Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 105
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека вечер от мен момичета   Hug
         Лека Капризче и от нас Hug Hug Hug

# 571
  • У Диспансера ...♥♥♥
завардила съм Чаатай зад ъгъла...той от полицията има респект сега...само ще изълнява заповедите

Легнииииии,съблечи се ...само мълчи  Joy

Скрит текст:
    абе да не мълчи много че много хубав глас вади,когато не вика де Joy Joy Joy

# 572
  • Pleven, Bulgaria
Скрит текст:

Embarassed
Нещо се заразяваш от нашата болест hahaha Ама то е неизбежно
Нервакова,честита Чаатайска премяна Heart Eyes
За мене имаше ПЕ,но само заради Чаатай като актьор иначе това продължение нямаше абсолютно никакво значение за мен.
Лека нощ и от мен. newsm46
Днес малко  Blush ,утре като изгледам сериите да си ги припомня повече

# 573
само да диша тежко...........  Flutter

# 574
Ива,само може да се облизва без да говори  hahaha  
Скрит текст:

# 575
косура ми като персонаж беше само това...непростимо Naughty

Скрит текст:

вижда ли се това

# 576
Ганушка, Hug просто Чача е заразителен  Mr. Green лека и Чаатайска нощ

# 577
ей ви го края...

Скрит текст:

Наде- ако искаш да ти кажа...в нета,gif cagatay ulusoy

а тия аватарчета ,които слагаш хубавичките,как толкова големи ги правиш ееее опитвах опитвах йок значи,с тая миниатюра много се дразня моята Thinking
душицо и аз не мога...на мен ми ги правят тука дружките сладки  Hug
Ирче с Microsoft Office Pictures Manager Simple Smile всичко става с него

# 578
Спокойна нощ на всички дето си лягат толкова рано! До утре!

Момичета на мен ПЕ ми е също болна тема. Олицетворение е на алчността и глупостта. Моите очи /най-вероятно съм силно пристрастна/  видяха един Чаатай, който се стараеше да успее, но играеше без вдъхновение и сърцето му го предаде. Не знаем дали и какво е имало м/у него и Хазал, но присъствието й го вдъхновяваше и това не е ясно само за слепите.
ПЕ си беше обречен на провал, защото Емир си е само на Фериха, това е.
Даже наскоро ми попадна един туит от едни от светските хроникьори в Турция /забравих му името сега/, който по повод непрекъснатите вълнения и искане от феновете да има нов проект на Чаги и Хазал заедно писа -" АФК, както и да продължава Чаатай, има една празнина в сърцето му..."Направо се учудих тоя чичо как смело го написа.

# 579
да си призная склона съм на крайности с тооз младеж  Embarassed
не е за червена точка скрития текст  Mr. Green

Скрит текст:

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
тоя шамар и на мен малко в повечко ми дойде,то аман от шамари в тоя филм,особено пък той при него нямаше 6-5 директно си ги ступваше,само на Левент преди да почне викаше Каптан и почват,ама Левентчо и той якичък и там нямаше победител.И още не ми е ясно Мехмет защо мразеше Емир толкова много,той му счупи колата,правят му компромиси да плащат на вноски,Емир го спасява не знам колко си пъти от охраната и пак го мрази,все едно той зорлен му казал ся вземи колата която ми е по поръчка и се блъсни Thinking Thinking Thinking

# 581
Привет Банда  Hug
Нещо ново да съм изпуснала, питам че докът ви изчета и вие нова тема изписвате.  Laughing

# 582
  • София
..." АФК, както и да продължава Чаатай, има една празнина в сърцето му..."Направо се учудих тоя чичо как смело го написа.

Много хубаво казано  Peace

anilevI, и аз не приех и не простих на Емир шамара  Naughty

# 583
давай Гаги..давайййййййй ууууууууууухууууууу

това е като лафа...да не правиш кекс на площада,щото все някой ще се намери да ти даде акъл Joy

Скрит текст:

# 584

Общи условия

Активация на акаунт