Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 288
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Ето и един грим, който си направих тези дни...

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 11:21 от Glamorous66

# 602
http://prikachi.com/images/178/5960178d.jpg
Simple Smile Обожавам такъв грим на очите, малко е отрязано защото го правих със скоч, но скоро ще пробвам и друг вариант...

# 603
  • в 1001-та нощ
И аз харесвам такъв, но ако се приложи при мен ще съм пълна карикатура  ooooh! ooooh! ooooh!

Какъв друг вариант мислиш да ползваш?  Rolling Eyes Heart Eyes

# 604
Ще пробвам нещо, което не е така рязко очертано, а да е леко опушено и отдолу на окото...
http://prikachi.com/images/221/5960221c.jpg

# 605
http://prikachi.com/images/178/5960178d.jpg
Simple Smile Обожавам такъв грим на очите, малко е отрязано защото го правих със скоч, но скоро ще пробвам и друг вариант...

Харесва ми  Flutter Аз този номер със скоча нещо не го долюбвам. Но съм виждала, че в клипчетата, като махнат тиксото и блендират по края, за да се махне тази рязка линия  Peace

# 606
  • София
Чудех се от къде си ми позната, но от втората снимка разбрах  Hug Wink

# 607
Сега ако кажеш и откъде се познаваме  Wink Peace
Веси, аз съм на същото мнение като теб, просто исках да пробвам и линията е доста рязка наистина. Тези дни ще пробвам различни неща и ще постна.

# 608
  • София
От мястото, където работиш Simple Smile

Иначе на мен ми харесва рязката линия  Peace

# 609
  • Стара Загора
Ще пробвам нещо, което не е така рязко очертано, а да е леко опушено и отдолу на окото...

На мен пък не ми се отваря снимката. Whistling

# 610
Г-жа стихийно бедствие, Поправят се тук счупени неща и още как, то този номер аз тук от момичетата го разбрах, но идеята за клипа е да направят   пигментите  на компактни сенки, при което се слага и глицерин и се пресоват по определен начин...а твоята палитра от тетрадка е също много добра идея ! аз намерих тук магнитни листа, а не ми се поръчваше палитра от ебей, но сега ще оползотворя идеята ти ти ще пробвам, само на лични ако можеш да ми драснеш как оформи ръбовете, за да има дълбочина за сенките Hug

Аленка, тази цветова гама на очите ти ми харесва много ! Един от най-с получливите варианти, поне според мен Heart Eyes И понеже втори път споменавате светло синьо, коментирайки глиндата, е дверих се доста, но  кой от цветовете е светло син?  Blush Blush поне  на снимките на палитрата не оприличавам никой като такъв...

Ивче, така ме запалихте с Ел с тоя слийк,че снощи до 1 часа съм ровила по сайта и съм си избрала доста неща, но мисля да пусна засега един като твоя руж и една палитра -със сините и черно-сивите цветове, видях,че доставката започва от 6 евро, на вас колко ви излезе? там също ли трябва поръчката с доставката да не надхвърля 20 долара, за да не отиде на митница- вие как процедирахте? сори за офтопика  Blush Peace
Glamorous66, много красота, много нещо Mr. Green Mr. Green, а ефектът на скоча винаги е страхотен, особено при такива тъмни гримове,които са моята страст...обаче гримирайки се в 6 сутринта, само  ми остава скочове да лепя:))) затова прилагам друг номер- който няма естесвено съвсем същия ефект, но като за бързо става- гримирам първо очите, после с мокра кърпа отрязвам,  и после като нанасям околоочния коректор с четката на саманта, която е доста широка, тегля линия до тази не сенките ,опушвам я( яко може да има опушване на коректор Mr. Green Mr. Green) и става добре....

копче, това с мокренето и аз го правя откакто прочетох тук, и ме радва по две причини- освен интензивния цвят, не ми се разпрашава вече почти нищо под окото, аз си намерих едно празно спрей шишенце 30 мл, което съм напълнила с физиологичен разтвор, и ми стои при гримовете и си пръскам на воля Mr. Green

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 611
  • в 1001-та нощ
и двете снимки  вече не се отварят  newsm78 аз видях първата  newsm78 докато се отваряше  Rolling Eyes

на мен би ми харесало повече с опушване  Blush но на всеки различно му харесва, а и един човек - във времето харесва различни неща  Blush

te_dda   bouquet

Aз харесвам светло-светещо синьо  Blush двете средни са двойни и имат по половинка такова, сто суоч и палитрата, е с асини, като на Ел и копче  Heart Eyes

средните сенки на двата реда - половинките  - в дясно/надолу - кръгчето е разделено ан 2 и има 2 цвята  Peace

# 612
Мдаа..изглеждат като бяло тебеширено и светло сиво металик иначе на картинката тези две половинки.....Абе, страхотна е палитричката ! Heart Eyes Heart Eyes

# 613
Мерси. Алена, ползвала съм сенки на МАС -  отгоре silver birch,  отдолу smutty green, черния шанелски молив и герленската л2 спирала.

# 614
a.l.e.n.a, днес изглеждаш страхотно!  Heart Eyes
Този грим много ми харесва!  Heart Eyes
Червилото е много красиво и ти стои много добре - беше ми омръзнало да те гледам все с  червено червило  Blush
Сенките също ми харесват  Heart Eyes Въобще не исках да купувам разни глинди, но след днешния ти грим започвам да се замислям  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт