BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 367
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Казанлък
здравейте!
След 10-на успешни покупки ми се налага да върна до Китай един таблет.
Не намерих в началната страница описание за рекламации, връщане.
Кореспондирах си с китайците седмица и накрая ми дадоха адрес, на който да върна артикула.
Някой връщал ли е стока, с български пощи ли? Китайците искат да има номер за проследяване, някой ще ми пише ли как са го пусна обратно към тях и ... колко горе долу струва?

Има момичета,които са връщали тук и в общата тема. Дано се включат пак да споделят опита си. Цената на пратката зависи от теглото. Проследяващ номер ще ти дадат при изпращането. Примерна цена можеш да видиш на сайта на бг пощи. http://www.bgpost.bg/?cid=112&packet_type=3&packet_destination=1
Избираш държава и теглото.
Не си спомням да си споделяла тука...какъв ти е таблета и в какво се състои проблема,ако не е тайна  newsm78 Ще бъде полезно и за другите...

# 571
valpan    ,ти не знаеш ли мярка бе момиче  Hug и аз да не остана по-назад поръчах 2 броя очила и държачите + още разни други дреболии.Миналата седмица поръчах слънчави очила с диоптър на Рай Бан за дъщеря ми но няма да кажа цена че ме е срам като се намират такива луди да дават толкова пари   #Cussing outSick  но и то с пубер на глава не се излиза.
valpan ,
Очилата идват ли добре опаковани-да не ги взема на сол  newsm78

# 572
  • Казанлък
valpan    ,ти не знаеш ли мярка бе момиче 

Очилата идват ли добре опаковани-да не ги взема на сол  newsm78

Опаковат ги много добре,както винаги  Peace И аз поръчах още едни+ортопедични стелки  Blush
В отзивите някои пишат,че са малки,но за мъжа ми станаха много добре и точно тази форма много му отива. Да добавя само,че е стъкло,а не пластик и са доста тъмни. Има и още един вид на сайта (светло лилави,но някои казват,че са по-лошо качество)

# 573
  • Пловдив
здравейте!
След 10-на успешни покупки ми се налага да върна до Китай един таблет.
Не намерих в началната страница описание за рекламации, връщане.
Кореспондирах си с китайците седмица и накрая ми дадоха адрес, на който да върна артикула.
Някой връщал ли е стока, с български пощи ли? Китайците искат да има номер за проследяване, някой ще ми пише ли как са го пусна обратно към тях и ... колко горе долу струва?

Има момичета,които са връщали тук и в общата тема. Дано се включат пак да споделят опита си. Цената на пратката зависи от теглото. Проследяващ номер ще ти дадат при изпращането. Примерна цена можеш да видиш на сайта на бг пощи. http://www.bgpost.bg/?cid=112&packet_type=3&packet_destination=1
Избираш държава и теглото.
Не си спомням да си споделяла тука...какъв ти е таблета и в какво се състои проблема,ако не е тайна  newsm78 Ще бъде полезно и за другите...

Таблета е този
http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-epad-android-4-0-all- … roduct-16948.html
Поръчвах по-рано от focalprice, синът си хареса този модел от този сайт, аз само го платих Simple Smile
Модела е хубав, не е много бавен, след месец копчето за включване обаче пропадна и не успяваме по никакъв начин да го пуснем. За смяна на платката с копчето тук ми искат 45 лева, и понеже и 45 дни не сме го ползвали, писах на китайците за проблема и се съгласиха да го върна за моя сметка и да ми дадат или нов или парите. Не съм случвала до сега на "дефектирала" стока и не знам процедурата за връщане, затова попитах.

# 574
  • Казанлък
 fani1974 жалко,че така се получи с таблета... spoko Опаковай го добре и отивай в пощата. Цената ще е около 16-18 лева според мен. Провери ли на няколко места за това копче? Тия са луди...45 лева  bash
Като получат таблета,от сайта ще ти ги върнат парите.

# 575
  • Варна
fani1974, аз съм връщала дефектен телефон с Български Пощи. Цената за 350 грама (май) беше към 13лв., пуснах го с предимство (тракинг), но този тракинг важи само за Бг, после не можех да го тракна. След около 45 дни ми писаха, че са го получили.
Скрит текст:
И понеже върнах и една рокля с кофти изпълнение днес, да дам съвети, за да ти спестя главоболията, с к/о се сблъсках аз - пратката трябва да е незапечатана, искат да видят какво е. Първия път хубаво бях запечатала плика, бях си принтирала адреса и го бях залепила на плика, съотвено като го отворих, трбваше да си купувам плик, да надписвам адреса на ръка, ама се учим от грешките си. Вътре слагам бележка с номера на поръчката и описанието на проблема /аз копирам цялата хронология/. Дават едно стикерче, където се описва какво има вътре и на каква стойност е, дата и подпис/

# 576
Тези държатели за чанти ползвам активно на работа, че едва има място за мен, та се налага да смествам много неща на малка площ.  Crazy

Да измрънкам, че чакам поръчка от 9-ти март.  Tired Поръчах мини преса за коса и ми е много интересно каква ще е. Не че си нямам две, като последната е професионална, с йони и бла-бла екстри, но... Чудна работа е туй манията... да знаеш, че не ти трябва, че няма да е стока и въпреки това да искаш да се опровергаеш или тестваш късмета си... не знам как да го нарека.  Laughing Ааа, и светещи пръстчета чакам в тази поръчка /40бр./, както и комплект ножици за подстригване. Да не би пък да е станал пакета обемен и да отиде там, където не трябва да отива...  ooooh! пу-пу!  Whistling

# 577
fani1974, и аз имах подобен проблем с копчето (но на друг таблет), просто го отворих и премахнах копчето и в момента е дупка в която ръчкам с нещо, за да тръгне  Laughing

Иначе малко по-сериозно. Ти какво си говорила с тях? Да го пратиш, за да ти го оправят ли? Да ти върнат парите? Или? На твое място (въпреки че няма как да съм, за да бъда обективен) може би бих се опитал нещо средно - да не го пращам, но поне няк'ва част да възстановят от парите. Примерно едно 30% процента (повече, по-добре, но над 50% надали бих искал). Не знам за колко си го купила. Сега ще дадеш поне $10, за да го пратиш, после ще чакаш месец поне, за да го получат, после сигурно те ще го пратят на поправка, там ще чакат сигурно 2 седмици и АКО го оправят - ще го получиш пак след месец, т.е. горе-долу едно 2-3 месеца не ти мърдат. Само споделям как биха се проточили нещата. А надали, ако не успеят да го оправят да ти върнат парите изцяло (дано греша) и пак би се стигнало до частична компенсация (а вече ще си дала $10 за доставка)... съветът ми е изцяло продиктуван от по-ниската цена на таблета, която е указана в сайта.

Просто мисля на глас, не ми обръщай внимание  Laughing

# 578
Здравейте спрял съм върху този http://www.buyincoins.com/new_en/details/5-thl-w8-android-4-1-mt … roduct-27660.html смартфон, само че не мога да разбера има ли 3G връзка тоест  ще  мога ли да подкарам интернет когато няма WI FI ? С този от оператора.Гледам му данните на сайта не виждам но не ми се вярва да няма.Някакви идеи или предположения ? newsm78

# 579
  • Казанлък
Здравейте спрял съм върху този http://www.buyincoins.com/new_en/details/5-thl-w8-android-4-1-mt … roduct-27660.html смартфон, само че не мога да разбера има ли 3G връзка тоест  ще  мога ли да подкарам интернет когато няма WI FI ? С този от оператора.Гледам му данните на сайта не виждам но не ми се вярва да няма.Някакви идеи или предположения ? newsm78

Да,има,разбира се.  Laughing WCDMA: 850/ 2100MHz
Ще работи само на единият слот за карта,който е за WCDMA. Другият винаги е само 2G

# 580
You have won a 10% off Coupon Code!
Coupon Code:SKCLAIHDS
Please be sure to copy and remember the Coupon Code you get!
This coupon is only valid for today!
It is only valid for products in the category
Clothing Shoes & Accessories

You have won a 8% off Coupon Code!
Coupon Code:KNQDEFPKC
Please be sure to copy and remember the Coupon Code you get!
This coupon is only valid for today!
It is only valid for products in the category
Tablets & eReaders

# 581
Вчера получих :
http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-16gb-micro-sd-sdhc- … product-4653.html  - за мойто ТОКИ засега е супер , не забива телефончето  Praynig
същата само че 32 ГБ - за таблетчето
http://www.buyincoins.com/new_en/details/fold-clear-crystal-bag- … product-2944.html  това в цвят кока- кола последната снимка на валпан , ей тъй да си имам, лятото кат ходя по заведения да има къде да слагам чантата да ми е под око Party
http://www.buyincoins.com/new_en/details/usb-female-to-mini-usb- … -product-680.html  -  Tired голяма грешка , туй мини usb  се оказа не чак толкоз мини , за нищо не става  #Cussing out
подаръка е зелен химикал , ние вече си имаме жълт  bowuu

# 582
Сигурно си искала microUSB:) Има разлика между двете Simple Smile Та дори и са повече разновидности...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/Types-u … s-usb_th1.svg.png

# 583
Мерси , тъй като гледам микро В  от снимката и като как да го търся например newsm78 , е тоз боклук за ко да го ползвам сега  Thinking  че и два зех  doh

# 584
You have won a 8% off Coupon Code!

Coupon Code:KNQDEFPKC

Toys & Hobbies

Общи условия

Активация на акаунт