Лидл ::24::

• 60 592
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Пулирапида действа по същия начин като кислола, само че не "ухае" така приятно като него. Аз както съм бременна не ми дразни като мия банята с него.

# 361
  • София-в сърцата на моите деца
...
Вчера пазарувах обичайни неща, от които няма как да се оплача. Доста често има по някое счупено яйце в кутиите, забелязали ли сте?

Затова винаги, независимо откъде се купуват, яйцата се прроверяват с внимателно отваряне на кутията още в магазина  Peace
Аз веднъж не си отворих кутията с яйцата  и в къщи установих,че липсва едно яйце..и сега проверявам!! Peace

# 362
Пулирапида действа по същия начин като кислола, само че не "ухае" така приятно като него. Аз както съм бременна не ми дразни като мия банята с него.

На мен ми съсипа батериите, не съм го оставяла да престои много.

# 363

На мен ми съсипа батериите, не съм го оставяла да престои много.

Аз пък само с него си чистя батериите и нямам никакъв проблем. Лъсват си перфектно. Дори със самото шише обливам батерията и след като шупне чак тогава обливам с вода. Принципно нямам особен проблем с котления камък понеже имам централно устройство за след водомера, което го трансформира да не полепва по уредите.

Прди години чистачката на работа беше съсипала едната батерия в единия кенеф обаче с кислол. Заляла и го оставила така "да подейства".

# 364
  • Русе
Доста често има по някое счупено яйце в кутиите, забелязали ли сте?
Как ви изглежда  Laughing
Скрит текст:

От тогава - обеца на ухото винаги да ги проверявам Naughty Бяха най-отгоре в чантата, върху всички покупки и аз бях пеш, т.е. носих си чантата в ръка, не като да са се изсипали в колата. Ама как да отидеш да ги върнеш? Върви, че доказвай, че така си ги купил.

За премахване на котлен камък дори и във водния стълб на клекалото ползвам Cillit duo. Нищо, че не е за тоалетна (по принцип чистя всичко в банята с него), действа безотказно вече 10 години. И дори и да се заплеснеш  Laughing не съсипва батериите.

# 365
...
Вчера пазарувах обичайни неща, от които няма как да се оплача. Доста често има по някое счупено яйце в кутиите, забелязали ли сте?

Затова винаги, независимо откъде се купуват, яйцата се прроверяват с внимателно отваряне на кутията още в магазина  Peace

А някои не се задоволяват само с проверка, а си избират по-едрите от няколко кутии и ги пренареждат (виждала съм го това) - затова  има толкова счупени.
В тези кутии, които са по-назад и на са ровили обикновено са здрави.  Peace

# 366
На сестра ми веднъж и се случи докато и маркират яйцата едното да падне и да се счупи и за капак да излезе развалено. Касиерката се извинила и мушнала яйцата при останалите покупки. А сестра ми и казала, че не ги иска и че не видяла ли че яйцето е запартък. Това не в Лидл, но просто го давам за пример, че може и такова да се слчуи.
Яйцата са били в срок  Peace

# 367
На сестра ми веднъж и се случи докато и маркират яйцата едното да падне и да се счупи и за капак да излезе развалено. Касиерката се извинила и мушнала яйцата при останалите покупки. А сестра ми и казала, че не ги иска и че не видяла ли че яйцето е запартък. Това не в Лидл, но просто го давам за пример, че може и такова да се слчуи.
Яйцата са били в срок  Peace
Aко е стояло отдавна пукнато, ще се развали, нищо че са в срок. Пукнатината е причина за развалянето в случая. Здравите би трябвало да не са развалени.

# 368
...

А някои не се задоволяват само с проверка, а си избират по-едрите от няколко кутии и ги пренареждат (виждала съм го това) - затова  има толкова счупени.
В тези кутии, които са по-назад и на са ровили обикновено са здрави.  Peace

Това за избирането от няколко кутии е прекалено, да не кажа просташко, ама хора всякакви - един тъпанар точно в Лидл го видях веднъж как отвори една лютеница, чу се изпукването на капачката, навря си носа вътре да я помирише, затвори я и я остави обратно, не я взе ... мъжът ми като разбра, докато бяхме още в магазина направо откачи ...

# 369
Изобщо не ме учудва, една дама в темата за Кауфланд (дано не бъркам) призоваваше да отваряме опаковките на пилешкото за да го душим.

# 370
Някой купувал ли е такива фулмастери? Интересува ме дали се перат от дрешките Blush
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-250BACE3-794DB62F/lidl_bg/hs … l/index_22610.htm

# 371
Перат се,и от ръчичките лесно се измиват....Аз,забърсах два комплекта още в понеделник,защото и като цена ме устройват,а и доста дълго изкарват....

# 372
Някой купувал ли е такива фулмастери? Интересува ме дали се перат от дрешките Blush
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-250BACE3-794DB62F/lidl_bg/hs … l/index_22610.htm

Да, перат се  Peace.

# 373
  • В една слънчева къща...
Това с лютеницата е нахалство и отврат. Аз пък много пъти съм виждала цигани да ядат от плодовете и с цялата си наглост гласно да се шегуват, че го правят докато не са ги видели на камерите  ooooh!

# 374
*Люба*, `FSS`, благодаря!
Вече поръчах да ни ги купят Wink

Общи условия

Активация на акаунт