Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 394
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Аз пак да разпитам за Lightscapade  Blush Много ли блещука като скинфиниш? Че все му се каня, ама да не стане да го взема и да си отлежава като Whisper of guilt-a  Whistling

Последното, което бих казала за този скинфиниш е бляскав  Wink Той свети с лунен сатенен блясък. Стои много фино и нежно. Няма видими блестящи частици. Мноого си го обичам и го ползвам всеки ден  Heart Eyes

# 421
Защо не ти харесва Whisper of guilt? На мен пък ми се струва, че е бил най-хубавият скинфиниш, жалко, че съм го пропуснала...  Heart Eyes

# 422
  • София, Лагера
Защото ми е прекалено бляскав. Слагала съм го 2 пъти хем с мека четка, и двата пъти ме попитаха от какво лъщя така  Laughing Rolling Eyes Е, не с лошо, но обичам по-фините работи.

Мерси, Веси! Замислям се сериозно да засиля уиспъра в размените, няма смисъл да ми седи така  Rolling Eyes

# 423
Интересно...аз още се чудя на софт енд джентъл.  Laughing

# 424
  • Стара Загора

Ивче, къде пък го видЕ тоз блясък на Оз, аз нищичко не изкарвам  Rolling Eyes Laughing Май на твоята кожа всичко стои хубаво  Grinning

Има, има - много ситен и фин е, но има и се вижда. Аз поне го забелязвам, дори и в кутийката. И то при положение, че нанесох бегло върху някакъв лек фдт, на който получих тестерче днес (Vital Radiance Line Softening Makeup Pore Refining).

Скрит текст:
(ти какви си ги вършила в Свищов и защо не си се обадила, а?  Mr. Green Crossing Arms)

# 425
Аз на бърз отчет - имам си и котка, и бухал!  newsm44 Блестящи, мазни, много съм доволна!  newsm68

Базата за грим е доста зелена и не съм убедена, че ще мога да я използвам без да заприличам на блатното чудовище   Thinking :
И все пак мисля да поръчам и блестящата от серията Whistling

Още по-зле стоят нещата с корейския ББ крем Hot Pink.  Confused Нанесен на ръка е прекрасен цвят, блендва се чудесно и има добра покривност. На лицето обаче е мега гъст, трудно ми се разнася, цвета е яко сив  Sick и толкова яд ме хвана, защото съм си поръчала 2 опаковки (нали съм лакома  Crazy) . Ще му дам шанс и утре, като под него нанеса обичайният си дневен крем (сега го изпробвах без хидратиращ отдолу) и се моля да успея да постигна така хваленият ефект!  Praynig Praynig Praynig
И нещо не мога да се разбера с опаковката му напълно.  Rolling Eyes Ето такова шише е:
Скрит текст:
Имаше нещо за тази опаковка, че трябва да се наклони ли, та права ли трябваше да бъде, не помня ... newsm78

# 426
Норе, на ББ кремовете попринцип им трябват около 15-20 мин да си "напаснат" цвета. Това е по правило  Wink Иначе на мен всичките на Скин79 ми стоят супер сиви  Sunglasses Всъщност аз така и не намер ББ крем, който да стои нормално на моята кожа  Crazy

# 427
Норе, на ББ кремовете попринцип им трябват около 15-20 мин да си "напаснат" цвета. Това е по правило  Wink Иначе на мен всичките на Скин79 ми стоят супер сиви  Sunglasses Всъщност аз така и не намер ББ крем, който да стои нормално на моята кожа  Crazy
Аз много харесвам ББ крема на Гарние, и ми пасва перфектно на цвета на кожата, но исках нещо мааалкоо по-покривно  Rolling Eyes Утре ще се пробвам пак, дано се напасне цвета, защото ако трябва да ходя на работа с тен на свеж труп ще е меко казано неприятно  Crazy

# 428
защото ако трябва да ходя на работа с тен на свеж труп ще е меко казано неприятно  Crazy
Joy разсмя ме.....
Ако го смесиш с някакъв по-розовеещ подобен продукт няма ли да се получи по-хубав цвят?

# 429
защото ако трябва да ходя на работа с тен на свеж труп ще е меко казано неприятно  Crazy
Joy разсмя ме.....
Ако го смесиш с някакъв по-розовеещ подобен продукт няма ли да се получи по-хубав цвят?
Мда, пресен труп с руж  Crazy hahaha

# 430
  • София/Горна Оряховица
Joy разсмя ме.....
Мда, пресен труп с руж  Crazy hahaha

Ох  Joy . Задавих се  Blush .

Днес направих нещо много хубаво - изхвърлим 10на глупости, които само събираха прах общо взето  Crazy . Чувството е прекрасно - мога да трупам на нова сметка  hahaha .

# 431
Зa този skin79 bb cream пише, че си има този сивкав подтон заради съставките и не стои добре на всеки цвят кожа.Т.е на по-бяло-розови кожи ще стои по-добре ли? newsm78

# 432
 Норе , тази база, която си поръчала силиконова ли е?   bouquet

# 433
  • в 1001-та нощ
Защо не ти харесва Whisper of guilt? На мен пък ми се струва, че е бил най-хубавият скинфиниш, жалко, че съм го пропуснала...  Heart Eyes

за мен са доста различни и двата, шепотът - буквално натъртва, аз не бих могла да го нося  Rolling Eyes  толкова "акцент" ми идва в повече

Soft & Gentle бих носила, но го нямам  Blush

# 434
Норе , тази база, която си поръчала силиконова ли е?   bouquet
На този въпрос ми е трудно да ти отговоря поради , меко казано, лошият английски на корейците  Joy
Ето линк към продукта, може да успееш се ориентираш:
http://www.ebay.co.uk/itm/251218234023?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649

Зa този skin79 bb cream пише, че си има този сивкав подтон заради съставките и не стои добре на всеки цвят кожа.Т.е на по-бяло-розови кожи ще стои по-добре ли? newsm78
По отношение на тена и ББ крема наистина нямам идея какъв трябва да е цвета на кожата  Thinking Но мен като че ли повече ме притесняваше това, че не се разнася хубаво и не попива, но според мен това ще се оправи като сложа крема за лице. Утре ще пробвам и ще докладвам! Peace

Общи условия

Активация на акаунт