ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 341
  • 578
  •   1
Отговори
# 390
Гледам го тоя финал на Мелодия фестивален и не вярвам на очите си!То едни гласувания,една пародия.нямам думи направо.И моя фаворит Антон няма да е победител.Дотук,както гледам Robin Sternberg - You .По-късно ще ви кажа Thinking

# 391
Да, Robin Sternberg - You е победител.. Sick

# 392
При толкова хубави песни на финала, шведите коя си избраха ...  ooooh! Имам много шведски приятели, до един са недоволни от избора. Та така, не е само България с протестите.

# 393
Нищо особено в песента на Робин, но с късмет. Какво толкова го харесаха журитата на Исландия, Израел и Хърватия (по 12т), Франция, Италия и Украйна (по10 т.), Испания, Германия и Малта (по 8т).  Англия не го е зачела изобщо, а Кипър  -  с 1 т.  Ще видим как ще се впише тази песен при общото сравнение на песните на финала.

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 23:54 от Isis

# 394
Потресена съм. Shocked Shocked Цезар, оня с оперното пеене ала Красю Аврамов. И то с вота на публиката. Sick Журито постави на първо място Електрик фанс - моите фаворити.

# 395
Нищо особено в песента на Робин, но с късмет. Какво толкова го харесаха журитата на Исландия, Израел и Хърватия (по 12т), Франция, Италия и Украйна (по10 т.), Испания, Германия и Малта (по 8т).  Англия не го е зачела изобщо, а Кипър  -  с 1 т.  Ще видим как ще се впише тази песен при общото сравнение на песните на финала.

Песента зарибява и е лесно запомняща се.  Peace

Потресена съм. Shocked Shocked Цезар, оня с оперното пеене ала Красю Аврамов. И то с вота на публиката. Sick Журито постави на първо място Електрик фанс - моите фаворити.

Честито на Румъния... и на нас.  Mr. Green

# 396
Аз се прехвърлих на румънската селекция.......... Тудор Турку си изпя песента и докато пееше, рисуваше. За пръв път виждам нещо подобно. Нарисува едно женско лице.....
Намерих песента  Tudor Turcu - Hello (Eurovision 2013 Romania) Finala  Много странно представяне - не ми допадна. Добър художник, но да си направи изложба! Той рисува с лице към статива почти през цялото време, а  онази красавица стои с гръб към него и с лице към публиката. Местата им са на обратно.

Румъния си вкара автогол с  тяхната песен

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 00:55 от Isis

# 397
Румънците!  Shocked Sick Joy Добре, имало и по-зле от българската песен.

# 398
  • España
Така ,както гледам кандидатите на другите държави.... newsm78 newsm78... май май имаме шанс за Финала!  Mr. Green

# 399
Едва сега си пуснах шведската песен. Харесва ми, но публиката е гласувала за Yohio. А Робин е пробутан от журито. State of Drama - "Falling" също ми хареса. Според мен Yohio е по-атрактивен.
Обаче още не мога да си обясня как така румънската публика предпочете Цезар - имаше над 9000 гласа. На второ място с над 6000 гласа беше една доста умряла песен Un Refren -  Casa Presei, която хората от журито въобще не отразиха. Румънската песен е мъка за слушане, не се търпи.

# 400
  • Русе
   Шведският финал беше страхотен, докато избраха песента победител ooooh! Този Робин не ми хареса още от пръв поглед/слух, а като елиминира Мартин Ролински - съвсем Crossing Arms
   Докато гледах гласовете на международното жури не можех да повярвам, че Робин и Улрик са фаворити! И дамата с умрялата риба и тя колко точки взе... Зарадвах се, когато веселите дядовци бяха достойно оценени от шведската публика, но в крайна сметка жалко за Антон Евалд.
   Сега се чудя преди или след закуска да погледна победителя на Румъния  Wink

# 401
Румънската песен като мелодия не е зле и представена с друг певчески глас щеше да звучи добре. Но този господин държи да си покаже височините. Горките румънци, кой знае и те колко са потиснати. Колкото до обстоятелството, че песента е предпочетена от румънската публика - това е аналогично на "избора на нашата публика" - и на нас ни се чудят, че не сме избрали "Само шампиони".  

# 402

Да си кажа и аз - нито шведската, нито румънската песен стават за нещо. Нито едната от двете не изслушах до край.

# 403
Не се бъзикате,че Румъния праща Cezar - It's my life.Покъртително ужасна песен,а не я изслушах до края.Дежявю-то с Краси не го вярвах,но след чутото  Confused
Шведите и при тях изненада.Печели песен от втори шанс.Ама е хем приятна,хем дразни -с удълженията на "youuuuu","crazy -yyyyy "  и с "hey – ey".Не е кой знае какво,но на общия фон бива.
Почвам да си мисля,че никоя държава не иска да печели. newsm78

# 404

Румъния си вкара автогол с  тяхната песен

Ужас! На фона на няколкото добри предложения...

Общи условия

Активация на акаунт