Време ни е за промяна и купон №74

• 14 379
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
А мъжа напоследък ходи 2 пъти до клиниката и се оказа, че познава единия от новите лекари и 2-ма познати срещнал, дето незнаехме, че правят ин-витро.
После заключи, че много хора явно имат репродуктивни проблеми Rolling Eyes

# 631
ооо Ванче молим те недей ме подминавай ,мааа аза ша дойда и ша ти спретна скандал ,немой ма подминеш ,само дет единият път за малко се разминахме на косъм ooooh!
и аз  си говоря ,със тез дет са до мен ,ма много ми е приятно когато видя някой познат,даже и от феса hahaha hahaha hahaha

# 632
Бамби,странен ми е тоз кабинет,като минеш ше пишеш кво са те праили там

и ММ се беше засякал с една негова колежка,и сега двамката тайно си се събират да си клюкарстват кой до къде е стигнал Joy

# 633
Ми Вико, то туй ми беше сефтето и едната счупи парапета, другата доде със саксия.  Hug
Кой знай какво име ми е излязло покрай вас двете с Миеринката. А и тя после цял ден прекара с мен, та и се кара с разни хора, мъж ми и той се кара- те хората са видели ко мислиш. Бабето пък кат беше ме бутна... въобще..

# 634
Слънчо ,че иаз чак се намесих hahaha hahaha hahaha

# 635
ми да де, то зарад вас не са ме заговаряли сигурно  hahaha hahaha

Вико, имаш адашка горе  Joy Joy Joy Joy

# 636
  • София
ама като гледам добре се забавлявате докато чакате и екшъни си спретвате, пък при нас скука Sad

# 637
В тоя странния кабинет влизах веднъж при Ташков, ама там даже ехограф не видях. Явно е само за разговори  Flutter
Аз съм си доста темерутеста или там както Вико я каза новата дума, та не знам как въобще ме заговарят. Някои явно не подбират  Crazy

Щастливата слива - Вико да не си под прикритие  Flutter

# 638
  • София
Аз съм си доста темерутеста или там както Вико я каза новата дума, та не знам как въобще ме заговарят. Някои явно не подбират  Crazy

Joy Joy Joy

# 639
  • София
има си всичко в тоя кабинет и ехограф и стол и съблекалня, лошото е че има гумени ръкавици, мноооого е неприятен прегледа с такива  Confused
имат и пергел за измерване на шкембета, последния път и това намазах.  Joy Joy

# 640
меме, щото не знаеш къв английски пердаша и насред чакалнята викам ХАУ, кат индианка.

не съм под прикритие. на първа фронтова линия съм

# 641
# 642
що са смееш ма слънчо

# 643
  • София
вико ша та взема с мен някой път та малко да ги разговорим дамите и при нас, а hahaha

па за англииския и него шъ можеш да практикуваш има с кой  Party

# 644
а по-добре да не го практикувам, че неразбрана ще си умра

Общи условия

Активация на акаунт