BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 696
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро   bouquet
valpan  Hug тъкмо това влизах да кажа   bouquet
това ми е късметчето, за не  Winkпоръчалите все още таблети
Congratulations!
You have won a 8% off Coupon Code!
Coupon Code:YGEGPZYXJ
Please be sure to copy and remember the Coupon Code you get!
This coupon is only valid for today!
It is only valid for products in the category
Tablets & eReaders

линк към категорията: http://www.buyincoins.com/new_en/categories/Tablets-eReaders/

при първа регистрация в сайта може да въведете в полето "Recommender" rallii и ще имате 5% отстъпка
ето как да стане това, и не само  Wink http://ralliirazni.snimka.bg/other/razni.668196.29845315.big
не пропускайте да си направите втори акаунт, който да ползвате за основен  Peace

# 376
Ето го моето късметче:
7%  - IVHHCEKEN   - Нealth & Beauty

Хубав ден на всички! Hug

# 377
  • София
Момичета да ви питам едно тъпо въпросче. Вторият Ви акаунт на Ваше име ли е или ползвате друго име със същият адрес?

# 378
  • Карлово
8% 03/25/2013-03/27/2013 Код: YGEGPZYXJ
GSM Peace
Val, благодаря.

IVHHCEKEN 7% Sports & Outdoor Goods
IVHHCEKEN 7% Healt & Beauty

Момичета да ви питам едно тъпо въпросче. Вторият Ви акаунт на Ваше име ли е или ползвате друго име със същият адрес?
С малка промяна в името например Лисчно и Презиме и задължително нова поща.
3-ят пък е на мъжа ми с името, на дъщерята и т.н.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 14:00 от chatNoir

# 379
 7% off Coupon Code:IVHHCEKEN  -  Apple Accessories

8% off Coupon Code :YGEGPZYXJ  -  Tablets & eReaders

# 380

Не съм специалист, но доколкото знам ще се налага да ходиш до другата стая, за да си смениш програмата!

За който има момченца - пуснали са hero factory без опаковки на средна цена $3.8. Поръчах днес всичките 5  в сайта.

# 381
Последната ми поръчка от 16.03 беше split dispatched и втората част я изпратиха вчера, но за никоя от двете пратки нямам проследяващ номер. Дано да е за добро, че нали повечето от вас имат впечатления, че пратките без проследяващи номера идвали по-бързо Wink.

Великденската томбола "пуска" и коинси, както беше и на Коледната. В моето яйце днес имаше 5 coins Crazy.

# 382
  • Варна
Къде ги намирате тези яйца?! newsm78

Разбрах - попаднах на едно яйце. Само по веднъж на ден ли се печели? Rolling Eyes

# 383
От страницата "My account" след логване  Hug

# 384

Разбрах - попаднах на едно яйце. Само по веднъж на ден ли се печели? Rolling Eyes

чоки Hug, всеки ден до 5 април на страницата в my account ще има по едно яйце като някъде из продуктовите раздели има скрито и второ яйце Wink. За това второто ми е чудно, дали от всеки акаунт ще се вижда на различно място, както са различни бонусите от яйцето в личните ни акаунти newsm78. Ако при мен намеря нещо, ще пусна линк, да видим дали ще се вижда и при вас на същата страница Mr. Green .

# 385
7% off Coupon CodeIVHHCEKEN
Валиден за днес. За продукти в категория : Car Accessories http://www.buyincoins.com/new_en/categories/Car-Accessories/
очевидно и за Нealth & Beauty, Apple Accessories, Sports & Outdoor Goods

# 386
7% off Coupon CodeIVHHCEKEN
Валиден за днес. За продукти в категория : Car Accessories http://www.buyincoins.com/new_en/categories/Car-Accessories/
очевидно и за Нealth & Beauty, Apple Accessories, Sports & Outdoor Goods

Същия код и за 7% off Electronics валиден за днес.

# 387
И на мен не ми излизат въпросните яйца.Като си вляза в профила си виждам поръчките които съм направил и това е-яйце няма.

# 388
И на мен не ми излизат въпросните яйца.Като си вляза в профила си виждам поръчките които съм направил и това е-яйце няма.

При мен беше в my account най-горе в десния ъгъл Peace.

# 389
Няма .Огледах добре на всякъде ,яйце никъде не се вижда Grinning. Може да не е за всички или вече за днес да е изтекла прИмоцията Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт