Лидл ::24::

• 58 929
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Има и настъргана и маринована целина. Много хубава е и тя. Става и за салати, и за варива (след предварително измиване, че е кисела).

# 691
  • Варна
Много харесвам цвеклото на шайби. Скоро пробвах да го направя в домашни условия, стана превъзходно макар, че бях малко предубедена. Нарязах го, към него добавих лук, захар, сол, оцет, черен пипер, както пише на буркана. Допълних с вода и го оставих да се вари. Стана чудно!

# 692
НеПоКоРнА,да продължа с лееекото ни спамче но не става да режеш зеленчуци за салати.Нееднородно става,едно едро,друго като накълцано. Peace

# 693
  • Sofia
Като сме тръгнали все за цвекло да пишем-да си кажа и аз Simple Smile
Много го обичам,доскоро си взимах сурово и си варях-но ,защото само аз си го ям-рядко се наканвах  хамалогия си е  стъргането.
 После някой тук похвали цвеклото на шайби в буркани.....веднага купих,ама ми е мнооооого кисело....седя буркана сума време-никой не го бутва. После пробвах настърганото в буркани-е супер е! Не е толкова кисело,усеща си се сладникавия вкус.....на бърза ръка вече 3 буркан заминава. А,най-се радвам (всички знаят колко е полезно),че от дъщеря ми не мога да се  доредя до буркана-много го хареса и тя.

# 694
  • Варна
Млякото е супер Simple Smile не знам от къде го мъкнат но е идеално и мирише на мляко Simple Smile

Кое мляко? Ако става дума за прясно, казвай бързо кое е точно, че ще ми трябва за неделя да правя сума ти палачинки.   Crazy

# 695
Сигурно това в бутилките, но то винаги свършва рано и аз вече все по-рядко успявам да си купя  Sad

# 696
Здравейте момичета, искам да попитам някой купили си кухненския робот и какви са отзивите??!!
Аз много го харесах, но така и не го взех макар, че беше на добра цена към 140 лв.
Ще чакам отзиви и отново да го пуснат.

# 697
Вчера моят мъж куса фъстъченото масло и изкоментира "сладко е", "мм  newsm78 става" и с детето си хапнаха малко. Аз така и не съм го кусвала, но честно казано нямам и особено желание.

Каква му е хамалогията на стъргането на цвеклото? Ако го стържете сурово - да! Но сварено се стърже за има няма 30 секунди. Аз преди 2 седмици омятах сигурно 2 кила цвекло, че имам и още няколко глави останали на терасата та се чудя кога да ги подкарам и тях.

# 698
  • Mediterraneo
Аз влизам специално заради китайския микс. Страхотен е. Моят не миришеше на застояло. Има много хубави гъбки вътре и с оризец става  Blush Heart Eyes Mr. Green хич да не е за закуска си го хапнах вкусно, вкусно.

И аз да го похваля! Снощи го направих с ориз, страхотно се получи! Става редовен асортимент от Лидл за нас  Peace

# 699
  • В една слънчева къща...
Сега ако кажете и рецепта за киселите краставички в Лидл  Grinning /и аз само чета на буркана, ама дали ще ги издокарам???/
Иначе за цвеклото - купувам прясно, настъргвам си го на ренде и като измия всичко веднага няма никакви поражения. Добавям и настъргани моркови и ябълки, ммм вкусно Simple Smile
А снощи правих ориз с мексиканския микс и стана чудничко Simple Smile

# 700
  • София
Снощи с ММ се заимахме с маратонки.  bowuu Не съм трогната особено с тия мрежи, но пък са удобни и леки, мнооого. За топлото време ще са идеални, за дъжд едва ли стават, а колко ще са издръжливи-не знам. Пък и все пак нали и продавачите на обувки трябва да печелят от нещо  Mr. Green

# 701
  • Варна
момичета, наскоро имаше в брошурите някакъв инфрачервен термометър, пробвахте ли го вече, доволни ли сте?
че тогава не обърнах много внимание на коментарите, обаче сина ми се разболя преди няколко дни и се замислих дали да не търся такъв, че с живачния е голяма хамалогия да му меря Т, щото е малък, дигиталния пък ми дава големи отклонения... newsm78

# 702
 NaughtyТези маратонки са за тичане. Не за ходене по улиците...
 ThinkingТермометъра от Лидл го върнах - спря да работи за няколко дни. Нямах много време да свикна да работя с него, но беше точен сякаш.
 TiredЗа цвеклото в буркан или не - ми все едно да сравнявате кисели краставички със салата от пресни такива... напълно излишно.

# 703
Никога не варя цвекло, стържа си го сурово. Според мен витамините му заминават сварени  newsm78
Много бързо се измиват ръцете после, не попива цвета

# 704
  • Русе
Никога не варя цвекло, стържа си го сурово. Според мен витамините му заминават сварени  newsm78
Много бързо се измиват ръцете после, не попива цвета

Точно!
Стържа винаги в мивката, за да не цапам навсякъде. Измиват се много лесно и мивката и ръцете ми. Комбинирам с моркови, лимон и зехтин, понякога и добавям и ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт