Частни детски градини - София (6)

• 83 363
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Инкс, единят ми вариант е градски транспорт. Хващам автобус 90, после се прехвърлям на трамвай 22 и слизам на Халите. Другият вариант, който ще е на малко по-късен етап, е да ходя до някъде с колата и от там да се прехвърлям на метрото за ст. Сердика. В този случай Кристофър Робин би могъл да е удачен вариант, но не знам в този район дали ще има къде да си оставям колата.

# 166
Извинявай Bunnie обърках кой какво ми е писал Sad
А за Уондър Уърлд , ако не ги местят скоро в Княжево , може и тях да ги погледна щом сте доволни .

# 167
 Mala femmena, около Халите имаше нещо, но май беше по - скоро клуб с опция за целедневно гледане - "Абракадабра" на "Веслец". Също една потребителка много хвалеше (честно казано аз я заподозрях в реклама, де, но не пречи да я погледнеш) - ЧДГ "Ново поколение", но тя май е около "Лъвов мост".
Иначе, ако метро и кола ти е вариант е екстра. Аз работя до Съдебната палата и принципно пеша си ходя натам, но можеш и да вземеш метро, разбира си. Колата можеш на Стадиона да я оставяш и да си джиткаш пеша и с метро из центъра. В този случай ще ти е много удобно при нас Simple Smile

asi123 , не съм виждала градината, но имам бегли наблюдение от персонала на "Уондър Уърлд", защото те обслужва детския кът, който се прави за Нова Година в "Хилтън". Много са добри! Всички обясняваха как децата им няма да стоят там без тях и т.н. (ние включително) - дрън-дрън та пляс - направо забравиха, че имат родители. За втора поредна година ходим - малката не ги забрави за една година и само повтаря, че пак иска там за Нова Година.

# 168
Мерси Инкс

Направо вече кошмари сънувам с тези градини Simple Smile

# 169
Инкс, и от мен голямо благодаря!

# 170
  • София
здравейте,

каква е таксата в "Wonder World"?

Ние тези дни ще ходим до "506 хлапета", прочетох хубави коментари, да видим ние с какви впечатления ще останем.

Някой да сподели лични впечатления от "Вълшебен свят"?

Мерси предварително   bouquet

# 171
здравейте,

........

На предната страница има споделен личен опит от тази градина.

# 172
  • София
здравейте,

........

На предната страница има споделен личен опит от тази градина.

Ох, пропуснала съм го  Embarassed Мерси   bouquet

# 173
Едно бързо питане-справка към marini -относно списъкът на първа страница,с регистрираните в МОМН градини-последната в списъка е 2224781"М.Магдалена" ,която излиза,че е в Гоце Делчев,и към нея е добавена"Монтесори Хай"(Горна баня,ул.Синьото езеро)??Не ми стана ясно какво се има в предвид??А тъй като искам да запиша синът си в Монтесори Хай,живо ме интересува гореспоменатото !  bouquet

# 174
  • София
За някаква печатна грешка става дума. М.Х. няма нищо общо с Мария Магдалена Simple Smile

# 175
Едно бързо питане-справка към marini -относно списъкът на първа страница,с регистрираните в МОМН градини-последната в списъка е 2224781"М.Магдалена" ,която излиза,че е в Гоце Делчев,и към нея е добавена"Монтесори Хай"(Горна баня,ул.Синьото езеро)??Не ми стана ясно какво се има в предвид??А тъй като искам да запиша синът си в Монтесори Хай,живо ме интересува гореспоменатото !  bouquet

Да, явно е грешка! Този списък е "наследен" от предни теми и не знам откъде е взет.

# 176
Благодаря Ви момичета,потвърдихте ми съмненията!  bouquet

# 177
Здравейте. Търся частна ясла за нашето момиче, което е на 2год. Много е важно за мен да е сравнително близо до района в който живеем. Търсим в следните райони: Разсадника, Света троица , Илинден и околните райони. Прегледах всичките, публикувани на 1-ва страница, прочетох цялата тема, но не намерих нищо подходящо. Най-вероятно съм пропуснала нещо. Много ще съм благодарна, ако някой помогне или предпоръча някоя. До май месец трябва да съм намерила подходящата Sad

# 178
Doliva75, в посочените от теб райони няма ЧДГ и ясли. Аз също търсих в Разсадника, Илинден и Св. Троица, тъй като живея в Разсадника, но без успех. Най-близките са Веда в кв. Фондови жилища, в близост до сградите на М-тел и Сименс на ул. Кукуш, Светлина на ул. Одрин, има ЧДГ/ясли в Стрелбище, Люлин и Овча Купел, като най-близки райони до посочените от теб, но ако не са ти по път за работа, не знам доколко ще са удачни като избор и тези райони, тъй като отново трябва да се изминава не малко разстояние, за да се остави детето.
Аз много се колебаех какво да правя и реших да запиша детето ми в детска градина в близост до моя офис. Разстоянието, което изминаваме всеки ден не е малко, времето му на престой в детската градина също, но пък мисля, че ако детското заведение е добро си заслужава.

# 179
Да, точно около теб няма. А и то трябва да си е на ниво, нали. В зависимост от това после в каква посока поемаш- Веда, Ерих Кестнер /след тунела на Люлин, Светлина. А не те ли устройва вариянт с детегледачка? Все пак е на 2 г.?!

Общи условия

Активация на акаунт