Рим - седма тема

• 61 885
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Определено съм по-спокойна като имам билети. Сега прочетох, че музеите работели до 18ч, но трябвало да се напуснат до 17:30ч. Аз резервирах билети за 13:30ч, защото сутринта имаме организирана екскурзия, но се чудя ако ида 30 мин по-рано, дали ще ме пуснат да вляза...

# 616
  • Вила Великула
момичета, някой може ли да препоръча ресторант в близост до Колизеума

# 617
За купола билети може ли да се купят онлайн или са на място.

# 618
  • срещу двата комина :)))
За купола билети може ли да се купят онлайн или са на място.

мисля, че са на място  newsm78

# 619
И аз мисля,че на място Peace

# 620
  • Пловдив
Не видях да ги предлагат онлайн билетите за купола, т.е. би следвало да са само на място. Там много ли се чака? А някой помни ли цена за градините, защото онлайн предлагат само тур с екскурзовод и искат по 32 евро на човек, които ми се свидят за едните градини.

# 621
# 622
Не видях да ги предлагат онлайн билетите за купола, т.е. би следвало да са само на място. Там много ли се чака? А някой помни ли цена за градините, защото онлайн предлагат само тур с екскурзовод и искат по 32 евро на човек, които ми се свидят за едните градини.

Билетите за купола са с две цени - по-скъпият е ако ползваш асансьора, тогава чакаш, по-евтиният се качваш пеша и не чакаш никого Peace

# 623
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
момичета да ви питам вярно ли, че в църквите трябва са си с покрити рамена, а главата? и имали църкви или места в които е забранено да се снима? благодаря!

# 624
момичета да ви питам вярно ли, че в църквите трябва са си с покрити рамена, а главата? и имали църкви или места в които е забранено да се снима? благодаря!
Не е желателно да си много разголен,особено във Ватикана.На моята дъщеря роклята и беше два пръста над коляното и не я пуснаха в базиликата.Пред някои църкви има кошове с шалове,ако искаш да си вземеш и да си  покриеш раменете.
Общо взето се разрешава да се снима почти навсякъде,но без светкавица.В Сикстинската капела е забранено снимането,следят доста зорко.В Капитолийския музей не ни разрешиха да снимаме с камера,само с фото апарат.

# 625
благодаря Lady Vengeance   bouquet а главата трябва ли да ми е покрита или замо рамената?

# 626
благодаря Lady Vengeance   bouquet а главата трябва ли да ми е покрита или замо рамената?
Главата не. Hug

# 627
  bouquet Hug мерси!

# 628
Да добавя,че в Сикстинската капела не е разрешено и да се говори Laughing

# 629
Сетих се за господина дето цял ден повтаря "Без снимки, моля" и нещо от сорта на "Моля, пазете тишина"  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт