Лидл ::24::

• 58 943
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
пъстървите са по две в опаковка, около 800 грама общо  Simple Smile

оня ден правих торта с кафявите блатове от лидл, между тях кремчета оле и много орехи /едро мляни/. сиропирах уж леко с прясно мляко с малко какао, и наистина се поразкашка, обаче стана божествена. другия път ще я направя без да сиропирам, явно няма нужда

бананите днес бяха много хубави, избрах си едни много зелени, щото такива ги обичаме вкъщи.
постелки за баня и аз взех, не че имам нужда, подведох се по вас хихи остава и да реша дали ще ги ползвам като постелки, или като хавлии. бяха намалени на 7.49, а имаше и черни, и не се сдържах  Embarassed

# 436
  • Русе
пъстървите са по две в опаковка, около 800 грама общо  Simple Smile
Благодаря!

Значи няма да сиропирам блатовете. Крема ще е достатъчен.

# 437
  • София
Аз също съм взимала от готовите блатове, харесаха ми. Сиропирах ги и аз с малко мляко и ром, блатовете ми се разкашкаха и на мен, но тортата стана божествена. Крема ми беше от течен шоколад и сметана.

# 438
Да похваля пъстървата - прясна и вкусна,
а и много добре опакована.

# 439
Днес бях приятно изненадана  от служителите на Лидл, подариха ми роза за празника.Иначе бананите, които са намалени нещо не ми харесват, изобщо не са сладки и вкусни.

# 440
  • Велико Търново
На мен също при влизане в магазина ми подариха розичка. Много приятна изненада, наистина.

# 441
  • Sofia
От кои розички дават,от миниатюрните и вече поувехнали непродадени...
Бананите са УЖАСНИ,безвкусни...
Весел празник!

# 442
То е ясно, че са такива розите, но важен е жеста все пак.

# 443
Розичката беше много приятна изненада!
Отчет: хавлиените кърпи-черни и от бонбоните /намалените/ 7лв., не съм разпечатила след малко ще стане това, но изглеждат добре на снимка Blush
от двойните флумастери имаше много

# 444
Тези намалените бонбони са много хубави.
Снощи взехме, по-фин е вкуса спрямо другите в огромните кутии. В тази са 25 бонбона мисля, има и само по 1 брой от вид, но пък има няколко блокчета шоколад. Peace
Мисля довечера да взема още 1 кутия Mr. Green

# 445
Честит празник дами и мами! Да сте здрави и усмихнати!
Цопвам и аз тук.
Днес нарамих един масажор, помня, че имаше добри отзиви. Искам да си масажирам врата, че ме наболява...прешлените нещо се кривят...Някой да сподели с коя приставка или има ли начин да мажа Фелоран примерно с някоя от приставките? Praynig
И кутия с бонбони взех, много са джиджани...различни, направо ми идва да ги излапам всички  Mr. Green
А за инхалатора от къде да си купя филтри? Те са едни кръгли, дунапренени, но пише да не се перат и през няколко инхалирания да се подменя. Ама се чудя като свършат тези от къде да купя нови? Идеи?

# 446
  • Русе
А за инхалатора от къде да си купя филтри? Те са едни кръгли, дунапренени, но пише да не се перат и през няколко инхалирания да се подменя. Ама се чудя като свършат тези от къде да купя нови? Идеи?

Защо не попиташ в магазина или чрез формата в сайта им?

# 447
Честит празник, Дами!
Скрит текст:

Видяхте ли, че от понеделник се задава отново американска седмица - жалко, че имам още от фъстъченото масло иначе пак бих си взела ... ще има пак и  пасатор и кълцащо ... забравих му името ... и "кежуъл" как само я мразя тази дума ooooh! мъжки пуловер и мокасини ... А само на мен ли от телефона като се опитвам да кликна на каталога, целият нов банер ми се зарежда като един и независимо къде по него кликам ме праща винаги на адресите на магазините в страната  newsm78 ???

# 448
  • София
Аз си харесах разни неща от ам. седмица, има и разни нови...на пуловера какво ли ще рече приятна мека материя newsm78 най-много ме привлякоха мюслите Simple Smile
За брошурата и при мен отваря адресите, вместо нея.

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 17:13 от Angel_Dust

# 449
Някой има ли този фритюрник? Интересува ме най- вече как пържи картофи.

Общи условия

Активация на акаунт