Лидл ::24::

• 58 798
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
И ние сме фенове на сиренето Софра във високата кутия. Много е вкусно!

+1! И вкъщи сме му големи фенове, харесва ни! PeaceА последната ми любов е маринованото цвекло на резенчета, не мога да му се наситя! Heart Eyes

Хи-хи, вече подозирам какво ще е на промоция в следващите седмици  Laughing

# 661
  • София
Хора, а колко струва тази метла? Ходих снощи, но за да не се залисвам, минах набързо през рафтовете и пропуснах да видя...

# 662
че нутелата не е намалена newsm78

# 663
  • София
...а колко струва тази метла?...
44лв

# 664
  • 1st floor
че нутелата не е намалена newsm78
От 18-ти , виж при Топ марките.

# 665
Отчитам се с лост за врата  Heart Eyes, много отдавна исках такъв, но ще го инсталирам след няколко дни като имам време и ще кажа ОК ли е.
Айсберг - свеж и прилична големина. Напоследък не съм попадала на по-добра цена /1.22/.
Пасатор взех пак за майка ми, изглежда доста приличен. Като го ползва ще споделя, но мога да кажа, че вече се доверявам доста по-лесно на Silvercrest, в началото бях предубедена...Та, очаквам да е добър.
Сиренето Ливади го купувах преди година и нещо /обичам този тип "гръцка фета"/, но последния път беше някак вмирисано и лигаво още при отварянето и вече купувам само "насипно", за да мога да си избера и да го видя предварително.

Сетих се нещо за кафемашините :
Скрит текст:
Докато търсех и аз някоя изостанала бройка преди време, видях, че ги продават и в Продавалника и то на по-ниска цена. Гаранцията обаче е 1г. и не знам как стои въпроса със сервизите. За който го интересува: http://prodavalnik.com/kafemashina-za-espreso-nemska-silvercrest-i18014151
Редакция: спортните сутиени също не струват, според мен. Около Нова година имаше по-хубави и стегнати.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 15:15 от FreakOnALeash

# 666
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Здравейте,
някой пробвал ли от този намаления плодов мед 0,500 за 3.99лева? (не го намирам в брошурата)

# 667
Виждам, че говорите за сирената.Аз много харесвам на "Пилос" опаковката от 200гр.На промоция е 1,69, иначе е към 2,20.Производство на "Мегле" беше.

"Нутелата" е най-евтината, която съм виждала и определено ще си взема.

До неделя съм хвърлила око на белия шоколад и на портокалите.

От намалените неща и ние купуваме и е нямало проблеми.Мразя да давам пари за нещо, което мога да купя за по-малко.Simple Smile

# 668
Скрит текст:
Да ви призная нещо newsm56-много хора нонстоп  питат за тая метла, а на мен нонстоп асоциацията ми е с баба яга и нейната метла.  Embarassed   не се бъзикам afwitch  и нямам нищо против питащите де..

Сега вече очаквам да ме постнат в темата "смешки от форума" или в някоя за психичното здраве., ама си се скрих
.

# 669
Все забравям да споделя колко много ми харесва канелата от Лидл, много ароматна и е в големи пакетчета, в каквито продават и подправките за манджи, и дафиновият лист и той е добър, не е натрошен като последния, който бях взела на Bioset ...

# 670
Цвекло в буркан  newsm78 аз си вземам на глави и си го сварявам. После го настъргвам заедно с няколко сурови моркова и каквото друго имакм под ръка (ряпа евентуално или гулия) и с малко зехти, оцет и лимон става  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз влизам специално заради китайския микс. Страхотен е. Моят не миришеше на застояло. Има много хубави гъбки вътре и с оризец става  Blush Heart Eyes Mr. Green хич да не е за закуска си го хапнах вкусно, вкусно.

# 671
# 672
Млякото е супер Simple Smile не знам от къде го мъкнат но е идеално и мирише на мляко Simple Smile

# 673
Цвекло в буркан не съм вземала, но вземах червено зеле в буркан. Или поне съм си мислела, че е зеле  newsm78 Не беше на шайби, а накълцано (настъргано). Пак от лидл съм го купувала, но не от Б-я.

# 674
  • София
Имаше и настъргано цвекло, може него да си взимала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт