Лидл ::24::

  • 58 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Мнения: 4 884
Имаше и настъргано цвекло, може него да си взимала Simple Smile

Може  Wink като не разбирах фламандски и какво пише на етикета понякога си правех и експерименти с продуктите.

# 676
  • София
  • Мнения: 1 735
Аз си правя салата,но от сурово червено цвекло,настъргано,зехтин,сол и малко лимонов сок.Нещо не си го представям стерилизано в буркани.Заглеждала съм го в Лидл,но до там.

# 677
  • София
  • Мнения: 46 867
като дооста кисели кисели краставички е Simple Smile

# 678
  • София
  • Мнения: 3 610
Аз си правя салата,но от сурово червено цвекло,настъргано,зехтин,сол и малко лимонов сок.Нещо не си го представям стерилизано в буркани.Заглеждала съм го в Лидл,но до там.
А как го настъргваш това червено цвекло без да се боядисаш?

# 679
  • Мнения: 1 340
Аз си правя салата,но от сурово червено цвекло,настъргано,зехтин,сол и малко лимонов сок.Нещо не си го представям стерилизано в буркани.Заглеждала съм го в Лидл,но до там.
А как го настъргваш това червено цвекло без да се боядисаш?

И аз така си правя салатата, със сурово цвекло, а боядисаното се измива от веднъж, макар да изглежда фатално, докато го стържа   Rolling Eyes ... добавям и горчица към всичко останало ...

# 680
  • София
  • Мнения: 1 735
....
А как го настъргваш това червено цвекло без да се боядисаш?
Е,вечерта съм като ромка в ръцете,но ако мия чинии може би веднага се измива.Аз имам съдомиялна и затова чак на другия ден се пооправя цвета на пръстите ми.Но и с чопър би трябвало да става,сега вече нали си купих от Лидл и ще взема да пробвам Laughing

# 681
  • София
  • Мнения: 3 610
....
А как го настъргваш това червено цвекло без да се боядисаш?
Е,вечерта съм като ромка в ръцете,но ако мия чинии може би веднага се измива.Аз имам съдомиялна и затова чак на другия ден се пооправя цвета на пръстите ми.Но и с чопър би трябвало да става,сега вече нали си купих от Лидл и ще взема да пробвам Laughing
Трябва да пробвам. И аз го имам този чопър.  Peace

# 682
  • Мнения: 2 953
Аз ям червеното цвекло настъргано с моркови и зелена ябълка,подправено със сол,лимон и зехтин.
Иначе става и в друг не така витаминозен вариант-сварено на парчета плюс сварени яйца,картофи и майонеза.
Но ще пробвам това в буркана-лятото. Wink Peace
Ще взема да си купя докато има още едно крънчи та да имам и за намалената Нутела. Laughing

# 683
  • Мнения: 22 867
Все забравям да споделя колко много ми харесва канелата от Лидл, много ароматна и е в големи пакетчета, в каквито продават и подправките за манджи, и дафиновият лист и той е добър, не е натрошен като последния, който бях взела на Bioset ...

Moringa, благодаря за подсказката, много обичам и използвам канела, сега си купих и от лидълската.  bouquet Изобщо подправките им ми харесват - и дафиновия лист, и чубрицата, черния пипер, кимиона, всичко, каквото съм купувала от магазина. Заредих се пак с цвекло на шайби, иначе в хладилника имам прясно, също го рендосвам с моркови, зеле и ябълки, овкусявам и си става прекрасна салатка. Но към маринованото направо се пристрастих! Heart Eyes Иначе има и настъргано цвекло в буркани и зеле настъргано, но не съм го пробвала още. Peace

# 684
  • 1st floor
  • Мнения: 9 767
Кажете после за суровото цвекло, дали е станало в чопъра. Че и аз това съм го замислила, ама като гледам и тая вечер няма да е...

# 685
  • Мнения: 22 867
Кажете после за суровото цвекло, дали е станало в чопъра. Че и аз това съм го замислила, ама като гледам и тая вечер няма да е...

Аз го рендосвам бързо на обикновено едро ренде, после веднага изплаквам ръцете, не ми ги боядисва трайно. В чопър става, ама нещо не ми хареса, как го накълца, всъщност само веднъж съм пробвала. Peace

# 686
  • 1st floor
  • Мнения: 9 767
Кажете после за суровото цвекло, дали е станало в чопъра. Че и аз това съм го замислила, ама като гледам и тая вечер няма да е...

Аз го рендосвам бързо на обикновено едро ренде, после веднага изплаквам ръцете, не ми ги боядисва трайно. В чопър става, ама нещо не ми хареса, как го накълца, всъщност само веднъж съм пробвала. Peace
Благодаря за отгвора. А защо не ти хареса - много ситно става или неравномерно? newsm78

# 687
  • Мнения: 22 867
Благодаря за отгвора. А защо не ти хареса - много ситно става или неравномерно? newsm78

Не знам, може би аз не го направих както трябва, имаше и по-едри парчета, и съвсем наситнени, реших, че ще си го стържа на рендето Peace

# 688
  • Мнения: 2 953
Аз не съм пробвала с цвекло но съм пробвала с други зеленчуци и не си ли е на рендето не става. Confused

# 689
  • 1st floor
  • Мнения: 9 767
Понякога така ми става, ако сложа повечко едри неща от колкото трябва...Та все пак ще пробвам с цвеклото, но не днес...и ще докладвам.
Аз не съм пробвала с цвекло но съм пробвала с други зеленчуци и не си ли е на рендето не става. Confused
Кое не ти става? newsm78 Режа доста неща вътре - моркови, лук , праз, чушки, чесън, зелени подправки.  Даже си признавам без бой , че и заливката за мусака врътнах в него!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт