BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 767
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
ще ви задам един тъпичък въпрос. В този сайт има ли официални обувки  Embarassed

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 15:21 от laysi

# 226
  • Бургас
За колата да питам няколко неща:
Тук нали нямаше патрони за тях? Преди време се коментираше и едно момиче беше дало линк към друг сайт, но не се сещам кой беше. Аз от Бг си вземам ролката на Nair. Много съм доволна от нея но като я преполовя и почва да се "озахарява" и трябва да я топля на микровълновата, а така не върши много добра работа. Някой ако е ползвал и двете може ли да ги съпостави. И да кажете от къде си взимате патрони за тази от БИК
Благодаря предварително

Jáne ღ, това е сайтът, навремето си го съхраних, понеже и кОлата съм си заплюла за поръчка от BIC Peace:

http://krasotaistil.com/products/%D0%9B%D0%B5%D0%BD%D1%82a-%D0%B … %D1%80%D0%B0.html

А сега да дам отчет и за моята поръчка от 26.02, която получих тези дни, повечето неща са показвани и коментирани в темата:

http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-7-color-led-shower- … -product-854.html - това нещо работи безотказно, свети много готино и китайците цял живот трябва да ги благославям, че са го измислили, защото винаги съм виждала зор как да откъсна малкия от игрите вечер, че да влиза в банята за къпане, да не говорим пък за миенето на косата ooooh!. Е, откакто се къпем с тази джаджа, синът ми още от 19 ч. започва да пита, кога ще се къпем с "цветния душ" Mr. Green. Мисля още със следващата поръчка да пусна още един, понеже ако този вземе да сдаде багажа, не ми се мисли как ще се къпем Laughing с "безцветен" душ Laughing.

Да те питам стандартни ли са тези приставки, стават ли за нашите душове на Видима? Благодаря

# 227
http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-7-color-led-shower- … -product-854.html
Да те питам стандартни ли са тези приставки, стават ли за нашите душове на Видима? Благодаря

misi77, по описание уж я дават, че става на всички стандартни душове. Нашият вкъщи не знам какъв е, най-обикновен от кварталния магазин за техника и строителни материали и "слушалката" я завинтих от раз - нито пропуска, нито тече, изглежда плътно съединена Peace. Голяма веселба настана с нея в банята и къпането вече е радост и чакано удоволствие Crazy! Надявам се и наистина да е напълно безопасна, както е дадено в описанието.

Да се редактирам, за да допълня: По-надолу в коментарите един от получилите "слушалката" пише, че резбованият отвор е половин инч (ако това ти говори нещо на теб или на съпруга ти Hug), което било най-масовият размер и явно затова става на всички стандартни душове. Следващата подобна забавна джаджа мисля да е светещият накрайник за мивка със сензор за топлина, според който водата "свети" в синьо или червено Mr. Green http://www.buyincoins.com/new_en/details/sensitive-water-light-l … -product-441.html. Това беше едно от нещата в поръчката ми от ноември, която се върна в Китай и предния път забравих да го поръчам ooooh!. От "слушалките" тази например е с такъв топлинен сензор: http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-color-automatic-contr … roduct-11312.html, на сайта има и други. Моята просто свети в преливащи се 7 цвята и няма сензор за топлина на водата.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 17:00 от Alanis

# 228
  • Казанлък
valpan, благодаря. Аз не искам телефона да прави чак перфектни снимки. Но да отговаря на нашите 3 МР горе-долу. Иначе съм харесала едно Туки, но малко ми надвишава бюджета и утре ще се опитам да убедя майка ми за него
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-tooky-candy-t1982-a … roduct-19263.html
откъм параметри е просто супер, само че още не съм се ровила за отзиви. Ако се одобри, тогава ще търся
Jбne ღ  Hug
Това е темата за него http://forum.china-iphone.ru/tooky-t1982-android-2-3-6-t21868-44 … .html?hilit=TOOKY , в момента я чета. Телефонът е страхотен,но има 2 минуса, според мен поне  Rolling Eyes
Първо,управлението е само с един бутон и трябва да се свикне с това. Второто е,че също при някои изпраща смс. Това е нещо,което трябва да знаеш предварително. Решенията са същите,като за Туки Т83(получаване на рут или изтриване на номера на СМС центъра) Иначе телефонът е много добър,особено при сегашната цена. Има супер-добър дисплей със висока резолюция и огледална подложка на екрана (това означава,че добре се вижда и през слънчево време навън)

fifinakiPeace това от статията няма нищо общо със проблема на Туки,но всички,които ползват Андроид трябва да внимават какво теглят от Маркета. Четете всичко,което приложението получава,като права,преди да го изтеглите. Защото с тях може да изтеглите Air Push. За повече информация и предпазни мерки ето ви този форум(някой от мъжете го беше постнал в темата и аз го запазих...много е полезно! )

Не по темата, но не знам къде да питам Embarassed  EmbarassedНещо ми дърпа батерията на таблета - вечер го оставям на някакви проценти, а на сутринта е напълно изгаднал. Четох за приложения save battery, но те ме съветват стандартни неща - да намаля контраста и т.н.
Надя,кой беше твоят таблет? Търси нещо...приложение,което остава да работи постоянно. То ти харчи батерията най-вероятно. Изключи от настройките мобилна мрежа. Тя трябва само,ако ползваш външен модем за интернет(флашка). Save batery не може да ти помогне,то не е за това. Надявам се,че спираш wi-fi,когато не го ползваш. Откога ти е таблета?
ще ви задам един тъпичък въпрос. В този сайт има ли официални обувки  Embarassed
Не,няма такива...

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-7% отстъпка:
Купони за определени категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 20:06 от valpan

# 229
  • Казанлък
snowmoon,Alanis,kalina_kamenova   bouquet
Честити са ви пратки! Толкова много готини неща има. И аз на 8 Март си сложих това колие в черно и моите колежки са останали очаровани от него. Никога не биха познали цената му.  Joy Като стана дума за колиета, това го подарих на една колежка за празника и всички също са го забелязали ,тя с удоволствие го носи сега.
Имам и това в черно,по-хубаво е,отколкото на картинката. Сега ще си поръчвам и това. Идва пролет,а след нея и лятото...трябва да се подготвяме за него  Flutter
snowmoon,и аз първият път се излъгах със размера на часовника....трябва да се гледа описанието(4 см е доста голям  Wink )

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 20:46 от valpan

# 230
  • В реалността
Alanis, благодаря за сайта Hug. Само че им е доста доставката. Аз имам спомен, че беше пуснат един китайски сайт пак

valpan, отново си много изчерпателна   bouquet. Благодаря! Това за този рут предполагам сте го обсъждали назад в темата, но още не мога да наваксам. Или просто е било доста отдавна и тогава не съм обърнала внимание. Това нещо като ъпдейт ли е и от къде се получава? Ако се сещаш къде е обсъждано можеш ли да ме насочиш къде да чета. Иначе точно тази тема все пак започнах да я преглеждам днес, но този руски много ме дразни /не знам защо така ми действа/ и не съм напреднала много. Ако се изтрие номера на СМС центъра няма изобщо да може да праща СМС-и, нали? Често ли се среща, според това което си прочела, при това Туки или е поскоро изключение

# 231
  • Казанлък
Jбne ღ  Hug
Подробности за получаване на рут са във темата,която съм ти дала. С две думи рут(root) е получаване на пълните права над телефона ти. Получава се по различен начин според марката и версия на Андроид. Тези права са необходими за работа със системата и системни приложения. Ако искаш да изтриеш някое от тях(а тук точно се знае,кое системно приложение праща онези смс-и),то ти трябва рут за премахването им. Ако промениш или изтриеш номера на смс-центъра,то няма да можеш да ги пращаш. Това е... Да повторя,че не при всички се появява този проблем,но се случва и трябва да го знаете. За твое съжаление руските форуми са едни от най-добрите за таблети и телефони... можеш да търсиш и на английски,но не мисля,че ще намериш много за този телефон,което да не е на руски или китайски.  Joy
p.s. Аз не рискувах и първо рутнах телефона и след това започнах да го ползвам. Колегата ми "изпрати" без да знае 2 или 3 смс...обади се на оператора и той остана учуден какво се случва във този случай. След това просто му промених последната цифра на смс-центъра и за двата оператора(за двете сим-карти) и спря да ги праща. Скоро получих рут и на неговият телефон и сега си ги ползваме със кеф и спокойно сърце. За съжаление,едно момиче от форума за една нощ получи много голяма сметка от тези смс-и Sad

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 20:39 от valpan

# 232
  • Перник
Валпан, таблетът ми е hero. Всъщност свалих Advanced task killer и видях, че са ми активни доста приложения, които не ползвам. Проблемът май идва от maps, тези дни доста си играхме с street view, той май непрекъснато си търси местоположението. Изключих всичко ненужно и сега ще видя колкоще изкара.

# 233
  • В реалността
valpan, супер си Hug  bouquet, Реших, че така или иначе докато дойде телефона ще я прочета тази тема Crazy и ще го разгада този рут.
Мисля си или с предплатена карта с малка наличност да го подкараме или да заложим преди това лимит 15 лв на една от картите/но не знам дали е възможно/Мъжа ми го разбира руския но той пък няма време да чете  Tired. Само да убедя майка ми да го поиска това Туки утре ще гледам да го пусна.
Отново огромни благодарности за твоята отзивчивост  smile3525

# 234
  • Испания
Имам въпрос за Космодиск-а, който е взимал. Как се слага, защото коланите му ми се струват много малки и двата през тялото ли ги закопчавате или някак си успявате през раменете?  newsm78
Погледни ето тук,аз се ориентирах  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=l92QXREZMAU

# 235
Момичета, някоя от вас може ли да ми помогне с тракването на поръчка от сайта? Аз нищо не разбирам точно от това нещо.. Пък и ме е страх да не е отишла на митница понеже е 65 долара (гримове, мп3-ка и джунджурийки)

Та ето инфо.. ако може да ми кажете къде е в момента :

The status of your order B1303050152630522 is Dispatched.
Tracking Number: RF123335243SG

Status History
Date (GMT+8)   Order Status
2013-03-05 00:47:38   Unpaid
2013-03-05 00:47:39   Processing-1
2013-03-05 10:03:13   Processing-3
2013-03-05 10:23:33   Processing-5
2013-03-08 17:09:40   Dispatched

Благодаря ви много предварително  Hug  Crazy

# 236
Вече можеш да я следиш тук:
http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … amp;Submit=Submit

Изпратена е и пътува в момента. Сигурно 4-5 дни няма да има развитие, а до седмица ще е в теб.

# 237
  • София
Здравейте момичета. Искам да питам, ако случайно някой си е направил труда да запомни когато има намаление на един продукт с 30%, на следващия ден е 20% има ли шанс скоро отново да го намалят на 30%? Има ли някаква последователност в намаленията? Харесах си един таблет AINOLно днес вече е по скъп с 20 долара, не знам да чакам или да го поръчвам. Лек ден!

# 238
Момичета да ви попитам нещо  имам две поръчки от 18.02.и 22.02.но сега като погледнах снимките които са побликували на пакетите от горе не са писали адрес  доставка ooooh!......само имената ми,града и пощенски код. Crossing ArmsА като сравних с други поръчки има написан адрес,а тук и на двете не пише нищо за улицата.Сега какво да правя.....дали имам шанс да ги получа направо от пощата ако отида......чудя се..... ThinkingНа ниска стойност са..... Thinking

# 239
Момичета да ви попитам нещо  имам две поръчки от 18.02.и 22.02.но сега като погледнах снимките които са побликували на пакетите от горе не са писали адрес  доставка ooooh!......само имената ми,града и пощенски код. Crossing ArmsА като сравних с други поръчки има написан адрес,а тук и на двете не пише нищо за улицата.Сега какво да правя.....дали имам шанс да ги получа направо от пощата ако отида......чудя се..... ThinkingНа ниска стойност са..... Thinking

разпечатай снимките и върви с тях в пощата, от там ще получиш по-подробна информация  Hug
моите предположения - пратките може да са пристигнали и да те чакат в посочения пощенски клон или да са прехвърлени в централния. Би трябвало (с лична карта и тези разпечатки, може и един принт скрийн на самата поръчка от сайта, там се виждат артикулите, адреса долу в ляво как е въведен, получателя) да си ги получиш без проблем  Hug Ако не са пристигнали, информирай ги, че очакваш такава пратка  Hug Успех и късмет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт