Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 343
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София, Лагера
Ах, ах ах, това синьо-зелено, момичета, вие да не сте се наговорили да ми предизвиквате сърцетуп?  Grinning Heart Eyes

# 451
  • в 1001-та нощ
аууууу, много красиви идеи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes аз как да си покажа грима сега след тази снимка  ooooh! ooooh! ooooh!

Обаче днес ползвах за 1 път нейкид (1) и съм много доволна, ползвах цветовете SIN за подвижния клепач (втория) и TOASTED за костта; иначе налетях да ползвам първия цвят за подвижния клепач, но се сетих, че го имам в другите нейкиди и съм го ползвала вече, затова се спрях ан SIN, който е перлен, но не състарява клепача

ето снимка за ориентация

ето и какво стана (определено този път - не трябваше да очертавам отдолу и на обед вероятно ще почистя долната черта)

ето и малко очи:

Днес дойдоха Глиндата, Застрахователната полица и NYX (снимки в похожденията)

Ивче, базата е на bellapierre - кремообразна, телесен цвят  Peace на мен клепачите не са ми мазни обаче и събиране в гънките никога не ми се получава, ефектът във времето е избледняване на цветовете.

Под сенките има крем на филорга, базата и сенките.

Кремът на филорга - забелязала съм, като сложа вечер - сутринта, като си мия очите - усещам хлъзагне, а видимо не лъщи и няма мазно усещане, не знам дали и той не спомага нещо в посока дълготрайност  Peace

Кодът - MMM2013  Heart Eyes помолих ги да обявят ниска стойност и нищо не ми отговориха, обаче са го направили - днес взех пакета от пощата с обявена стойност 5$  Heart Eyes

# 452
Идвам да докладвам за днешния опит с ББ крема - нанесен върху овлажняващ крем е просто фантастичен! Сивкавото тотално изчезва след 10-тина минути.  Много, много съм доволна.  Heart Eyes А котката (в хайлайтърския вариант) е просто невероятно блестяща и красива, бухалът пък е перлено-преливащо-холограмен, изобщо много съм красива днес.  Laughing Laughing Laughing

Единственото ми притеснение е, че използвах тестерче на ББ крема днес, а не от големия флакон, но предполагам, че не би трябвало да има разлика.  Thinking

# 453
Hope, правила ли си снимки на котката? Да не съм изтървала нещо Grinning
Аз сега също чакам бухала и нямам търпение да пристигне  1crib

# 454
Hope, правила ли си снимки на котката? Да не съм изтървала нещо Grinning
Аз сега също чакам бухала и нямам търпение да пристигне  1crib
Не съм, Жаки. А и да направя, с моите невероятни фотографски умения, вероятността да разбереш и видиш нещо клони към минус безкрайност....  Rolling Eyes

# 455
Значи на живо следващият път Simple Smile

# 456
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Grinning
С изпълненията по змийското предизвикателство ме оставихте без дъх - такива красоти и оригинални гримове, страхотни сте! Hug  bouquet Отделно свежите гримчета в последните постове ми създават едно пролетно и цветно настроение, за което ви благодаря! Blush

Виждам, че в темата има момичета, които се занимават с грим от доста време и са навътре с материята, затова бих ги помолила за малко инфо, ако е възможно - става въпрос за класовете декоративна козметика: висок, среден и нисък. Бихте ли ми казали най-известните марки към кой клас декор.козметика спадат? За някои е лесно и сама успявам да се ориентирам - примерно във високия клас са Герлен, Шанел, Диор, ИСЛ, МАС, но ми е трудно към коя група да причисля АртДеко, Инглот, Никс, Римел и прочие - дали към средния или високия клас newsm78. Изобщо има ли някъде в нета статия или нещо подобно, в която ясно да са разграничени най-популярните марки козметика?

Мерси предварително!  bouquet

# 457
Селективната козметика за Dior, Guerlain, YSL, Chanel и тн.
Професионални са MAC, Inglot (МАC разбира се са няколко класи над Инглот), Ben Nye, Kryolan...
Римел, Лореал, Мейбелин са дрогерийна класа
А NYX, ArtDeco и примерно Isadora имат претенциите са по-скъпа марка, но реално погледнато и те са на дрогерийно ниво

# 458
Кодът - MMM2013  Heart Eyes помолих ги да обявят ниска стойност и нищо не ми отговориха, обаче са го направили - днес взех пакета от пощата с обявена стойност 5$  Heart Eyes

Нещо съм изпуснала - за кой код пишеш  Crazy
И гримчето е супер  Hug

# 459
Скоро попаднах на статия, в която беше посочено че напоследък модните тенденции при миглите са насочени към използването на най-различни екстеншъни. Chanel поставя началото, като пуска своите модели на модно шоу с огромни пърхащи мигли. Какво е вашето мнение по въпроса? Одобрявате ли този вид визия?

# 460
  • Пловдив
Селективната козметика за Dior, Guerlain, YSL, Chanel и тн.
Професионални са MAC, Inglot (МАC разбира се са няколко класи над Инглот), Ben Nye, Kryolan...
Римел, Лореал, Мейбелин са дрогерийна класа
А NYX, ArtDeco и примерно Isadora имат претенциите са по-скъпа марка, но реално погледнато и те са на дрогерийно ниво
Благодаря, Жаки!  bouquet

# 461
Последната снимка ...  Rolling Eyes

Ох, обсебена съм от грима на Кийра Найтли в Ана Каренина. Голяма мъка са ми устните.
С какво се постига този ефект? Във филма е ясно с какво.
“I used two or three different shades of a raspberry pink colour of lipstick and then I used La Mer The Lip Balm, which is very matte. I wanted her to have a little bit of a kind of a plumpness and juiciness to the lips without the shine. La Mer lip balm is very that — it’s very matte, you can use it on men. You’ll get a little bit of a kind of a thickness… it’s not Vaseline, it’s unlike any other. It’s a texture that is particularly soft, but it’s not shiny and gloopy.”

Дали има друг балсам подобен на този?  newsm78 Нямам идея как да се снабдя с него пък и не знам дали ми се дават 50-60 долара за балсам.

Денси, надявам се да прочетеш това.  Grinning

# 462
  • София
Е, как ли пък не съм тръгнала с коали по миглите  Laughing
Не съм фен на прекаленото и неестествено, независимо дали става дума за мигли или нещо друго.

Норе, все повече ще заобичаш ВВто, гарантирам ти  Heart Eyes Особено като започнеш да виждаш явното подобрение на вида и тена на кожата след още няколко дни употреба  Flutter

# 463
  • Пловдив
Check Please, какъв е този балсам? Разкажи нещо за него? Като чуя балсам за устни и настръхвам,не мога да намеря ''моят'' и това е  Crossing Arms

# 464
  • в 1001-та нощ

Нещо съм изпуснала - за кой код пишеш  Crazy
И гримчето е супер  Hug

мерси Веси, кодчето е NYX - за отстъпката  Peace може да направим един съвместен проект по темата  Heart Eyes

А специално на теб трябва да кажа, че днес е се стърпях и атакувах митнцата в обедната им почивка, но всички гишета работеха (странно)  Heart Eyes и си взех прелестите и пуснах искането до ягодовите полета  Heart Eyes

Pupa Luminys Luxury Powder Shimmering Baked Powder 04

Calvin Klein  Tempting Glance Intense Eyeshadow New Packaging 116 Vanilla Cream Calvin Klein Eye Color

Общи условия

Активация на акаунт