Нашите кухни - тема 48

• 91 917
  • 786
  •   1
Отговори
# 300
  • хасково
feria99  красота. Това е моята кухня,която съм тръгнала да правя. Дай на лични пълно обяснение. Коя фирма ,механизми,цвят,материали, и пари ???

# 301
http://www.gsstroimarket.bg/view/15030.html
Намерих си цвета на плота и гърба за който питах .

# 302
  • Раковски
Нещо не ги тача кроношпаните.

# 303
  • Хасково
Харесах си цвят за вратички- чам рае светло http://www.rea-ab.com/viewgallery.php?cid=25&pid=502, корпуса ще е от венге, но почти няма да се вижда. Проблема е че от известно време не мога да избера подходящ гръб и плот. Знам само че не трябва да са много тъмни, да не имитират мрамор или мозайка...голяма чуденка.

# 304
Харесах си цвят за вратички- чам рае светло http://www.rea-ab.com/viewgallery.php?cid=25&pid=502, корпуса ще е от венге, но почти няма да се вижда. Проблема е че от известно време не мога да избера подходящ гръб и плот. Знам само че не трябва да са много тъмни, да не имитират мрамор или мозайка...голяма чуденка.

Нещо такова?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672958.msg22930073#msg22930073

# 305
  • Балчи-Варна
Здравейте,бихте ли ми казали,за комина или избит отвор в стената ви е свързан аспиратора? И ако е в комин имате ли предварително вкарана тръба в комина фи 16? Става въпрос за къща.И как е по-добре?

# 306
  • хасково
До колкото знам-зависи от аспиратора.Има предназначен за комин и такъв за външно отвеждане.Ако твоят е за комин,а го изведеш навън ,няма да работи ефективно.

# 307
Би ли споделил защо? Избрала съм си точно кроношпан, защото харесах определен цвят, не го предпочитам или заради цената да съм се ориентирала към него, а само заради цвета.

# 308
  • София
Би ли споделил защо? Избрала съм си точно кроношпан, защото харесах определен цвят, не го предпочитам или заради цената да съм се ориентирала към него, а само заради цвета.

Кроношпана е материал с ниско качество, за да постигнат цена.
Особенно за кухненски плот съм много против.
Избери си на друга фирма за да не се оплакваш и ядосваш след време.

# 309
Защо, с какво би ме ядосало след време -надува ли се, издрасква ли се, изтърква се шарката, отлепя се покритието? Не се заяждам, наистина ме интересува.

# 310
  • София
Защо, с какво би ме ядосало след време -надува ли се, издрасква ли се, изтърква се шарката, отлепя се покритието? Не се заяждам, наистина ме интересува.

Нямам какво да добавя.
Много точно си го написала.
А да и има много ниска плътност и често пукане на постформинга.

# 311
  • Раковски

Тази снимка показва какво искам да кажа, опита ми с ПДЧ-то  не е малък, рязал съм всичко което се предлага в нашата страна. Снимката съпоставя кроношпан и акритас, кроното е материал от преди 5-6 години (прави се ремонт на кухня правена тогава), сега нещата не са много по-различни и макар да твърдят, че материала е по-добър аз не виждам подобрение щом плочите са им с напукан ламинат и с някакви петна по-тях. Напоследък някой предпочитат габровница пред кроношпан макар първите да не могат да направят релеф който да имитира дърво. Новите им плотове са интересни, но ми се струват по-слаби, серията контемпо е по-добра, но си има един малък минус при рязане на тъмните цветове.

# 312
feria99  красота. Това е моята кухня,която съм тръгнала да правя. Дай на лични пълно обяснение. Коя фирма ,механизми,цвят,материали, и пари ???

Здравей, радвам се, че ти харесва. За съжаление не мога да бъда много полезна откъм инфо. Фирмата, която ми изработи кухнята се премести в София под ново име, което не знам ( сля се с някаква друга фирма), материалите са лакиран мдф, цветът не помня точно, но ще се опитам да потърся в нета ( не е бял) нещо като слонова кост, механизмите са на Блум, гърбът е от черен лакобел (него платих отделно) можеше да видиш цените в интернет. Общата сума за кухнята без уредите беше 6 500 лв. На снимката не се вижда добре, но до хладилника има още малко продължение.
Горещо ви препоръчвам да си изберете индукционни котлони!

pipilota6 благода и на теб  Grinning

# 313
  • хасково
Не е малко сумата,но кухнята е прекрасна. Имаш ли шкаф с огънати врати в крайната част на кухнята. Искам такъв.

# 314
Не, нямам - аз исках прави и изчистени линии  Peace

Общи условия

Активация на акаунт