BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 726
  • 755
  •   1
Отговори
# 315

не пропускайте да си направите втори акаунт, който да ползвате за основен  Peace
Извинявам се за въпроса, сигурно е коментирано, но защо да си правим втори акаунт?

# 316
Здравейте. За това устройство   http://www.buyincoins.com/new_en/details/18kw-power-saver-save-e … -product-848.html   някой купвал ли е и има ли ефект. Така както виждам се вклю4ва в контакта и след това ел уреда, нали....

rallii  аз бях много навита да го купя, сега и аз ще продължавам да търся шприц.   

# 317
Момичета, помагайте.......
Поръчка от 15,03 стои със статус "Split Dispatching", а статус "Processing" е само подаръка.
На някой случвало ли му се е, дали се е изчерпал подаръка  newsm78

# 318
  • Казанлък
Момичета, помагайте.......
Поръчка от 15,03 стои със статус "Split Dispatching", а статус "Processing" е само подаръка.
На някой случвало ли му се е, дали се е изчерпал подаръка  newsm78
Нормално е да разделят поръчката и да изпратят наличните неща. Другите ще чакат да ги доставят и ще ги изпратят по-късно или ще ти върнат парите.
Виж какво пише срещу всеки артикул. Това,което е изпратено,ще има надпис Dispatched. Химикалките май са свършили. Ако само тя ти е в processing,а другото е изпратено,то защо се притесняваш?  newsm78 Може пък да се появят отново...  newsm78

sissil1,аз го имам, повече от година стои включен във контакт във коридора. Нямам как да сравня показателите със и без него  Wink   Просто се включва във контакта,по възможност в този,който е най-близо до електромера. Съветвам да вземате от другият модел,който е със две плоски щекерчета(US тип,ще се ползва преходник)

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-6% отстъпка:
Купони за определени категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 6%
Годишни и еднократни купони: 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 20:28 от valpan

# 319
  • София
valpan Много ти благодаря за снимката. Както винаги си изключително отзивчива.   bouquet

Drop Правим си втори акаунт, като в поле "Recommender" въвеждаме ника на първия ни акаунт. При всяка поръчка от вторият акаунт се трупат коинси/пари във първия. Когато се натрупат повечко си поръчваме нещичко с натрупаните коинси.

# 320
  • София
Добро утро на всички!
Да питам за коинсите, седят ми "pending"известна сумичка от поръчката на телефон, таблет и др. дреболии. Но са ми задраскани като сумички, до сега си мислех че защото са чакащи, но по мои сметки минаха 45 дни поне за едната сумичка, но не ми излизата налични. От друга страна поръчката, която тогава направих ми върнаха коинси, заради неналичния тогава Tooky 86, впоследствие ги ползвах за поръчки отново, всичките ми коинси от поръчки са задраскани, но пък пише че са чакащи? Така ли е по-принцип и при вас ли седят задраскани?

# 321
Здравейте. За това устройство   http://www.buyincoins.com/new_en/details/18kw-power-saver-save-electricity-energy-35-less-money-eu-product-848.html   някой купвал ли е и има ли ефект. Така както виждам се вклю4ва в контакта и след това ел уреда, нали....

rallii  аз бях много навита да го купя, сега и аз ще продължавам да търся шприц.   
АЗ също си го купих мин година и тази зима стои включено в конкакта като сравня сметките от двете години и тази с увеличението си стоят същите но точно колко помага не мога да дам като отговор понеже всеки месец си е различен.

# 322
  • Ямбол
dessie_d  и при мен са задраскани и не знам защо  Embarassed

# 323
Когато минат 45 дни от пускането на поръчката, ще се прехвърлят към коинсите за ползване и няма да са задраскани. Wink Задраскани ще останат само коинси по поръчки за телефони, таблети и подобни неща, които са отказани. Съответно няма да бъдат освободени и прибавени към тези за ползване.

# 324
Аз да ги похваля, днес имам съобщение от bic, че се извиняват за неудобството с часовника и ми възстановяват 2,74$ от 3, които съм дала за него. Много приятно се изненадах, благодаря на момичетата за помощта Hug  bouquet

# 325
Момичета и момчета, днес някой на пракинга ми е одрал доста добре колата близо до резеровара та чак до боя е стигнал, леко е огънато, малко е но ме дразни мислех си тези два продукта дали биха помогнали да позалича следите, а втория пистолет със силикон ли е? http://www.buyincoins.com/new_en/details/car-pops-dent-ding-dama … roduct-11474.html
http://www.buyincoins.com/new_en/details/fix-it-pro-clear-car-co … product-1493.html

# 326
  • Ямбол
mischenceto за маркера забрави да свърши работа,щом е дебело,би послужил за лека драскотина,за другото не знам.

# 327
  • София
Здравейте, имам направена поръчка на 21.01, подаръка към поръчката е изпратен на 23-ти, а самият артикул на 26.01 и това е единствената информация, която получавам от сайта. Четох, че по време на празници може да има забавяне, но минаха два месеца и нищо не пристига. Има ли и други като мен?

# 328
  • Ямбол
d_i_a_n_a опита ли да се свържеш с тях,номер за проследяване на поръчката имаш ли?
Други поръчки правени и получавани имаш ли?Да не би да е грешка с адреса,и 2 да не получиш,странно,точни са си от сайта,в пощата проверява ли?

5% отстъпка ще получите,ако  в полето "Recommender" впишете nikid10
Купони за различните категории: KDCEAEZN (Kitchen, Dining & Bar) - 5.00% и ZSMCBNUS (Household Sundries, Lighting и Bathroom из Home & Garden) - 7.00% важат до 31.03
TJCFEGXM- 5% до 02.07  KEXERJOE - 6%
Годишни  двукратни купони: 5FeBay2013 и 2Dropper2013
за ФБ феновете 6% отстъпка с код : KEXERJOE

# 329
  • София
никид, поръчката я направи сестра ми през неин акаунт, направен специално заради тази поръчка. Нямам тракинг номер, на запитването са отговорили само, всички артикули са изпратени и това е всичко...В пощата няма нищо, адреса е ок.

Общи условия

Активация на акаунт