Тя не, че Адашчето я затруднява много правенето на нова тема. Просто за следващата ще копира заглавието и вмести 2, накрая ще е 3. Пак ще актуална.
Предлагам, следващото заглавие да не е обвързано с никое събитие, че.... ставаме за смях. Ще напишем нещо коледно и до следващата есен ще го влачим. Луси, успех следващата седмица.

Гале, не се притеснявай, когато е готова, тогава сама ще си махме памперса Мариела. Аз още ми иде да си захапя задника от яд (ама не мога да го стигна, както казва Класната), дето я мъчех толкова месеци. Накрая самичка започна да си казва, като ѝ дойде времето.
Мария, дано ви приемат и вас в ясла най-накрая, и Валентин да му харесва също толкова, колкото сега.
Тони, добре завърнала се!
Голяма обиколка. Деси, хайде, дай снимка.
За нас - благодаря на всички за милите коментари. За тези, които не са го изживели - невероятно е да имаш 2 деца. Врънкам на ММ за трето, след 7-8 години, ама той каза, че чак тогава не иска. Аз пък след 2 години не искам. Та, ще видя как ще го изврънкам. Пък и що да го питам.
Има време. Направо не мога да си представя, че за последен път бях бременна и гушкам толкова малко вързопче.
иначе за раздвижването на темата,съм готова на всичко

Завърнахме се у дома и ние
Иначе аз започнах 2 седмици по-рано да я "обработвам" у дома, да ѝ говоря за хубавата градина, за каките, които са много добри, как там щ танцува, ще слуша музика, ще играе, ще има много деца и играчки...Как ще яде там, но ще стои малко без мама и после мама ще идва да я взема и така...
И започнах - Буквата А, на Аля, Б - на балона и т.н.
Говори много...ама като ви кажа много...значи много - повече от мен