Време ни е за промяна и купон №74

• 14 381
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
що са смееш ма слънчо
ми щото се сетих за тогава. как се бях спекла и после вие с миеринката, Ванчето как махаше от перничанката, после Бабето кат ходехме да я вземаме, смокините по пътя, бурканчетата пред клиниката, Миеринката кат изкара църковното календарче, Ванчето кат не смееше да седне до мъж ми, щот му бях казала за шарана... много мило ми става кат си ги спомня тези неща. Само се опитвам да забравя как Бабето и мъж ми се опитаха да ме зарежат по пътя ма.... Joy Joy

# 646
поне всяко идване ти е запомнящо се  Joy Joy Joy Joy

# 647
  • СОФИЯ
поне всяко идване ти е запомнящо се  Joy Joy Joy Joy

абсолютно  Peace Peace Hug  Joy

трябва да има емоцииииии Слънчоооо  Hug Hug

# 648
миии Слънчо ти кат блееш ,аз не спа Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 649
 Joy Joy Joy  даа

ама всъщност сега осъзнавам, че покрай репродуктивните проблеми и гадостите са ми се случили и много хубави неща Hug

# 650
АЗ СЪМ ЕДНОТО ХУБАВО НЕЩО  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

# 651
  • СОФИЯ
АЗ СЪМ ЕДНОТО ХУБАВО НЕЩО  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

аз другото ....
сестро опасна си
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 652
Абе девойки можете ли да предложите някоя космопочиствачка  newsm78,за предпочитане в село Люлин,че моята е у ПУдгумер,а нямам време да ходя до там.Спешно е Joy

# 653
аз пък съм си намерила Приятелки и Хора,,с който говорим на един язик ,ии знам ,че мога винаги да разчитам в труден момент на тях Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654
АЗ СЪМ ЕДНОТО ХУБАВО НЕЩО  Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

аз другото ....
сестро опасна си
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ми да Joy Joy
щом са и цаливахме... а аз такива близости не обичам много, много.. ма с някой отвътре ми напира Joy

И аз така мисля, Бабе!

# 655
ми сестро така е. я кви сме ангелчета, чак крилца са ми напъпили и ореолче е покарало

как мое да го не цунеш слънчевото ми кажи.

бабе, ти си знаеш  Hug Hug Hug Hug Hug

# 656
  • Sofia
Добро утро, момичета  Hug Аз днес съм далеч по-добре, направо ми просветна. Снощи гледах до 3 часа Chasing Mavericks. Хареса ми определено, изобщо не е тъп филм за сърфисти, а и е с Джерард Бътлър  Heart Eyes Доста приятно ме изненда филмът.

И на мен в клиниката, докато чакам, понякога ми се говори, понякога хич. То на мен и работата ми е такава, че цял ден плямпам и някой път искам просто да мълча. Но като цяло съм контактна и ако на момичето да мен му се говори, може да си откараме часове в приказки  Laughing Иначе и аз най-много се радвам като срещна някой от форума, или от фейса  Heart Eyes

# 657
максче, ша отпадне ли третата цица. нали тебе те чакахме да се разцициш. нищо, по-нататък пак. ся щом се оправяш кво да направим  Whistling Whistling Hug Hug Hug

# 658
  • София
само дет единият път за малко се разминахме на косъм ooooh!
Бабе, искаш да кажеш, че не съм те видяла  и не си ми се обадила или newsm78 newsm78 newsm78
Слънчо, то такива срещи не се забравят Joy Joy Joy Joy Joy hahaha Joy
Ама ква беше гадина, точно Чико кат беше най-ядосан на варненското светило, зарад резултатите, и ти баш тогава подхвърли за шарана hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 659
  • Sofia
Нищо, Вико, тоя път може да ми се е разминало разцицването, но следващия път едва ли  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт