Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 113
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
С 2 думи си е много трудно и отговорно да създадеш човек, не да го заченеш и родиш, а да го изградиш като личност  Rolling Eyes
Затова Емир и Фериа трябваше да поправят грешките на родителите си и да създадат едно здраво и хубаво сем-во  Heart Eyes
Направиха точно обратното и прекараха повечето си време в скандали, глупави, и никому ненужни раздяли.

# 511
ех да не се намесаха толкова странични пречки ...само нейната лъжа да беше..щеше да е песен но уви... ooooh!

# 512
  • София
С 2 думи си е много трудно и отговорно да създадеш човек, не да го заченеш и родиш, а да го изградиш като личност  Rolling Eyes
Затова Емир и Фериа трябваше да поправят грешките на родителите си и да създадат едно здраво и хубаво сем-во  Heart Eyes
Направиха точно обратното и прекараха повечето си време в скандали, глупави, и никому ненужни раздели.

Именно, затова като се сетя за финала и ми иде да  #2gunfire екипа преди те да са  #2gunfire Фериа  Crossing Arms Какво беше посланието, парите са важни, публико наша  Whistling

# 513
# 514
# 515
Цитат
Направиха точно обратното и прекараха повечето си време в скандали, глупави, и никому ненужни раздели.
Наде, затова казвам, че АФК направи фурор, на моменти въпреки сценаристите, ми момичетата в темата ги превъзхождат стократно по креативност, нейсе, то всичко вече било.....

# 516
  • София
Цитат
Наде, затова казвам, че АФК направи фурор, на моменти въпреки сценаристите, ми момичетата в темата ги превъзхождат стократно по креативност, нейсе, то всичко вече било.....

викаш от темата да бяха взели сценаристи, да бяха стигнали до Оскар  Laughing Не е лъжа! Поне нямаше да е такава каша  Tired

# 517
Виновни са си само и единствено ФЕмир, че позволиха на пречките да станат непреодолими препятствия помежду им. Rolling Eyes

# 518
 направо на луд го направи   hahaha....буквално полудя по нея

Мъжете са много многоооо лесни в това отношение,това си е житейски урок,ако искате да ви ходят зад г..за...трябва да са нон стоп под напрежение  Mr. Green

# 519
# 520
 направо на луд го направи   hahaha....буквално полудя по нея

Мъжете са много многоооо лесни в това отношение,това си е житейски урок,ако искате да ви ходят зад г..за...трябва да са нон стоп под напрежение  Mr. Green
Ми тя и Хали подлуди в буквалния смисъл на думата. Само Левент бей е железен и не полудя от любов, а остана с разсъдъка си, защото Емко на моменти изтрещяваше.

# 521
Доволни ли сте от voyo ,момичета?
Аз се опитах да се включа, но не се получава.
Вие гледате ли с voyo, харесва ли ви?

Аз съм в 7 дневен тестов период, но не е кой знае какво  Rolling Eyes

Ех, представяте ли си Хазал да се беще върнала  Crazy Щяхме да гледаме Фемир все още  Heart Eyes
Това щеше да е най-голямата тъпня която щяха да измислят  ooooh! не ми се сърдете ама те я убиха пред тях се едно Йешим която се метна от скала и умря пред мъжа си в Лалето и трупа и оплакваха да възкръсне моля ви се не ме карайте да се смея  Joy Joy Joy

# 522
  • София
Доволни ли сте от voyo ,момичета?
Аз се опитах да се включа, но не се получава.
Вие гледате ли с voyo, харесва ли ви?

Аз съм в 7 дневен тестов период, но не е кой знае какво  Rolling Eyes

Ех, представяте ли си Хазал да се беще върнала  Crazy Щяхме да гледаме Фемир все още  Heart Eyes
Това щеше да е най-голямата тъпня която щяха да измислят  ooooh! не ми се сърдете ама те я убиха пред тях се едно Йешим която се метна от скала и умря пред мъжа си в Лалето и трупа и оплакваха да възкръсне моля ви се не ме карайте да се смея  Joy Joy Joy

Абе, тя да се беше върнала, пък ние щяхме да забравим ПЕ  Wink Все едно е било един кошмар, ама нейсе  Wink (шегувам се) Най-добре беше да си завърши със сватбата и толкова. С това, че победиха всичко, че са постигнали това, което родителите им не са и така  Peace

# 523
и шамари яде...а така...до дупка...така им трябва на мъжетеееееее #Cussing out

набрала съм извинете  Mr. Green

# 524
Диди и аз съм така, и не за първи път, ще го напиша.
Не би ми било приятно след като ми развалиха кефа да я върнат отново. Сори, но все още не съм с амнезия и помня какво се случи в третия сезон, и както Диди е написала, убиха я пред всички. Ако бяха я върнали, какво значи, че са погребали кукла ли, та тя умря изпускайки брачното им свидетелство, какво възкресение, какви пет лева, аз и не искам подобна подигравка с мен, като зрителка!?! Достатъчно ме наскърбиха с този нелеп финал, при все, че ни бяха обещали друг и втори път с незавършения трети сезон а ни бяха обещали финален епизод, мерси, не искам повече подигравки от тяхна страна спрямо мен. Crossing Arms И аз имам предел на зрителска поносимост и търпимост и вече достигнах лимита си, като зрителка. Чуя ли и видя ли Фатих и исие, ще си имам вече едно на ум, парен, каша духа както са казали хората.

Общи условия

Активация на акаунт