Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 094
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
мойте ора почнаха  хайде оставям ви и внимавайте,че няма нова тема  Peace лека нощ и умната с Чача  Mr. Green

# 586
  • в подножието на планината

Неви, newsm10

Ирка, Hug Мехмед мрази Емир, защото му завижда... ooooh!

Зверче, Hug

# 587
Скрит текст:

ох как ми е полегнал.....ИДВАМ ИДВАМ Crazy Crazy Crazy

# 588
  • У Диспансера ...♥♥♥
ей ви го края...

Скрит текст:

Наде- ако искаш да ти кажа...в нета,gif cagatay ulusoy

а тия аватарчета ,които слагаш хубавичките,как толкова големи ги правиш ееее опитвах опитвах йок значи,с тая миниатюра много се дразня моята Thinking
душицо и аз не мога...на мен ми ги правят тука дружките сладки  Hug
Ирче с Microsoft Office Pictures Manager Simple Smile всичко става с него
     благодаря тегля си го веднага Hug Hug Hug

# 589
косура ми като персонаж беше само това...непростимо Naughty

Скрит текст:

вижда ли се това

Аз  го виждам. #2gunfire #2gunfire
Скрит текст:
Как можа да и посегне. #2gunfire #2gunfire

Гюзелитка ли съм а  Mr. Green
Специални благодарности на БЕЛ, невероятна е , а аз капризничех ли капризничех  Hug

Г-жа Нервакова,чок гюзел си.  Simple Smile
Колажите   на БЕЛ са много хубави и аз много  ги харесвам. Peace

# 590
Ивааа, не бързай, нареди се на опашката  Joy Joy

# 591
И за мен АФК финала е до там където танцуват това е за мен. Но гледах ПЕ заради Чаги.

# 592
Мише,Ирка...станахме 3!Почваме да пълним киносалона,а аз познавам поне още 10 сигурни дружки,които ще ни последват  hahaha Joy hahaha
Днес няколко часа си гледках сериалчето и...искам да изкажа за пореден път благодарността си на Аксой и компания.Успешен подбор на актьорски колектив и супер сценарий...как вълнуващо са съчинени ФЕмирските диалози,колко изобретателни са изцепките на Ханде,каква топлина в приятелските разговори м/у Емир и Корай и още много,много.Разбира се имаше и издънки,ама те не повлияха на магията от сериала...факт е огромната световна фенска маса.И ако не се бяха накакали след 67еп.,нямаше да имат стигане...Ама човек,каквото си направи сам...никой неможе да му помогне...

# 593
Ивааа, не бързай, нареди се на опашката  Joy Joy
чакам си чинно.....то момчето младоооооооооо,няма да има проблеми по моя скромна преценкаааааа Whistling Whistling Whistling

гледай какъв блясък има в очитеееее

Скрит текст:

# 594
# 595
Дзверче, а добре дошла!

# 596
ей ви го края...

Скрит текст:

Наде- ако искаш да ти кажа...в нета,gif cagatay ulusoy

а тия аватарчета ,които слагаш хубавичките,как толкова големи ги правиш ееее опитвах опитвах йок значи,с тая миниатюра много се дразня моята Thinking
душицо и аз не мога...на мен ми ги правят тука дружките сладки  Hug
Ирче с Microsoft Office Pictures Manager Simple Smile всичко става с него
     благодаря тегля си го веднага Hug Hug Hug
ти трябва да си го имаш на компютъра/лаптопа Simple Smile

# 597
Цитат
.....то момчето младоооооооооо,няма да има проблеми по моя скромна преценкаааааа
В туй ми е надеждата и на мен  Joy
БЕЛ, как ги твориш тия чудеса  #Crazy newsm78

# 598
Спокойна нощ на всички дето си лягат толкова рано! До утре!

Момичета на мен ПЕ ми е също болна тема. Олицетворение е на алчността и глупостта. Моите очи /най-вероятно съм силно пристрастна/  видяха един Чаатай, който се стараеше да успее, но играеше без вдъхновение и сърцето му го предаде. Не знаем дали и какво е имало м/у него и Хазал, но присъствието й го вдъхновяваше и това не е ясно само за слепите.
ПЕ си беше обречен на провал, защото Емир си е само на Фериха, това е.
Даже наскоро ми попадна един туит от едни от светските хроникьори в Турция /забравих му името сега/, който по повод непрекъснатите вълнения и искане от феновете да има нов проект на Чаги и Хазал заедно писа -" АФК, както и да продължава Чаатай, има една празнина в сърцето му..."Направо се учудих тоя чичо как смело го написа.

Неви  Hug
Казал е гласно това което и ние усетихме.
Киара  Hug

# 599
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  ох ще се напишкам от смях...направо се уплаших,не очакваш такова намигване че и вежда повдигаааааа hahaha

Общи условия

Активация на акаунт