Лидл ::24::

• 58 879
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • МАРС
Аз пък взех да пробвам кутията със смес за ябълков пай.
Естествено, не стана така лесно както пишеше в упътването, но пък мирише хубаво(поради проблеми с килограмите, мога да го пробвам чак утре сутринта Grinning).
Честно казано, като дадеш три лева, купиш масло и килограм ябълки, не излиза особено изгодно, ама пусто любопитство...

# 541
  • Варна
Писах във формата за контакт къде мога да намеря кафе машината ( в събота) днес ми отговориха, че нямат нито във филиалите, нито на склад. Сещам се, че ще споменавали, за стандартни отрицателни отговори по мейл. Та се питам дали някой не е виждал или няма да види кафе машина из магазините на ЛИДЛ. Моля, да сподели!
И се чудя още дали не трябваше да звънна (както ме посъветваха с магазина) вместо да пиша  newsm78

# 542
  • Стара Загора
Тази кафемашина е доста дискутирана,но все пак наистина ли си струва толкова?Цената и е добра ,но имам колежка, която я има от две години и ме разубеди да я купя,защото не правела каймак.
За втори път я пускат в Лидл и за втори път не се решавам.Прави ли каймак и хубаво кафе или качеството е компромисно добро за цената и?

# 543
  • Стара Загора
Машината прави страхотен каймак и си заслужава в Стара Загора имаше в събота, ако минавам от там ще проверя.

# 544
В Лидъла до нас нямаше в неделя вечера. Имаше само кухненски роботи.

# 545
Снощи взех от нещата от американската седмица: пици, зърнена закуска с орехи пекан, сок от боровинки и малини.
Пиците изядохме още снощи. На нас много ни харесаха, имат си по-сериозен блат, а не само тънка коричка. Хавайската имаше солидно количество ананас отгоре Simple Smile
Опитахме и сока - хубав е, предишния път бяха пуснали сок само от червени боровинки - доста стипчив беше. Този сега е по-приятен за пиене  Peace
От зърнената закуска опитах едно-две парченца, вкусна е и не прекалено сладка. Залята с мляко ще е идеална Peace

# 546
  • Варна
В Лидъла до нас нямаше в неделя вечера. Имаше само кухненски роботи.
Може ли да ми кажеш по-конкретно къде? Надявам се и други момичета да се включат, за да им звънна и да им посоча точно къде има, а ме .... лъжат Sad
 Относно каймака - зависи и от кафето, но в краен случай може и да върнеш машината, нали?

# 547
  • София
Ето ме отново. Да споделя за чопъра от комплекта чопър, пасатор и миксерче - много съм доволна. Наряза лука и морковите за супата чудесно, бързо, без плач и разпръснати парченца по плота.
Лампичките светят достатъчно добре, но при мен не са залепени на подходящите места и ще търся двойно лепящо, за да им променя местата. После мога да докладвам лепилото дали остава по мебелите...
Успешни покупки.

# 548
Колко струват тези лампички, аз пак да питам...?

# 549
# 550
# 551
  • София
И момичета имам 2 броя масажори от този http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_22849.htm. Тъй като сме изгубили касовата бележка не мога да върна единия. Някой може ли да ми снима една бележка, ако го е купил в последния месец.

# 552
  • Mediterraneo
Днес съм много доволна от пазара- купих си три тарелки котлети на 30% намалени. Излязоха ми съвсем без пари. В срок са до 15-ти. Сега ще ги замразя. Взех и кайма намалена, тя пък е в срок до четвъртък, довечера ще я сготвя така или иначе. Нищо от американската седмица не ме поблазни сякаш... Боровинките са със захар, иначе щях да взема от тях, но се отказах.

# 553
Мацки, взех едно веро от Лидл - Cleffect или нещо такова. Отвратително.
Хм, защо? Аз имам едно такова литрово, и съм доволна. Е не е като Пур, ама си мие, прави си пяна...

Ооо, да и за мен е ужасно Лидълското.
като споменахте ПУР-скъпичък е за веро, но го пускат на промоции в ДМ например и плащаш 2, а взимаш 3 и така си заслужава доста.
Да похваля намаления сега зехтин-един на цена около 4 и нещо 5 лв. в пластмасова опаковка-евтин, не мирише силно и вече минавам на втора бутилка. Няма го в сайта, че да го покажа

# 554
Тарталета,благодаря,че сподели за боровинките.  bouquet
Red Sonja,явно наистина са си по американски пиците,дебелички,аз ги харесвам техните дебели блатове.
Явно само фъстъченото масло ще си взема. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт