Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
# 721
няма спиране тази песен,тя и още 2-3 може би цяла седмица нон-стоп ги слушах Simple Smile
Неви може и така да е както казваш,просто нищо не се вижда от тези клипчета  Peace

# 722
# 723

Илда,поздрав

# 724
  • У Диспансера ...♥♥♥
    охх моя човек бе,много   го харесвам тоя Тарканчо #Crazy #Crazy #Crazy

# 725
Нали знете, че и Таркан е наш човек, дядо му е българин, ако се не лъжа. Няма лабаво.

# 726
    охх моя човек бе,много   го харесвам тоя Тарканчо #Crazy #Crazy #Crazy
и аз му се радвах едно време,но скоро не съм му слушала нови песни,а и то има ли такива нали беше сгафил и той нещо

# 727
  • У Диспансера ...♥♥♥
Киара  Hug
Ирка, от моята кръвна група си, ако трябва шъ раздадем очила, така е - като чу "Хазал" както си клатеше краката - замръзна и физиономията му се промени, но сте прави че лицето му тука не се вижда добре.
давай да им раздаваме аз и 3D  сложих даже и се позачерви Joy сега което си е поошашави се момъка,почна се оглежда наляво,надясно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 728
  • У Диспансера ...♥♥♥
   колко сладко си спинка.Хайде лека Фемирки,Деймънки,до утре,ако мога да ви стигна де!!! Hug Hug Hug

# 729
Киара  Hug
Ирка, от моята кръвна група си, ако трябва шъ раздадем очила, така е - като чу "Хазал" както си клатеше краката - замръзна и физиономията му се промени, но сте прави че лицето му тука не се вижда добре.
давай да им раздаваме аз и 3D  сложих даже и се позачерви Joy сега което си е поошашави се момъка,почна се оглежда наляво,надясно Simple Smile Simple Smile Simple Smile
и 4D да ни дадете няма да ги върнем  Joy е боята видях че я пусна по едно време,ама туй стреснатото дет викате ми убягна  Grinning

# 730
За последно - спокойни сънища на всички!

# 731
Ex Дзверче тъкмо си лягам и те мернах  Hug

# 732
Ex Дзверче тъкмо си лягам и те мернах  Hug

Неви  Hug  нали весе ви догонвам и докато видя ти спиш вече.

# 733
Лека на всички и да знаете ап. 10 по стените и мебелите пази сълзите,болката,гнева,разачорованието,любовта,щастието,нараненото его и амбициите и за това в 3 сезон може би ни  беше тъжно защото стените помнят и винаги ще съхраняват онова което Емир и Фериха не успяха да изживеят карайки се борейкит се а не както беше редно обичайки се.Те двамата винаги ще бъдат заедно дори и единия да го няма. След време ще бъдат. Понякога се чудя защо не живяха обичайки се може би и двамата са виновни по равно. Хората са каза ли старата любов ръжда не хваща за това искам да кажа че ако решат да завършат 3 сезон и ако Фериха  се завърне може би в началото ината му е голям но постепенно ще се върне при нея.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт