Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 271
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Интересно гримче от нета.
Скрит текст:

# 661
  • София
Фокси, остави ме без думи... #Crazy  bouquet За китайските палитри разбрах, че има различни партиди и много зависи какво ще ти се падне. Дано извадя късмет. Жалко, че видях палитрите на ВН козметикс след като вече бях поръчала китайчето, иначе щах на тях да заложа.

# 662
Фоксиии, толкова е красиво..  Heart Eyes

Ииии по веждите въздишам -- разкош! Искам и аз по-плътни -- пробвах с бадемово масло, стимулант за коса, не-скубане Mr. Green, но просто не искат да растат, даже имам чувството, че падат Sad Съжалявам, сигурно е коментирано в темата, но какви други трикове има?  Praynig

# 663
Титаниев диоксид. Представлява малки метални частички, които предпазват от слънцето като буквално отразяват светлината му. ПОради тази причина отразяват и светлината от светкавица като огледало, и лицето изглежда по-бяло и плоско. В пудрите обикновено същото прави силиката(минерал).

Може и така да е.
Но все пак практиката си е практика.
Аз имам ужасяващи призрачни снимки правени с неясно какъв грим от гримьори, но имам чудесни снимки с дабъл уеър пак с грим правен от гримьори - като всичко беше еднородно база, фдт, коректор, пудра, руж всичко на Естее.

Затова и не мисля, че дабъл уеър дава проблем освен евентуално при някаква много силна студийна насочена студена светлина, но това ще го направи тогава почти всеки по-светъл грим, освен може би ако не е специално фото рейди.

Иначе всяка козметика с фактор съдържа (най-вероятно) титаниев диоксид и то в по-добрия случай.

# 664
  • София
Честит 8 март момичета
и едно бързо гримче от мен, което може и да съм показвала

Скрит текст:

# 665
  • София, Лагера
Честит празник, красиви дами!   bouquet  4470 newsm19

# 666
  • в 1001-та нощ
Честит празник и от мен, Прекрасни   bouquet

Лепи  Hug аз не си го спомням, а напоследък - никак не показваш  Blush

Аз днес пробвах аурата - от глинда  Heart Eyes

# 667
  • Пловдив
Честит 8-ми март  Heart Eyes

Искам да попитам какви тампони за почистване на грим използвате, аз нещо не мога да намеря моите, или са някакви дефектни и единия е дебел, другия супер тънък, или прекалено твърди...измъчват ме направо щом взема да ги ползвам , имам чувството че ми дерат кожата, а с памук доста по-бавно става свалянето на бб крема  Simple Smile .

# 668
  • София
Аууу Фокси, остави ме без думи.
Днес се пробвах да копирам, но съм далеч от твоето съвършенство Simple Smile)
Въпреки това се получи много добре, но за жалост не мога да снимам.. скапа се апарата и нищо не мога да хвана Sad((

Честит празник момичета! Да сте много обичани, щастливи и усмихнати не само днес, а 365 дни в годината!

# 669
  • в 1001-та нощ
Честит 8-ми март  Heart Eyes

Искам да попитам какви тампони за почистване на грим използвате, аз нещо не мога да намеря моите, или са някакви дефектни и единия е дебел, другия супер тънък, или прекалено твърди...измъчват ме направо щом взема да ги ползвам , имам чувството че ми дерат кожата, а с памук доста по-бавно става свалянето на бб крема  Simple Smile .

най-много ми харесват тампоните от Джъмбо, като ходя винаги си взимам по няколко опаковки, но като свършат - минавам на каквито има от аптека и не ми харесват толкова  Confused

# 670
Честит празник и от мен, дами    bouquet

Аз съм много доволна от едни тампони на ДМ - в много дълга опаковка  Peace Хем са много, хем са добри на дебелина и освен това са мекички  Peace

Аз днес сутринта едвам станах и съответно съм без грима на очите  Crazy Но пък пробвах лилавото червило, което ми беше подарък към розовата Пупа. За мое учудване се харесах  Mr. Green

# 671
  • София
Честити празник момичета!   Hug  bouquet

Скрит текст:
Тази сутрин получих картичка "За най-добрата майка!". Поплаках си. Sunglasses
Спомних си времето, когато аз носех картички на мама Wink...Сега е вече моето време... колелото се върти, както майка ми обича да казва.
Обадих се на милата ми майка да я поздравя и да и кажа, че е най-добрата майка....защото е майка на...най-добрата майка bowuu!

Фокси, момиче прекрасна си! Crazy
Толкова семпло, чисто изпълнение и толкова прекрасно едновременно! Hug

Колкото до "топлата" палитра, аз не можех да си намеря място от радост, когато я получих и я ползвах с голямо желание и удоволствие и цветовете си бяха суууууупер! Peace
Ама и твоята гледам си я стопила от ползване. Laughing

# 672
  • София
Честит празник, прекрасни дами! Бъдете красиви, дръзки, впечатляващи и обичани!  
bouquet   bouquet   bouquet

Копченце, много мило ми стана като те прочетох!  Heart Eyes

Фокси, прекрасен грим! Наистина ненатрапващ се и подчертаващ красотата ти! Не гримирана жена, а красива жена!   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, ако не ме лъже паметта Бубанка и Мишчица си взеха от моливите за очи на Астор. Искам кафявия, който е хубав наситено кафяв цвят с фини частици като че ли. Но не сте казали отзиви.
Моля някой да ме просвети, че ми трябва много кафяв молив.

# 673
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит празник   bouquet

# 674

Да ни е цветно и красиво,честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт