Нашите кухни - тема 48

• 91 020
  • 786
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Така ми казаха от магазина-максимум 30 см. Марката е Еуролукс.Смятам да слагам обикновен ключ вместо бутон-не ми се дават още 100 лв

EUROLUX HD25 Мелница за отпадъци не е твоята мелница повярвай ми.
Максимум година-година и половина и е дала фира - много такива сме смениели и свичките са с изгорели мотори и няма ремонт.
Виж в предишния ми пост всички мелници на пазара в момента ги има там дори и EUROLUX HD25, а и цените са добри.
А за Пирамис Класик имаш ли мнение? Търся мелница до 250 максимум 300 лв. Всички ел. уреди са ми Еуролукс, затова и мелницата мислех да е такава. А и влиза в този ценови диапазон.

Мелницата никак не е лоша и е с три години гаранция. Монтира се лесно и за мен си струва за тия пари.
Франке също ти е в бюджета та и за нея може да помислиш

# 721
  • София
Vayana,Честита кухня,а и не само!
Всички мебели са много  е хубави!Желая ти ,да си ги ползваш със здраве!
Хайде,сега да кажеш ,от какви плоскости е кухнята!Какви механизми и екстри има?
Какви уреди избра!
Виждам,че нямаш дръжки.С "пуш" ли се отварят вратичките?

# 722
Ваяна, чудесно е станало.  bouquet

Надявам се след има няма две седмици и аз да се похваля от Shadowmen и екипа му  Wink

И аз ще се хваля с него по същото време,надявам се и по-скоро...  Laughing

Ваяна и на мен много ми хареса всичко!  Heart Eyes

# 723
Елегантно е! Честито! Ползвайте със здраве и напълнете къщата с дечица!

# 724
  • София
Благодаря Ви, момичета!
Материалът е черно и бяло гланц от серията Fundermax на  Salex. Плотът е на Егер, 90-см за да вградим пералнята, забравих името му, но имат само 1 вид черно. Гърбът е черен лакобел - прекрасен е -дава невероятна дълбочина на кухнята и " оглежда " стаята в себе си.  
На кухнята всички механизми са на Блум, не исках никакви дръжки и Shadowmen ги направи така: горния ред с по-дълги вратички и се отварят хващайки ги отдолу, а долните редове - с изрязани вдлъбнатини в самите вратички. Оказа се обаче, че вратите на шкафовете с Тандембокс-а на Блум са много стегнати и не могат да се отварят така. След като си счупих няколко нокътя : ) сложихме в средата на вдлъбнатината малки дръжки от Икеа, само на шкафовете от дясно. Не дразни.
Секцията и контрабюфетът са с пуш-бутони.
Уредите не са 1 марка - решението беше уредите да са  от най-добрата марка за всеки. Така се получи пералня АЕГ, хладилник Либхер, фурна с каталитични панели Електролукс - защото исках бяла и тази най-ми хареса, като " изписана " е Simple Smile, аспиратор Фабер. С индукционният плот имахме приключения - имах 2-ка немски красавец Caso slim line 3200, но тъкмо го монтираха и 1 диск спря да работи. Не можаха да го поправят и на пожар / за да не бавим монтажа / купихме Фагор - не знам дали ще сме вечно заедно...Миялна нямам и никога не съм искала. Мивката е композитна английска и много съм доволна, смесителят също е от Англия.
" Детето " порасна - на 25 г. е, тъкмо завърши магистратура и е по света...Това е за мама, не много млада, но с такъв вкус, какъвто виждате Simple Smile
На всички желая кухнята и мебелите, за които мечтаят!  bouquet

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 17:02 от Vayana

# 725
Ваяна честита кухня,пожелавам ви много топли и романтични вечери с цялото семейство,а с добри приятели незабравими събирания.Всичко се получило чъдесно и много стилно.Определено ме грабна.

# 726
  • София
Ваяна честита кухня,пожелавам ви много топли и романтични вечери с цялото семейство,а с добри приятели незабравими събирания.Всичко се получило чъдесно и много стилно.Определено ме грабна.

Дороти, благодаря! Същите пожелания и на теб от сърце!   bouquet

# 727
Vayana всичко е станало чудесно! Много ми харесва наистина. Да ви е честито и със здраве да си ползвате всичко!
 И да се похваля и аз с току-що монтираното кухне с прословутите вратички, които накрая едвам дочакахме, но определено си заслужаваха чакането. Има още довършителни работи, с които трябва мъжо да се заеме тези дни.

# 728
  • София
Vayana, Eudaimonia, чудесни кухни  Heart Eyes Подредба, цветове, изпълнение- страхотни  Grinning Честито!

# 729
  • София
Vayana всичко е станало чудесно! Много ми харесва наистина. Да ви е честито и със здраве да си ползвате всичко!
 И да се похваля и аз с току-що монтираното кухне с прословутите вратички, които накрая едвам дочакахме, но определено си заслужаваха чакането. Има още довършителни работи, с които трябва мъжо да се заеме тези дни.

Eudaimonia, много ти благодаря! Голяма радост са новите кухни и мебели. При теб също е красиво - наистина вратичките си заслужават чакането - то винаги е по-кратко от периода на ползването след това!  Simple Smile Поздравявам те!

# 730
  • София
Vayana, Eudaimonia, чудесни кухни  Heart Eyes Подредба, цветове, изпълнение- страхотни  Grinning Честито!
Емче, благодаря и на теб! Ако още си нямаш мечтаната кухня бързо да я реализираш - точно каквато искаш и си я представяш!   bouquet

# 731
Здравейте Дами, много хубави кухни видях, със здраве да си ги ползвате и много вкусни ястия да готвите в тях.
И аз чакам сега оферта за изработването на кухнята ми да видим какво ще излезе.  Обаче нямам никакво чуство колко долу горе трябва да струва. Има ли нещо такова като приблизителна цена примерно на линеен метър кухня. Ясно ми е, че зависи от матеряли, механизми. Но да кажем МДФ, механизми Блум, нормален термопло. Просто да знам като ми кажат дали цената е ок или не.
А в лакобела могат ли да се пробиват дупки за котакти на място или само предварително по взети мерки. Има ли някой представа как се закрепва? Някъде бях чела, че за външни стени не е много подходящ има ли нещо такова?

# 732
Vayana, Eudaimonia честити кухни  Simple Smile
Eudaimonia вратичките изглеждат страхотно,определено си е заслужавало чакането.Стана ми интересен високият шкаф който по-плитък за какво е?

# 733
  • София
Здравейте Дами, много хубави кухни видях, със здраве да си ги ползвате и много вкусни ястия да готвите в тях.
И аз чакам сега оферта за изработването на кухнята ми да видим какво ще излезе.  Обаче нямам никакво чуство колко долу горе трябва да струва. Има ли нещо такова като приблизителна цена примерно на линеен метър кухня. Ясно ми е, че зависи от матеряли, механизми. Но да кажем МДФ, механизми Блум, нормален термопло. Просто да знам като ми кажат дали цената е ок или не.
А в лакобела могат ли да се пробиват дупки за котакти на място или само предварително по взети мерки. Има ли някой представа как се закрепва? Някъде бях чела, че за външни стени не е много подходящ има ли нещо такова?

Петка, мога да ти отговоря за лакобела. Да, могат да се пробиват всякакви по форма и размер дупки, но това става след предварително взети размери и се прави в ателието на фирмата. Моят гръб от лакобел е именно на външна стена, блокът е тухлен ново строителство, ако има значение. Фирмата, която ползвах аз, предлага лакобел в различни цветове за 75 лв. кв. м без монтаж, един отвор за контакт е 20 лв. Ако се поръча с монтаж цената е 100 лв. на кв.м. и аз избрах този вариант. Изработиха го 3-4 дни. Залепването става със силикон и ленти на принципа на двойно залепващото тиксо, но не е тиксо, разбира се. Става за минути. За мен лакобелът дори е по-удачен избор от принт-стъклото, красив акцент на кухнята е, като оставя тя да се открои.

# 734
  • София
Vayana, Eudaimonia честити кухни  Simple Smile
Eudaimonia вратичките изглеждат страхотно,определено си е заслужавало чакането.Стана ми интересен високият шкаф който по-плитък за какво е?

Благодаря, Писана!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт