Частни детски градини - София (6)

• 83 407
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А в коя част на София работиш, може някъде до работата ти да има хубава градина.

# 181
  • София
Да попитам някой има ли лични впечатления от яслата Аладин в Лозенец? Че се чудим дали от есента да запишем дечко там. Много ми е удобна, тъй като е през две сгради от офиса ми и някакси ще ми е по-спокойно да е толкова близо до мен, но не намирам никакви отзиви, а ми се иска да чуя мнения. Ходих до там преди няколко седмици и като цяло ми направиха доста добро впечатление, като изключим, че дворчето им е малко мъничко, но пък за такива мъници май по-добре да е мъничко, че да могат всички да са им под око. Но за сметка на това ги извеждат всеки ден, стига времето да позволява, т.е. да не духа силно и да не вали, иначе съм ги виждала навън и в снега.

Моля ако има някой, чието дете е посещавало яслата, да каже как е било отношението към децата, адаптацията и пр.

# 182
Здравейте скъпи дами, от известно време чета с горещ интерес форума, но сега събрах смелост да споделя и моите „преживявания” с едно от най- важните решения- детскаТА градина  Simple Smile
Живеем в кв. Гоце Делчев и искахме градината да ни е близо (естествено), а аз лично не харесвам големите градини, където се губи идентичността на децата и не се обръща персонално внимание. Двете частни градини, които са най-близо до нас, са Марита и Мария Магдалена. Логично избрахме Мария Магдалена, според мен е очевадния избор, условията и атмосферата са много приятни. На дъщеря ни й е беше за първи път да отиде на градина и в началото й беше трудно да свикне, но учителките обърнаха специално внимание на това и след третия ден малката не искаше да си тръгне от градината.  Като цяло всички са професионалисти и наистина си разбират от работата. Вече няколко месеца сме доволни от градината. Пожелавам и на вас успех в търсенето на подходящата градина!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 183
Здравейте, ни се записахме в крайна сметка във ''Вълшебен Свят''. Но ще го пусна чак акто рпоходи, та тогава мога да споделя преки наблюдения.

# 184
  • София
Частна детска ясла има в кв. "Захапна фабрика" до общината. Казва се "Лотос" и се намира в сградата на училището. Нямам никакви отзиви за нея. Информацията я видях в сайта им.

# 185
И аз следя с интерес темата, ще започвам работа през септември и отсега проучвам ясли. Идната семица съм на оглед, ще дам отчет след това Grinning

# 186
Върти ми се в главата, че имаше някакъв отзив за "Аладин", но в тема за детските градини в Лозенец - потърси, ако искаш. Щом ти е супер удобно си струва да се пробва Simple Smile Това няколко пъти е бистрено, но пак не успявам да се стърпя - за толкова малко дете не е ли по-добре детегледачка? Дете под годинка си има нужда някой да се занимава с него персонално, според мен

# 187
  • София
В Хаджи Димитър са открили нова ЧДГ Мечти, в момента работят като детски център, но са подали документи за лиценз. На моя приятелка детето е там и е много доволна, живее в съседния блок и ги наглежда от балкона. Сега са 3 деца и таксите са от порядъка на 350лв.
Ето сайта им http://chdg-mechti.com/

# 188
Здравейте! Някой има ли впечетления от Частна детска градина "Бонбон" в Люлин?

# 189
Здравейте! Търся ясла/градинка/кооп за малко момиченце - година и четири месеца, само и единствено в Мусагеница. Детето се храни успешно с ръце, горе-долу с лъжичка, пие от сламка и е с памперс (полу де;)). Поставени са и ваксини, но в чужбина...Търсим поне 4 часа като начало.
Пиша всички подробности, за да може, ако собственици с изисквания към детето четат, да се свържат с мен. Иначе - разчитам, чакам и вярвам на мамини мнения! Благодаря!

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 12:13 от pletka

# 190
За Бонбон съм чувала само добри неща. За съжаление не са "първа ръка", а споделяно в градинките.  bouquet

# 191
Подкрепям с две ръци Magi__S ! Нашето дете също беше В ЧДГ Мария Магдалена и успешно завърши и подготвителната група в детската, и го приеха в 73 СОУ /втора Немска/.

# 192
Искам да попитам някой има ли впечатления от "Весела къщурка Монтесори " на ул. Богатица в Лозенец ? Градината работи от няколко месеца и  има около 10 деца. Предварително благодаря.

# 193
Ако някой има питане относно "Монтесори-Хай" в Горна Баня,да ми пише на лични!Днес записах синът си там и имам актуално инфо! Peace

# 194
Здравейте скъпи дами, от известно време чета с горещ интерес форума, но сега събрах смелост да споделя и моите „преживявания” с едно от най- важните решения- детскаТА градина  Simple Smile
Живеем в кв. Гоце Делчев и искахме градината да ни е близо (естествено), а аз лично не харесвам големите градини, където се губи идентичността на децата и не се обръща персонално внимание. Двете частни градини, които са най-близо до нас, са Марита и Мария Магдалена. Логично избрахме Мария Магдалена, според мен е очевадния избор, условията и атмосферата са много приятни. На дъщеря ни й е беше за първи път да отиде на градина и в началото й беше трудно да свикне, но учителките обърнаха специално внимание на това и след третия ден малката не искаше да си тръгне от градината.  Като цяло всички са професионалисти и наистина си разбират от работата. Вече няколко месеца сме доволни от градината. Пожелавам и на вас успех в търсенето на подходящата градина!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз два пъти ходих да гледам Мария Магдалена и двата пъти оставах разочарована. (А ни е най-близко до вкъщи Sad ) Пространствата са малки, на едно място спят, играят, учат и се хранят. На някои от двуетажните легла няма преградки, как не се пребиват тези деца не знам. Много рядко виждам да извеждат децата в двора, в който пък има само една пързалка и една люлка. Често съм виждала и да няма никой, който да наблюдава децата навън. Вярно, че дворът е заграден, но все пак.  За нас лично Марита беше на светлинни години по-добре, но се премести. На нейно място има ясла на друга фирма.  Но се радвам, че за вас и за Cancell ММ се е оказал толкова добър вариант.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт