Време ни е за промяна и купон №74

• 14 388
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
най сигурно ако видя някои с антенки значи е съфорумец Joy Joy Joy

# 616
Някъде четох, че в новата клиника новите анестезиолози не давали кола след упойката,поне  фафлите да оставят или да заместят колата с кафенце

аз от съфорумките само с рара2011 се познавам,но то от зачатието се знаем

# 617
И мен винаги ме заговарят. Даже понякога, когато баща ми ме придружава, и него са го заговаряли  Crazy Crazy Crazy

# 618
  • София
Някъде четох, че в новата клиника новите анестезиолози не давали кола след упойката,поне  фафлите да оставят или да заместят колата с кафенце
дават.
Меме, като се замисля като бях в Щерев с никой не съм се заговаряла наистина Rolling Eyes
ама там хич не се висеше.

# 619
и двата пъти след упойка не са ми давали нищо

# 620
  • София
ааа от ройтерс отърване няма hahaha hahaha hahaha
бабе,не ме ядосвай, че другия път като те засека ще се направя, че не те виждам Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

и двата пъти след упойка не са ми давали нищо
ти явно си скромна, аз си искам и ми дават Mr. Green

# 621
рими,и аз бях чела някъде че не дават,сигурно са орязали бюджета или не са били напазарували за съответния ден Joy

# 622
  • София
може и така да е, ама и при нас от време на време се чака по 2 часа и като бяхме в старата сграда си се събираше бая народ, ама нъцки......
с една мацка пихме кафе след изследвания те па взеха че ме извикаха от кафето чак, с една мацка чат пат си пишем по майла, бяхме в една стая лятото аз след пункция тя след хидротубация, а и с две мацки се запознах на връх нова година си чакахме за инжекции та това ми е от клиниката.
 Mr. Green
иначе само си се усмихваме и аз аха да ги заговора и те си влезат на прегледа

# 623
аз съм според зависи. има дни дето не ми се говори, но пък има и такива дето съм особено контактна

# 624
  • София
аз съм според зависи. има дни дето не ми се говори, но пък има и такива дето съм особено контактна
то и аз, обаче явно си личи като съм сърдита, щото никой не ме заговаря тогава. Laughing

# 625
аз като бях последния път в клиниката около мен имаше две три жени на бая възраст,едната с мъжа си и влизат в този кабинет дето е между стаменов и персенска....кво ги правят там newsm78,и таман дойде една госпожица и те ме извикаха да влизам и не можах да си поприказвам с никои

# 626
  • София
в кабинета между Стаменов и Персенска преглеждат лекарите от родилното, ама освен тях явно го ползват за всякакви други работи  Rolling Eyes
обясниха ми че като тръгна да раждам първо оттам трябва да мина, което ми се стори много странно място.

# 627
Добро утро Flutter

Аз пък не съм заговаряла никоя никога, щот съм темерут. Мен ме заговориха два пъти само и туй беше Rolling Eyes ма пък аз нямам кой знай какъв стаж там, пък сама никога не съм била- най малко +1  Mr. Green

# 628
слънчо, в твоя чест даже парапета потроших

# 629
  • СОФИЯ
Добро утро Flutter

Аз пък не съм заговаряла никоя никога, щот съм темерут. Мен ме заговориха два пъти само и туй беше Rolling Eyes

да бе да, темерут била  ooooh! ooooh! ooooh!
Слънчоооооо  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт