Частни детски градини - София (6)

• 83 422
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, мамчета. Искам да попитам има ли някой, който може да ми даде актуална информация за Teddy Junior в кв. Бояна? Какви са условията, цени...? Благодаря предварително!  Hug

# 196

Аз два пъти ходих да гледам Мария Магдалена и двата пъти оставах разочарована. (А ни е най-близко до вкъщи Sad ) Пространствата са малки, на едно място спят, играят, учат и се хранят. На някои от двуетажните легла няма преградки, как не се пребиват тези деца не знам. Много рядко виждам да извеждат децата в двора, в който пък има само една пързалка и една люлка. Често съм виждала и да няма никой, който да наблюдава децата навън. Вярно, че дворът е заграден, но все пак.  За нас лично Марита беше на светлинни години по-добре, но се премести. На нейно място има ясла на друга фирма.  Но се радвам, че за вас и за Cancell ММ се е оказал толкова добър вариант.  Peace

Здравей, Пандичка! Не знам с каква нагласа си отишла в Мария Магдалена, но все пак пространствата не са големи, но колко са децата? Пък и все пак не сме строителни инжинери, а важното е как се чувстват децата там, какво е отношението на преподавателите. Децата се хранят, спят и играят  в отделни помещения, да не е като държавна детска градина където са едва ли не отделни сгради, но тук децата са по-малко! А аз лично това исках преди да запиша малката, да се обръща повече персонално внимание. А колкото до играта на двора, не съм присъствала, но дъщеричката ни разказва, че излизат когато е по- хубаво времето. Аз написах в горния коментар, че сме от скоро и не знам как стоят нещата пролетта, ще споделя мнение като се оправи времето. : )
Колкото за Марита, честно казано за първи път чувам добър отзив за тях.
Най- важното все пак е децата да се чувстват обгрижвани. Аз все още си спомням моята детска градина само с хубави неща! : )  Party Party

# 197
  • Ирландия
Здравейте!
Някой има ли впечатления от предучилищната група в Питър Пан/Гео Милев и евентуално цени?

# 198
  • София
Обещаните отзиви с малко закъснение:

"Вълшебен свят"- като цяло ми хареса базата, разговаряхме с директорката и една от учителките. Оставиха добри впечатления у мен.

"506 хлапета" - не бяхме очаровани, явно не е нашата детска градина. Директорката беше мила, но не ми хареса базата, програмата, менюто.....явно не е за нас.

# 199
Здравейте! Някой има ли впечетления от Частна детска градина "Бонбон" в Люлин?
Тази градина преди няколко години се "прочу" по форуми и градинки с това, че едно дете незабелязано е напуснало двора и е било открито някъде до магазин ДОМКО, ако не се лъжа от полицейски служител. Не знам дали родителите съдиха градината, но вероятно оттогава персоналът си отварят очите на осем.

# 200
  • София
Искам да попитам когато говорите за Вълшебен свят, коя градина имате предвид - тази, която е в Панчерево ли? Или има и друга? А някакъв сайт имат ли?

# 201
  • София
Искам да попитам когато говорите за Вълшебен свят, коя градина имате предвид - тази, която е в Панчерево ли? Или има и друга? А някакъв сайт имат ли?

Аз лично визирам тази в "Панчарево", не знам дали има друга с това име. Казах, че сайтът им ще е готов тази седмица. Аз лично четох на страницата им във фейсбук и в нет-а (малко е писано, но има).

# 202

Моят син е в тази в Панчерево,ако ви интересува нещо конкретно питайте иначе съм писала в по предни страници впечатления

# 203
  • София

Моят син е в тази в Панчерево,ако ви интересува нещо конкретно питайте иначе съм писала в по предни страници впечатления

Мен ме интересува, как е преминала адаптацията на детето и дали наистина им говорят и на англ. език през деня?

# 204
  • София
Здравейте! Записвам се при вас и ви моля за впечатления за "ЛиДи" в Бояна, "Тути" в Лозенец и "Малки стъпчици" които сега са в Симеоново, но изграждат нова база в Мусагеница и от есента ще приемат и там групи.

# 205
Здравейте!Моето дете посещава ЧДГ "Азбукарче" http://www.azbukarche.com /не я видях в списъка на първата станица/ .
От една година  е в тази градина /той е на 3год. на 25.03. ги навърши   newsm59/,много съм доволна.Колектива е прекрасен,много добре се грижат за децата,градината е в центъра до Математическата гимназия.
Ако някой има въпроси с удоволствие ще отговоря.

# 206
Здравейте, момичета!
Преди време си бях харесала една детска градина (или ясла, не помня каква беше минималната възраст), но сега не успявам да я открия и не помня името. Намира се в кв. Драгалевци, представлява къща с голям двор. Къщата приличаше като от приказките, много спретната и подредена, светли мебели, всичко изцяло дървено. В двора имаше хамак за децата и други катерушки, но хамака ми направи силно впечатление. Мисля, че се води по методите на Монтесори. Някой има ли идея коя може да е била тази градина, останах с прекрасни впечатления от снимките и ми се искаше да я видя на живо.
Иначе се интересувам и от Вълшебен свят, мисля да се свържа с тях в най-скоро време. Знаете ли там как е положението с местата, като навсякъде другаде ли е?

# 207
Здравейте, и аз записах дъщиря ми във Вълшебен свят в яслената група.
Там е от 1 април- т.е. няколко дни, но ако мога да бъда полезна на някой с нещо, нека пита. На мен ми бяха много полезни вашите отзиви докато избирах, затова съм насреща  Simple Smile

# 208
  • София
Gabbi_ Не че нещо, просто чисто любопитство , но Драгалевци и Пачарево са доста далечко едно от друго, не те ли притеснява детето да пътува толкова много всеки ден?

# 209
  • София
Здравейте, и аз записах дъщиря ми във Вълшебен свят в яслената група.
Там е от 1 април- т.е. няколко дни, но ако мога да бъда полезна на някой с нещо, нека пита. На мен ми бяха много полезни вашите отзиви докато избирах, затова съм насреща  Simple Smile

Интересува ме продължителността на  договора. Ако случайно не ни хареса, може ли да се прекрати преди изтичане на 1 г  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт