Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 035
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
ми аз тогава пиша,гледам,то иначе как ще ви стигна и на ся изтървала съм,то от толкова често даване не мога да запомня кое гледаме кое не,даже викам това ревю мина ли ,не мина ли,че детето ми каза ааа мина вика Joy Joy Joy

# 676
  • У Диспансера ...♥♥♥
ее как бе прословутия номер 10  Joy Joy Joy
интересно как не сте се избили с Фери там  Joy
ми той Емир не мога да се вредя от него тъкмо почнем и той я грабне и и каже гид,и тряяяссс вратата,то за мен ред не остана Joy Joy Joy

# 677
ми аз тогава пиша,гледам,то иначе как ще ви стигна и на ся изтървала съм,то от толкова често даване не мога да запомня кое гледаме кое не,даже викам това ревю мина ли ,не мина ли,че детето ми каза ааа мина вика Joy Joy Joy
какво ревю? ааа  Joy сега пък аз съм изтървала нещо хахах

# 678
  • У Диспансера ...♥♥♥
този апартамент 10 на какво ли не стана свидетел  Mr. Green
    мани ,мани страшна работа,все в устите им беше,кой какво каже оп тоя от номер 10,на серия по не знам колко пъти все това се споменаваше Laughing Laughing Laughing

# 679

и аблата тука  Sick

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥

ми как няма да изтървем на седмица 1 серия прекъсвана 3 пъти от реклами,то тяхното вече се уливат направо,а на обяд в 13:30 дават някакъв тъп и то по цял оригинален епизод ,а ние ще побелеем докато стигнем 2ри сезон Mr. Green

# 681
  • У Диспансера ...♥♥♥
   е тая много отврат пууу,като си представя че са имали връзка и #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 682

ми как няма да изтървем на седмица 1 серия прекъсвана 3 пъти от реклами,то тяхното вече се уливат направо,а на обяд в 13:30 дават някакъв тъп и то по цял оригинален епизод ,а ние ще побелеем докато стигнем 2ри сезон Mr. Green
ууу пепел ти на устата..оп на клавиатурата  Joy млади сме още,няма да побеляваме дори и 3-ти сезон да стигнем пак ще сме си вечно млади,джиджани и обичани  Grinning

# 683
   е тая много отврат пууу,като си представя че са имали връзка и #Cussing out #Cussing out #Cussing out
както се казва - у секо гърне мерудия е тя

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
хайде вампитата почнаха,тук като се сетя колко и мен ме беше страх да не се появи Клаус,само като го споменаваха,викам леле тоя дано не се вястне насам,а той душичка излезе Joy Joy Joy

# 685
  • У Диспансера ...♥♥♥

ууу пепел ти на устата..оп на клавиатурата  Joy млади сме още,няма да побеляваме дори и 3-ти сезон да стигнем пак ще сме си вечно млади,джиджани и обичани  Grinning
   ами с това темпо какво да си мисли човек Thinking Thinking Thinking

# 686
Деймън да беше се задържал повече в банята  Mr. Green

# 687
  • в подножието на планината

Клодиии,  Heart Eyes оздравявай бързо...  Hug Hug Hug липсваш... Rolling Eyes

Лека нощ и от мен! Hug

# 688
Две лоши момчета,убавци...

Нали са мъжкари,сдобриха се и отиват на гадже кириз...кои ли са щастливките...  hahaha

Наде, лека!
Щастливката е една - Фериха, нали за нея е битката им, сега ще й се извинят.....

# 689
  • У Диспансера ...♥♥♥
Деймън да беше се задържал повече в банята  Mr. Green
нали и аз това си помислих,ама тука е по якичък от сега Thinking

Общи условия

Активация на акаунт