Нашите кухни - тема 48

• 91 920
  • 786
  •   1
Отговори
# 270
  • Ямбол
katalina а защо не закупен от БГ,който,хем би могла да видиш,хем с гаранция според фирмата,хем поо-евтино/

# 271
Например?
Каталина,аз бих ти препоръ4ала да се поразровиш още малко!Има доста по-изгодни от тези,които си показала Wink

Аз имам много подобен като този от втората снимка,но доста по-евтин и мога да го препоръ4ам с две ръце!Изклю4ително ка4ествен и функционален!

П.П.
Ауу,сега и аз се разрових-ами белите действително си държат цена и май няма много по-изгодни от това,което си показала ooooh!  Ето http://www.ebay.de/sch/Armaturen-/32271/i.html?Anwendungsbereich … _skc=50&rt=nc

Не знам,колко ти е бюджета,но ако не е много голяма разликата,вземи това,което ти е на сърце,тоест бялото!

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 00:09 от Мара Подробната

# 272
За тези които са с издърпващ маркуч -удобни ли са, маркуча "разхлопва" ли се след известно ползване, лесно ли се почиства отвътре?

# 273
Нашата кухня вече е готова Simple Smile

http://val1309.snimka.bg/architecture/kuhnya.739085.29948839

Благодарности на Shadowman  за точността и прецизната изработка.   bouquet
Препоръчвам го с две ръце  Peace

Извинява за нахалството ,но би ли снимала отворени шкафовете на аспиратаора и на мивката ? Моят аспиратор също ще е за напълно вграждане и искам да видя колко място заема вътре в шкафа .вчера получих и мивката /като твоята / Ти как реше къде да е смесителя ако е по -средата няма ли да е по-удачно ? На мен не са ми направили отвор за смесителя. дали могат майсторите като монтират да направят отвора ?

# 274
  • на Мелмак
Аз също съм с подобен от втората снимка-много съм доволна!!!
Използвам го с кеф,казвам го защото имах и такъв като на първата,но не бял ,а инокс ,купен от тук с гаранция ,фирма и т.н.-развали се,счупи се, вече е на боклука.
а и е доста неудобен точно този вид, за миене на нещо по-обемно в мивката,как съм го въртяла,за да мия тенджери,не е истина,въпреки ,че мивката ми не е от плитките.
Имай и това в предвид-удобството, защото , ако цвета ти е на сърце,но се кривиш като го използваш-не си е работа.
Това все пак си е мое мнение Hug

# 275
Silvana, ще снимам при първа възможност, но вътре вече съм понареедила това-онова......
Ще се опитам утре да направя снимки  Peace

# 276
Ооо,това е абсолютно вярно!Затова перфектното за Каталина би било бял,издърпващ се смесител,ама...
Аз от моя издърпващ се съм страшно доволна. Толкова готина работа върши-тенджерата е на плота,вадя го и я пълня директно.Като изплаквам големи неща няма нужда да ги 4екна,ами  те си стоят,аз само обливам и т.н... Смесителят нито се е разхлопал,нито нищо.Той всъщност представлява един дълъг марку4,на който на края му е вързана една тежест.Ти издърпваш,после тежеста го прибира.Няма дефакто механизъм,който да се развали.А как се по4иства отвътре?

# 277
  • Варна
Аз също съм с подобен от втората снимка-много съм доволна!!!
Използвам го с кеф,казвам го защото имах и такъв като на първата,но не бял ,а инокс ,купен от тук с гаранция ,фирма и т.н.-развали се,счупи се, вече е на боклука.
а и е доста неудобен точно този вид, за миене на нещо по-обемно в мивката,как съм го въртяла,за да мия тенджери,не е истина,въпреки ,че мивката ми не е от плитките.
Имай и това в предвид-удобството, защото , ако цвета ти е на сърце,но се кривиш като го използваш-не си е работа.
Това все пак си е мое мнение Hug
Аз също съм на това мнение - удобството в кухнята е най-важното! Свекърва ми е със същия смесител (не бял, а инокс) и хич не е доволна. Освен това на мен ми препоръчаха да не си вземам цветен, защото били прахово боядисани и бързо се изтърквало и повреждало покритието (става въпрос за смесители на Пирамис, не знам до колко е вярно, някой с цветен смесител може по-добре да каже как стоят нещата).

# 278
Благодаря за отговора. Аз в момента съм с нисък смесител като този белия от снимката (но цвят инокс), много ми е неудобно, когато мия тави и тенджери, въртя тавата, въртя чучура...

# 279
Danito_d, много хубава кухня!

Един принципен въпрос: Ако във времето реша да сменя гърба на кухнята и да залепя плочки за гръб, ще се наложи ли демонтаж на шкафове? Много сложно ли ще е упражнението? А шкафовете трябва ли да застъпват плочките? На каква височина трябва да се поставят - от 90см до 150см ли?

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 11:54 от Amica

# 280
  • Някъде на път....
Tsvetivn, с риск да се повторя - много хубава кухня!  Peace
Меко съчетание на цветовете - впечатлена съм!
Аз по принцип имам афинитет към зеленото в кухнята, твоята много ми хареса!  Peace

Гледам я и с любителското си, и с професионалното око - поздравления!    bouquet

# 281
Благодаря за споделения опит и съветите. Ами май ще се откажа от този белия, защото наистина ме притесняваше това че е по-нисък. Бяхме си сложили такъв, но обикновен в банята в предния апартамент. Веднъж само нещо му стана, но мъжа ми смени някаква джаджа и нямаше проблем, а и на този цената му не е кой знае каква цифра и ако се развали няма да ме е яд, но и удобството си е много важно. Намерих подобен на втория в бяло, но проблема е с доставката (не знам защо не доставят до БГ или доставката е колкото смесителя, а с посредник - превозвач до сега не съм поръчвала). Тук също съм гледала, но определено хубавите с по-голяма гаранция са си цифра, а за бялото да не говорим. Така или иначе не разчитам много на гаранцията (обикновено се развалят след изтичането на въпросната и сръчко в къщи ги оправя при възможност разбира се)
П.П. Ако някой е поръчвал с посредник и има опит моля да сподели (може и на лично съобщение)

# 282
  • на Мелмак
Благодаря за споделения опит и съветите. Ами май ще се откажа от този белия, защото наистина ме притесняваше това че е по-нисък. Бяхме си сложили такъв, но обикновен в банята в предния апартамент. Веднъж само нещо му стана, но мъжа ми смени някаква джаджа и нямаше проблем, а и на този цената му не е кой знае каква цифра и ако се развали няма да ме е яд, но и удобството си е много важно. Намерих подобен на втория в бяло, но проблема е с доставката (не знам защо не доставят до БГ или доставката е колкото смесителя, а с посредник - превозвач до сега не съм поръчвала). Тук също съм гледала, но определено хубавите с по-голяма гаранция са си цифра, а за бялото да не говорим. Така или иначе не разчитам много на гаранцията (обикновено се развалят след изтичането на въпросната и сръчко в къщи ги оправя при възможност разбира се)
П.П. Ако някой е поръчвал с посредник и има опит моля да сподели (може и на лично съобщение)
има тема във форума Hug

# 283
  • Раковски
Danito_d, много хубава кухня!

Един принципен въпрос: Ако във времето реша да сменя гърба на кухнята и да залепя плочки за гръб, ще се наложи ли демонтаж на шкафове? Много сложно ли ще е упражнението? А шкафовете трябва ли да застъпват плочките? На каква височина трябва да се поставят - от 90см до 150см ли?

Няма да е много сложно, но трябва да се внимава понеже ще има препяствия като залепена мивка, трябва да се извадят котлоните, смесителя за да се махне, водобрана ще го сменяш и без друго. Според мен е по-добре плочките да стъпят на плота и да се използва профил за вътрешен ъгъл на бани с който се елиминира водобрана. Гърба е 60см, но ако се използват плочки 20/30 ще има фуги които трябва да се имат предвид щото може да се наложи да се вдигнат шкафовете леко нагоре или ся при монтажа да се вдигнат на 61 см (примерно).

# 284
  • Балчи-Варна
shadowman писах ти на лични
,чакам отговор.

Общи условия

Активация на акаунт