ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 312
  • 578
  •   1
Отговори
# 75
   И без да съм ясновидка ми е ясно, че Елица и Стунджи няма да повторят предишния си успех. Но

Няма как да твърдите това преди да видите и чуете какво е положението на самата сцена в Малмьо. Повярвайте, знам какво говоря Wink

# 76

Няма как да твърдите това преди да видите и чуете какво е положението на самата сцена в Малмьо.

Какво искаш да кажеш?

# 77

Няма как да твърдите това преди да видите и чуете какво е положението на самата сцена в Малмьо.

Какво искаш да кажеш?
Предполагам иска да каже да не бъдем пораженчески настроени предварително. Ще поживеем, ще видим. Wink

# 78
  • Русе
   Eurovision Bulgaria, аз не се съмнявам в професионализма на Елица и Стоян! Разбира се, че искам да спечелят конкурса, но се опитвам да съм реалист.

# 79
Идеята не е точно да печелим конкурса - организацията е свързана с много пари. Интересно ми е дали има и приходи от домакинството, които да покриват разходите. Идеята е да се класираме за финал.

# 80
Идеята не е точно да печелим конкурса - организацията е свързана с много пари. Интересно ми е дали има и приходи от домакинството, които да покриват разходите. Идеята е да се класираме за финал.

Идеята е точно да спечелим конкурса. Всяка държава се стреми към това, ние не правим изключение, иначе няма смисъл да се участва Wink
Домакинството на Евровизия е свързано с разходи, но в замяната на това има изключително солидни приходи, които покриват разходите и дори има и печалба. Разбира се при правилен мениджмънт.
Иначе идеята ми беше в предния пост, че не бива да вярвате на врачки и да се правят предварително прогнози. Евровизия е достатъчно хлъзгава тема, обикновено прогнозите не се сбъдват Wink Всичко зависи от 3-е минути на сцената в Малмьо.

Иначе да се върнем на по-близкото бъдеще - запознайте се със специалните гости на българския финал утре - Heilsarmee - http://eurovision.bnt.bg/tova-sa-heilsarmee/

# 81
За  шансовете на нашата песен за класиране на финал - трябва да прослушаме всички песни на държавите. И разбира се, представянето на 16 май (песен + изпълнение + представяне(шоу)! Интересно какъв пореден номер ще определят на песента ни в полуфинала, а също каква ще бъде подкрепата от т.нар. блоково гласуване.

Тази година  в нашия полуфинал ще се оглеждаме за подкрепа от Гърция, Македония и Румъния; може би и от Армения и Азербайджан (?) Другите държави в нашия полуфинал са: Албания, Финландия, Грузия, Унгария, Исландия, Израел, Латвия, Малта, Норвегия, Сан Марино, Швейцария.  От  „големите 5” при нас ще гласуват Франция, Германия и Испания.

Припомням гласуването за нашата песен на  Евровизия  2012 – изненадващи гласове извън географските ни съседи: Сърбия -2т; Македония -6т;  Малта -2т;  Португалия -6т; Турция -10т; Норвегия-6т; Босна и Херцеговина -3т; Франция-3т, Германия -2т; Англия – 5т.  Гърция и Румъния не бяха в нашия полуфинал и затова нямаме точки от тях

# 82
  • España
Съгласна съм ,че идеята и стремежът трябва да бъде за ПОБЕДА! Да влезем на Финал -вече Елица и Стоян са го постигали,така че целта е да се класират ПРЕДИ 5-то място ,нали?!
Независимо коя песен ще избере България , доста работа им предстои на Елица и Стоян !
 Аз да си кажа за Испания- традиционно всяка година ги следя "изкъсо"  Laughing! След великолепното представяне на Пастора Солер ,която ,няма какво да си кривим душата,че ако се оценяваше РЕАЛНО миналата година трябваше да бъде ,ако не и победител ,то в 3-та-и като песен ,и като изпълнение ,и като представяне, та....тази година лично аз не очаквах нещо от подобна величина и....не останах изненадана от избора на "El sueno del Morfeo" ! Някак си не е мой стил това...а май по-впечатляваща е екс сеньора Алонсо,отколкото как и какво пее!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 19:09 от dyvaromi

# 83
Ето къде ще можете да гледате финала, включително и тези от чужбина. Постарали сме се да може да се гледа свободно от цяла Европа Simple Smile

http://eurovision.bnt.bg/finalut-na-bulgarskata-pesen-v-eurovisi … -na-zhivo-po-bnt/

# 84
19.30ч. - финал на Армения  http://www.1tv.am/en/live      http://www.eurovision.tv/esctv/future/?program=75173  Имате ли Аrmenia TV в пакета телевизионни програми?  Като нашия финал е,  с 4 песни изпълнени от Gor Sujyan. Гости: двама от конурентите в нашия полуфинал - представителите на Малта (Gianluca Bezzina) и Грузия (Nodi Tatishvili и Sophie Gelovani) в Евровизия 2013.

Закъсняват вече с 10 мин. - реклами, новини,реклами!

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 19:40 от Isis

# 85
В очакване съм. Simple Smile
Обаче нали  и Македония щеше да участва в нашия финал утре? newsm78

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 19:48 от Morphea

# 86
В очакване съм. Simple Smile
Обаче нали  и Македония щеше да участва в нашия финал утре? newsm78

Да.

Супер, аз имам Армения ТВ, ИсисSimple Smile

# 87
Гор Суджиян започва с:
1. Lying преименувана в Тruth ("Истина")
2. No Time  ("Няма време")  
3. Toy Planet ("Планетата играчка")
4. Lonely Planet ("Самотната планета")

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 20:29 от Isis

# 88
No Time    - много хубава песен. Heart Eyes
Вече знам - очарована съм от гласа на Гор и която и песен да пратят  арменците, аз съм фенка.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 20:11 от Morphea

# 89

Сигурно и нашият финал ще бъде нещо такова... по-камерно.

Третата песен най-много ми харесва.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 20:20 от fencho

Общи условия

Активация на акаунт