа.....само да се движи насам натам с разкопчана ризка и от време на време да се облизва...може и да се къпе,да се бие,нямам ядове Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

айде с мен

Скрит текст:
С теб съм навсякъде и аз се чудя за премяната, аватара е готов ама подпис си търся
Наздраве , само аз и набора ли сме на винце  Mr. Green
да викнем и Айсун...и тя набор  Mr. Green Whistling ooooh!...оле божкеееееее

# 658
Най-голямата тайна щом никой от екипа не издава значи са си ходили тайничко на гости.Ето и логиката свършват снимките за деня. И Хазал пиши съобщение на Чаги " Уморен ли си? Ч-Не особенно...ама за теб не съм уморен. Х-И какво мислиш да правиш тази вечер? Ч-Не знам мислех си да дойда у вас ... или ти у нас. Какво ще кажеш? Х- Ами пред вас сигурно ще те чакат много фенки а пък пред нас сигурно ще има много фенове в мъжки род. Ч-Предлагам да дойдеш у нас. Х- Ами добре! "
Това ми дойда ей така.

# 659
wavey wavey wavey

Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=705704.new#new

Пускам я да има къде да пишете иначе е същата като тази.Ако може някой да премести линковете със ериите на 1 страница Praynig благодаря предварително HugНе ми е добре и нищо не мога да правя Rolling Eyes

Лека вечер Hug

Да се оправиш по-скоро,че какво ще правим без теб...гостоприемната ни домакиня!Всичко да мине бързо!!!

Общи условия

Активация на акаунт