Естествено раждане след секцио

• 757
  • 7
  •   1
Отговори
Понеже темата ме вълнува много и доста ме притеснява, бих искала да попитам има ли някоя мама, която е раждала първо с операция, а след това естествено. newsm78 newsm78

Аз първото си дете родих секцио по медицински причини, въпреки, че много ми се искаше да родя по естествен път. А след операцията възстановяването беше безкрайно: Запек всеки ден, Когато си легнех вечер и детето се събуждаше да яде треперих от болки докато стана и се наложи около 1 седмица да спя седнала. За друго в момента не се сещам, но ми се видя цяла вечност.
Когато един ден имам второ дете, ако няма някакви причини, поради които да родя секцио не бих се съгласила на операция

Бих искала да знам, възможно ли е това нещо практически, и колко интервал трябва да има между двете бременности?

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 07:01 от niki7o05

# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Бих искала да знам, възможно ли е това нещо практически, и колко интервал трябва да има между двете бременности?

да, възможно е.
мисля, че трябеа да говориш с гинеколога си Peace

П,.П. някъде имаше подобна тема, доста голяма....

# 2
Ами първо потърсих, но не намерих такава или подобна тема и реших да направя нова

# 3
тук, тук и тук

приятно четене.

аз съм с нормално раждане, държах да е нормално.
въпреки това, дълго време след това се възстановявах - тазово ми дъно доста пострада и трудно можех да нося бебето. т.е и аз имах болки.
та няма гаранция, че като е нормално раждане, че ще мине без болки. Peace

# 4
Аз знам, че няма безболезнено раждане, но предпочитам нормалното.
Мерси много за линковете

# 5
Аз знам, че няма безболезнено раждане

ааа имах предвид, че след раждането не ми беше весело. раждането мина бързо и не чак толкова болезнено  Crazy
иначе за изборът ти те разбирам, просто споделям  Peace

# 6
Аз раждах нормално и не съжалявам,беше много трудно и много ме боляха контракцийте но всичко приключи в момента в който родих и може би седмица след това след махането на шевовете от които не можех да седя,но все пак всеки си има мнение.

# 7
Ot moita ginekolojka znam,4e moje,no trqbva da minat nai-malko 2g.Az rodih sekcio[po medicinski pri4ini].Mnooogo iskah normalno,no vodite mi iztekoha,toi be6e s 2 pati uvita papna vrav okolo vrata,kontrakciq taka i ne razbrah kakvo e i trqbva6e spe6no da go izvadqt...MNOGO SAM DOVOLNA OT VSI4KO!Premestiha me v inenzivnoto i vleznaha bebeto i maja mi pri men i stoqha 4asove...Bolq me okolo sedmica,no ne mnogo_na 3 den sled sekcio me izpisaha.I vtoro bih rodila pak tam i pak taka!!!

Общи условия

Активация на акаунт