ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 316
  • 578
  •   1
Отговори
# 420
Както се казва - всяко зло за добро. Ако наистина го има злото де.  Wink Както и да е - доволна съм от случилото се. Песента е пълна със заряд, мисля, че ще ни представи достойно.  Simple Smile

# 421
# 422
Тембърът на Елица е просто ужасен  Sick
Не ми харесва как пее тази жена  Sad

# 423

Честито на феновете на "Само шампиони". В крайна сметка тя ще ни представя на Евровизия. Аз ще си спестя коментара Simple Smile.
http://bnt.bg/bg/about/27/article/2028
Аз пък няма да го спестя. Надявам се целокупната общественост у нас и в чужбина да миряса и да спре да се вайка. Също се надявам да натрием носа на румънците - къде са тръгнали с тяхното  недоразумение да се съревновават с нас.   Wink

# 424
 Shocked неуредени авторски права  Laughing

Също се надявам да натрием носа на румънците - къде са тръгнали с тяхното  недоразумение да се съревновават с нас.   Wink
Румънците искат да се класират в ТОП 10 на най-ужасните песни на Евровизия.Краси успя.Да видим дали Цезар ще го направи. hahaha

# 425
Честито на тези, на които има да се честити. Личното си мнение ще го спестя.

# 426
Отначало помислих, че БНТ се е съобразила с петицията за "Само шампиони", подписана от 145 души  А после разбирам, че дължим това на кръстника на "Кисмет"  Джонатан     bouquet  
А всъщност защо ни трябваше този аржентинец  newsm78  - като че ли няма хора у нас за музикалната обработка към наша фолклорна песен.

# 427

YES!!!  Laughing Супер подарък за рождения ми ден   bouquet  Laughing Имах шесто чувство, че това рано или късно ще се случи.

# 428
  • Русе
   Надявам се БНТ да си вземат добра поука от всичко, което се случва и да спрат тези оправдания за липса на технологично време! Другия път започнете по-навреме с подготовката.
   Румънската песен ми изглежда като лоша шега Shocked

# 429

YES!!!  Laughing Супер подарък за рождения ми ден   bouquet  Laughing Имах шесто чувство, че това рано или късно ще се случи.

Честит да ти е Wink

# 430

Румънската песен ми изглежда като лоша шега Shocked

На мен пък ми изглежда като лоша шега, че има и хора, които я харесват. Мелодията и била хубава.

Фенчо, честит рожден ден!/ако е днес/ Simple Smile

# 431
Включвам се за да следя какво се случва с песните от другите държави, а също и да изразя моето мнение за смяната на песента с която ще се представим ние. С две думи - доволна съм  Mr. Green

# 432
Фенчо, честит празник и от мен! Да ти върви по вода!   baloni

LofYou,  Снимката в подписа ти е изключително красива  Peace

Информация за нашата смяна http://www.eurovision.tv/page/news?id=bulgaria_enters_new_song_for_malmoe и доста положителни коментари с  благодарности към БНТ!

# 433
  • DE
Това с авторските права си е живо оправдание. Просто така е най-безболезнено за зрителите. Леко съм разочарована. Не харесвах и "Кисмет" не само заради името, а защото не се запомняше с нищо. Нищо не ме накара да си я пусна отново. А текста на "Само шампиони" изобщо не искам да коментирам, само ще кажа  Sick Единствения плюс на втората е по-добрата сценография. Напоследък музиката повече се "гледа" отколкото да се слуша. Надявам се поне клипа да е оригинален, та да привлече някакво внимание.

# 434
е, нали текста само ние си го разбираме, това да ни е кусура Laughing.  Тези,  които ще гласуват за нас хич и няма да разберат за какво се пее  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт