Нашите кухни - тема 48

• 91 157
  • 786
  •   1
Отговори
# 510
Ако някой може моя вариант да ми визуализира  bouquet и все още се чудя за плочките, дребни квадратни, напр 10*10 /все още не съм видяла такива на живо/ или направо 60*20.

правя за даване под наем, пускала съм примерен проект.
Ето пак  http://ewiw.snimka.bg/daily/kuhnja.744419  
Скрит текст:

evhen, ето приблизителна "визуализация" по твоя проект:
/много са непропорционални размерите, които са заложени според мен/
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 511
PAV1,
огромни благодарности  bouquet
От това, което си направила се вижда, че наистина е мнооого дълга, дългата стана, просто това е цялото място,  и хората, които ми правиха проекта, са го запълнили, аз ще я правя на 2,20, 2,40 мах.

# 512
цялото място,  и хората, които ми правиха проекта, са го запълнили, аз ще я правя на 2,20, 2,40 мах.
"Запълних" ги размерите с модули кратни на 15, т.е 15, 30, 60, 90 в см.  newsm78
Това допада ли ти?
Скрит текст:
Скрит текст:
или
Скрит текст:
Скрит текст:
/ Хладилник, плот., мивка, "плот", печка, плот/
Относно коминът, който е 53 см, ето:
Скрит текст:
Съфорумецът shadowman дано се изкаже от към изпълнение,
понеже съм го признала като виртуоз в мебелизмът!  Peace

ПП Това е от мен.  newsm78 Коментариите са от съфорумците...

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 21:33 от Анонимен

# 513
И моята е гланц , не е лак,
светла е -цвят крем,но нямам проблеми с ежедневни отпечатъци-чистя я веднъж седмично,по-скоро от капки от нещо си Laughing
всъщност я чистят децата де Mr. Green
аз съм доволна от гланца много!

Благодаря Ви за отговора   bouquet, това ме убеди окончателно.

# 514
  • София
светла е -цвят крем,но нямам проблеми с ежедневни отпечатъци-чистя я веднъж седмично,по-скоро от капки от нещо си Laughing

Ети, какъв препарат използваш за почистване? Благодаря! Simple Smile

# 515
  • на Мелмак

Ети, какъв препарат използваш за почистване? Благодаря! Simple Smile

Препат за стъкло Hug

# 516
  • София
Да, това е ясно. Може би не се изразих правилно - коя марка по-скоро, защото съм чела, че не трябва да има алкохол в препарата, а  май всички такива на пазара го имат в съдържанието си. 

# 517
  • на Мелмак
Да, това е ясно. Може би не се изразих правилно - коя марка по-скоро, защото съм чела, че не трябва да има алкохол в препарата, а  май всички такива на пазара го имат в съдържанието си. 

Не,мила, не всички.
Доста са тези без алкохол,като марки сега не мога да ти ги кажа точно,но моят е от ЛИДЛ, и даже ме дразни леко ,че повече се пени Laughing и вместо едно забърсване му трябват две Laughing.
Но категорично е без алкохол Peace

# 518
  • София

Не,мила, не всички.
Доста са тези без алкохол,като марки сега не мога да ти ги кажа точно,но моят е от ЛИДЛ, и даже ме дразни леко ,че повече се пени Laughing и вместо едно забърсване му трябват две Laughing.
Ето това е конкретна информация!  Simple Smile Много ти благодаря!  bouquet

# 519
  • на Мелмак

Не,мила, не всички.
Ето това е конкретна информация!  Simple Smile Много ти благодаря!  bouquet
Моля,моля Laughing
Нали за това е форума Hug

# 520
Много бих искала да дадете мнение и съвет за това което съм замислила. Приемам съвети и препоръки.  Peace
Както и да умувах не можах да сложа фурната да е на горен ред защото много затворена става стената с размер 2.60 м./ там виждате хладилник и в края миялна, както и микровелето остава да бъде под острова. Мислих и за вариант да е кухнята на Г, но се отказах допадайки ми варианта с острова повече. Давам две изображения да придобиете представа за цялото помещение.

Понеже не се виждат достатъчно добре размерите ето линк, където може де приближите

# 521
По мои сметки разстоянието между острова и шкафовете (пътеката) е 77см което е малко. Минимум 80 трябват, а 90 е по-добре. Всъшност май е 87?

# 522
Мисля, че е точно 90 см.
П.П. Ако имах възможност да преместя мивката, бих направила цялата стена във високи шкафове и бих скрила всичко, което обичайно пълни плотовете. Аман от тези горни и долни редове.

# 523
Мисля, че е точно 90 см.
Аз пак 87 ги изкарвам, ама това не е толкова важно. Две неща ми се набиват на очи 1. разнородните размери на шкафовете в ширина и разликата в дълбочината на горните, 2. вратите които са по метър широки и 60см високи ще са тегави за обслужване. Иначе така както е завършена дясната стена с колоната ми харесва много.

# 524
  • Раковски
Крайния голям шкаф не му виждам мястото там, губи се фасона.

Общи условия

Активация на акаунт