Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 33

• 44 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник, прекрасни! Бъдете много здрави, ценени и обичани!  newsm51

Фокси - прекрасна!!! Показвай ни по-често свои неща  Praynig

Благодаря ви много за разнясненията за палитрите   bouquet

# 676
Честит празник, момичета!   bouquet

Скрит текст:

kopche, и аз получих картичка и грамота за "най-добра майка" и много се развълнувах.  Simple Smile

# 677
  • Стара Загора

# 678
Момичета, ако не ме лъже паметта Бубанка и Мишчица си взеха от моливите за очи на Астор. Искам кафявия, който е хубав наситено кафяв цвят с фини частици като че ли. Но не сте казали отзиви.
Моля някой да ме просвети, че ми трябва много кафяв молив.

хубав е кафявият, няма да сбъркаш  Wink
нанася се плътно и е траен, водоустойчив, по-тъмен от снимката, но не е черно-кафяв

честит празник, дами!   bouquet

# 679
  • София
Маци, аз само разпитвах, но не го взех. Имам два други кафяви и реших да не трупам  Peace.

Скрит текст:
Аз освен картичка за най-добрата майка, получих и колие ръчно нанизано на бяло шнурче с най различни топчета и мъниста  Heart Eyes, и естествено съм с него, много е мило  Heart Eyes.

# 680
До сега ги подминавах тези Астор. Но може да го погледна молива  Grinning Има ли нещо друго интересно от тях?

# 681
гледах, но не съм купила нищо друго
зеленият молив от пресен тестер не правеше плътна линия, иначе и него бях загледала
има разни лакове, красиви на вид сенки и руж, но реални отзиви нямам

# 682
  • София, Лагера
За пръв път виждам готова палитра, в която всички цветове ми харесват!  Flutter

# 683
  • в белята
Имам въпрос : дали ще ми свърши работа ако сложа основа за лице на очите вместо основа за сенки?

# 684
Имам въпрос : дали ще ми свърши работа ако сложа основа за лице на очите вместо основа за сенки?

Не, двете са съвсем различни  Wink На очите може да сложих малко фдт или коректор, но пак няма да е съвсем същото  Peace

# 685
  • Бургас
Честит праник,момичета!
Тампони за грим си купих скоро от Кауфланд,от едната страна са като на рае,в смисъл,не са цветни а самата щампа.около 1,50 много са приятни,не ме дерат
Фокси-нямам думи,толкова лек и същевременно забележим и ефектен грим  Heart Eyes

# 686
  • Стара Загора
Аз ползвам от доста време тампоните на Агива. Доволна съм. Около 2,30 купувам пакета. Peace

# 687
Все по-рядко пиша в темичката, но исках да ви честитя празника, мили дами! Бъдете винаги толкова красиви и вдъхновени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нагледах се на чудеса в последните странички и се присъединявам към всички думи казани за Фокси! Красота!  Heart Eyes Кажи за таз "мека светкавица" нещо повече? Аз уж снимам с професионален фотоапарат, обачеееее йок - всичкото пори ми се виждат  hahaha
Много ми хареса едно гримче на Епона от преди няколко страници. С много тъмнозелени сенки беше като че ли  newsm78 Но ми се запечата в главата като изпълнение  Heart Eyes

Аленка, за теб просто не мога да кажа никога, че нещо не ми харесва   bouquet Всеки грим ти е страхотен! Но да си призная, с онова матовото червилце (пак от преди няколко страници) страшно ми допадна   Heart Eyes

Аз съм избрала няколко холивудски красавици да правя, пък да видим. Срокът е до 15ти, нали?  Hug

# 688
Скрит текст:
                                   ОСМИ   МАРТ

ОСМИ  МАРТ  Е  ДЕН  НА  МАМА!
             ОСМИ  МАРТ  Е  ДЕН  ЩАСТЛИВ!
             ТОЙ  СЪС  РАДОСТ  МЕ  ДАРЯВА,
             ПРАВИ  МОЯ  СВЯТ  КРАСИВ!

С  КИТКА  ПЪСТРА  ЩЕ  ПОСИПЯ
             НЕЖНИ  МАЙЧИНИ  РЪЦЕ
             И  С  МИЛУВКИ  ЩЕ  ОБСИПЯ
             СКЪПОТО  ЗА  МЕН  ЛИЦЕ!

ВСИЧКИТЕ  ЗВЕЗДИ  НЕБЕСНИ
             ИСКАМ  ДА  Й  ПОДАРЯ!
             В  ТЯХ  ЩЕ  ГРЕЕ  МОЙТО  ДЕТСКО
             СЛЪНЧЕВО:  „БЛАГОДАРЯ"!!!...

Честит празник, мили дами! Бъдете ценени, добри, уважавани и все така прекрасни!

Фокси, разкошен, разкошен грим! Наистина си много добра!

# 689
Честит празник и от мен, дами    bouquet

Аз съм много доволна от едни тампони на ДМ - в много дълга опаковка  Peace Хем са много, хем са добри на дебелина и освен това са мекички  Peace

По принцип харесвам тяхните тампони, взимам и едни големи квадратни и на Белеа мокрите тампони.
За някой от вас започвам вече да си създавам образ който мисля че би му отивал.
Ето така бих искала да видя Аленка
Скрит текст:
И още един смел грим който би отивал за вечерта на Фокси
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт