Нашите кухни - тема 48

• 91 009
  • 786
  •   1
Отговори
# 60
Концепция 2015 година на фирма Hettich
http://www.youtube.com/watch?v=QhKwps0X0Sw
Изключителна кухня.

Ами ... не е моя стил с толкова технология. Пaдам си по по-традиционни кухни.

Скрит текст:

Когато се нанеса да живея в палат, ще си направя такава като втората.  Mr. Green

# 61
Записвам се в тази хубава тема с един въпрос.Повредих си покритието на една от вратичките на кухнята , която е МДФ гланц боядисан, виолетов цвят.Там където е повредено сега има едно бяло петно с размери около 5 на 5 мм.Моля мебелистите, които пишат в темата, а и други момичета, ако знаят как може да се прикрие поне малко това бяло петно, което е почти до ръба на вратичката!Благодаря!

С какво го изтърка гланца? Точно вчера и аз поръчах такава кухня, с гланциран плот бял и лилави вратички гланц на долните чекмеджета. Лесно ли се драска и захабява гланца на плота и на вратичките? От Аико ми е кухнята.

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 14:05 от Milena_vk82

# 62
  • София
Здравейте!
Искам да помоля за линк към немския сайт за вградени кухни!
За съжаление не помня кой го беше дал ,а и беше отдавна...
И молба към тези,които имат абсорбатори за пълно вграждане!Моля да споделите,дали имате проблем с канта на горния шкаф в който  е поставен абсорбатора!При мен най-удобно ще е да е такъв,но ме притеснява това ,че чета за отлепени кантове и раздуто ПДЧ!
Благодаря!

# 63
Концепция 2015 година на фирма Hettich
http://www.youtube.com/watch?v=QhKwps0X0Sw
Изключителна кухня.

Уау! Направо нямам думи!  smile3501 smile3501 smile3501

# 64
Здравейте!
И молба към тези,които имат абсорбатори за пълно вграждане!Моля да споделите,дали имате проблем с канта на горния шкаф в който  е поставен абсорбатора!При мен най-удобно ще е да е такъв,но ме притеснява това ,че чета за отлепени кантове и раздуто ПДЧ!
Благодаря!
Няма такъв проблем, слагай си спокойно  Peace

# 65
  • София
Здравейте!
Благодаря!
Няма такъв проблем, слагай си спокойно  Peace
Благодаря за бързия отговор!

# 66
  • Mladost

Предстои ми сложния избор на кухня  newsm78 препоръчаха ми тази фирма www.rea4.com
може ли да чуя и вашето мнение Simple Smile

# 67

С какво го изтърка гланца? Точно вчера и аз поръчах такава кухня, с гланциран плот бял и лилави вратички гланц на долните чекмеджета. Лесно ли се драска и захабява гланца на плота и на вратичките? От Аико ми е кухнята.
Не съобразих, че вратата пред пералнята е отворена, дръпнах съседното чекмедже и то се удари в дръжката на вратичката.Плота на кухнята е бял, но не е гланц, поддържа се лесно.За плот гланц нямам впечатления , но тъмните вратички гланц изискват внимание и при работа в кухнята и по-често почистване.

# 68
Мерси за бързия отговор Лили. Помислих да не го изтри от търкане с груба гъба или абразивен препарат. Днес цял ден мисля дали не прекалих с бялото в кухнята,  но не ми се отива в сивата гама (за плота). Дано имам повече ентусиазъм за чистене в новата кухня.

# 69
  • Варна
Добро утро
аз още съм доникъде с моята промяна в кухнята
вчера отново имахме дебати с моя майстор ,
харесала съм си този цвят
http://prikachi.com/images/967/5942967W.jpg
благороден бряст се казва , на практика цялата ми  кухня ще изглежда като него , нямам страници
само вратички
тук не се вижда добре но има сивичко , бежовко ще ми отива и на плота и на пода
но ето човека ме разубеждава , не било хубаво за кухня , правил бил гардероб от него и секция....
мислите ли че за кухня е някак постно , дали стаята няма да стане някак сива и отблъскваща
от това ме е страх , иначе на иноксовите уреди , дръжки и лайсни много добре стои !!!

# 70
  • Раковски
Нека ти донесе отпадък (възможно най-големия) и да го наложиш на място и сама ще прецениш. Ако ви хареса действайте, от майстора се иска само да свърши работата.

# 71
  • Варна
Забравих да питам и още
микровелето ще е над фурната в колона
не е вградена МВ
да бъде ли зад вратичка , да не се вижда
защото шкафа ще е 60 см за да се вгради фурната а на МВ 60 см ще са и много и затова човека предложи да сложи вратичка ?!
дали ще е удобно , един път ще отварям вратичка на шкафче и после на МВ ?!

# 72
  • София
Валети, за цвета на кухнята не слушай майстора. Той е майстор мебелист, не е интериорен дизайнер. Хич не е хубаво някой така да си налага мнението при положение , че става дума само за неговия вкус.
За МВ не ми се струва удобно да има вратичка, какво като се вижда, нали е кухня и е нормално да има МВ в нея. Все едно да си крием печките и котлоните в шкафове.

# 73
  • Някъде на път....
.....
За МВ не ми се струва удобно да има вратичка, какво като се вижда, нали е кухня и е нормално да има МВ в нея. Все едно да си крием печките и котлоните в шкафове.
И аз мисля така.  Peace

# 74
Валети, цвета е хубав за кухня. Но да не би майстора ти да е имал пред вид, че този вид материал не е подходящ за влагата в кухнята!
А още един цвят ще има ли в кухнята освен инокса по уредите?
Това дърво се комбинира хубаво с черно (трябва да не е малка кухнята),  бяло, с тревисто зелено също стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт