Нашите кухни - тема 48

• 91 776
  • 786
  •   1
Отговори
# 105
Кими са полимермраморни мивки, санитек за мен е по-доброто решение. За пуша само трябва да решите дали да се отваря цялата врата или да се открехне само малко след което я хващате с ръка и отваряте колкото искате.
Санитек бяха първоначалния вариант, но не видях чисто бяла да имат, а кими ми идват по-евтинии затова исках мнение за тях. Относно пуша ме притесняваше да не е при всяко докосване на шкафчетата да се отварят сами. Освен да ги сложа пък като ми писне да ги затварям и след някоя друга година да сложим дръжки.

# 106
  • София
Имам дозатор на Бланко и го ползвам вече 2 години (за веро). Не е мръднал.

# 107
Ще ви покажа една снимка която е правена с телефон в магазин
кухня с вратички от благороден бряст , цвета който толкова много ме вълнува
http://prikachi.com/images/47/5953047p.jpg
ето и още една
http://prikachi.com/images/51/5953051w.jpg
стигам до извода че изобщо няма да си дам зелените вратички  Mr. Green
Шарките са едри, смаляват визуално, а и мисля, че ще ти омръзнат по-бързо от сегашните.

# 108
  • Варна
благодаря papi6 !!!

# 109
  • В градината...
Валети, още един глас за зелените вратички  Peace

# 110
Валети, на мен пък много ми харесва и точно такъв цвят ще бъдат долните шкафове на кухнята ми  ( в комбинация с бяло/гланц бяло за горните шкафове). Полезни ми бяха снимките ти, за да видя как изглежда шарката на по-голяма площ.  Peace

# 111
  • Варна
Amika , радвам се че съм ти била полезна , друго е да го видиш на шкафче
там са точно с бял корпус -гланц
не ми харесва , но въпрос на вкус
от толкова мислене стигнах до извод за себе си че искам кухнята където почти прекарвам деня си
да е цветна и да ми създава настроение , но при мен  го има и това че хола ми е отделно
не е нужно да съчетавам мебелите на двете стаи , а той е в кафявата гама , затова сега ще избягам от нея !
в същия магазин от същия цвят имаше и мострен гардероб ,ами да ти кажа по -добре стоеше като гардероб отколкото като кухненски шкафове
може би заради големите шарки както вече обсъждахме !
но какво пък , един харесва едно , друг друго , затова сме различни !

# 112
А в кой магазин са тези мостри ( виждам, че си от Варна)?

# 113
Освен това тези шкафове не са изработени както трябва. Тази шарка иска простор и перфектна изработка, иначе ефекта се превръща в дефект.

Каталина, не ти препоръчвам мивка от бял полимермрамор- много бързо се захабяват и пожълтяват на дъното.

# 114
  • Варна
Освен това тези шкафове не са изработени както трябва. Тази шарка иска простор и перфектна изработка, иначе ефекта се превръща в дефект.

Каталина, не ти препоръчвам мивка от бял полимермрамор- много бързо се захабяват и пожълтяват на дъното.
сигурно затова гардероба ми е харесал повече  Simple Smile
и аз имам мивка от полимермрамор , цвят жасмин , мнооооого бледо бежовка , много се захабява
но с добър препарат грейва и на другия ден пак Sad
четох някъде че може да се тръкне с водна шкурка , милото донесе и я третирахме с нея
стана като нова !!!

# 115
  • Варна
за пуш бутоните някакви проблеми имате ли. За горния ред реших да сложи такива, но за долния се двоумя още.

За пуша само трябва да решите дали да се отваря цялата врата или да се открехне само малко след което я хващате с ръка и отваряте колкото искате.
katalina, за да не даваме много пари за пуш-бутони и механизми от Блум, нашия майстор каза, че ще направи комбинация, ще видим как ще се получи и ако искаш мнение, после може да ти пиша на лични. Механизма на отваряне ще бъде - с леко натискане ще се открехва и след това ръчно ще я отваряме (с механизъм тип "ножица"), това за нас беше най-евтиния вариант. Но иначе страшно ми харесват системите tip-on на Блум и по-нататък може и да си сложим скъпи Grinning

# 116
вие направо ме отказахте. Бях твърдо решена за бяла мивка, за да се слее с плота за да не стават още цветове. Има ли изобщо вариант това да се случи и да не се захабява за 1 ден и да се чисти лесно. Иноксова ми е последен вариант. Само хладилника ми е иноксов и то защото вече си го бяхме купили като започнахме. Това са ми цветовете на кухнята така че прием предложения. http://media.snimka.bg/s1/1667/029577390-big.jpg?r=0

# 117
Мивката ми е бяла на Бланко ,изобщо не е проблем ,че си личи като изсипя ,кафе примерно .
Изсипвам малко белина и готово Simple Smile

# 118
  • Стара Загора
вие направо ме отказахте. Бях твърдо решена за бяла мивка, за да се слее с плота за да не стават още цветове. Има ли изобщо вариант това да се случи и да не се захабява за 1 ден и да се чисти лесно. Иноксова ми е последен вариант. Само хладилника ми е иноксов и то защото вече си го бяхме купили като започнахме. Това са ми цветовете на кухнята така че прием предложения. http://media.snimka.bg/s1/1667/029577390-big.jpg?r=0
преди време бях с иноксова мивка,и няма такава гадост ,изключително трудно се поддържа!
Сега съм с черна ,и тя иска постоянно поддържка ,но е по-добре от иноксова.
Бялата мивка мисля ще стои по-добре на твоята кухня,и ще се слее с плота.
по принцип всичко си иска поддържка.

# 119
  • София
преди време бях с иноксова мивка,и няма такава гадост ,изключително трудно се поддържа!
Сега съм с черна ,и тя иска постоянно поддържка ,но е по-добре от иноксова.
Бялата мивка мисля ще стои по-добре на твоята кухня,и ще се слее с плота.
по принцип всичко си иска поддържка.

Ами как да кажа, на черната мивка просто не и личи мръсотията и затова ти се струва по-лесна за поддръжка.
Няма нищо по-лесно за поддържане и по-хигиенично от ИНОКС-а (неръждавейка)
Не напразно всички професионални кухни са от инокс.
Да не споменавам за хирургически инструменти, машини за ХВП и т.н.

Вземи си бяла мивка, ама истинска ТЕКА, БЛАНКО, ЕУРОЛУКС и то керамична, а не полимермраморна незнайно къде правена защото е по-евтина. Има си всяка фирма специални препарати за почистване на керамичните мивки.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 08:21 от Magikos

Общи условия

Активация на акаунт