ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 356
  • 578
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Страшно разочарована съм от тазвечершната нашенска идея! Очаквах да има поне двама други изпълнители, а не едни и същи да представят трите песни. За съжаление и трите предложения са слабички и скучновати, особено ако ги сравнявам с Вода навремето. Бийтбоксът се губеше сред тъпаните, онзи рапър хич не трябваше да е там. Втората песен скучна, та скучна, все едно сме в селското читалище - става за вътрешна употреба, но за международна хич. А третата ми напомни за едновремешната 4-4-2. Скука. Сега катто слушам Янка Рупкина, ако ще е етно, по-добре тя да е (уф, и тя нещо вече остарява...). Явно звездният миг на Елица и Стунджи мина и замина.

# 136
 BlushМного ми е скучен нашия финал.С последните барабани направо ме заболя главата.

Погледнах кого изпрати Израел на финал след втория шанс.Очаквано - Judah Gavra - We’re Beautiful.

# 137
  • DE
Твърде ми е фолклорно. Обожавам народната ни музика и танци, но това все пак е конкурс за популярна нова песен. Някой замислил ли се е, че повечето пъти печели песен която спокойно може да се върти във всяка една дискотека на континента и не само newsm78

# 138
В един коментар от чужденец пише, че финалът ни прилича като в края на 80-те.  Laughing

И за какво трябваше 10 минути да гледаме видео за Гърция??

# 139
  • София
Точно, и аз това си помислих! толкова статични бяха камерите, осветлението и звукът, че само леко "звездичките" липсваха!

# 140

Кисмет??  Sad

# 141
Какво ли си мислят чужденците за това, че провеждаме финал за Евровизия на националния ни празник? Не знам друга държава да е направила това съвпадение!
Проф. Ганева ще обяви резултата - никой не обяви индивидуалните си оценки!

Кисмет - и колко гласа от журито и колко от зрителите - кой да ти каже?

# 142
 Shocked Въобще не се надявах Кисмет да спечели, затова и не гласувах. А те взеха, че я избраха.

# 143
точно тя най-малко ми хареса, странен вот   Rolling Eyes

# 144
  • София
Няма интрига, какво да обявяват! Като едно време по избори - дали гласуваш за БКП или за ОФ - все тая!

# 145
Няма никаква логика! Много посредствена песен. Няма как хората точно да са гласували за нея.

# 146

Чужденците не разбират какво се случва. Както и аз. Е*аси финала, пълно разочарование!

# 147
И това ли беше?

Исис,никой не разбра,че имаме национален празник.Както и,че това беше някакъв финал.

# 148
толкова ли сме зле вече...  Confused

и за анкетата няма да гласувам - нито една

# 149
Винаги могат да ни изненадат от БНТ- винаги могат на чисто да се осерат/ без извинение/ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт