BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-7

• 42 693
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Прекалено е нов сайтът... ето тук се виждат данни за самата му регистрация, а относно заплащането - важно е при check out'а какво ще излезе, щото има и сайтове, които си "лепват" paypal картинката и човек си мисли, че е надежден:)

Western union   
Bank transfer

Това са вариантите в случая. Иначе самият таблет е доста добър, но за поне 6-700-800лв. няма никъде по света да го намериш (ако не е втора ръка).

С времето човек почва да познава надеждните сайтове само с поглед  Laughing а този си личи, че дори не са се постарали и по-професионално да го направят (те ги взимат готови templates и само попълват данните, а тук и това ги е домързяло) : )

p.s. имаше няк'ви сайтове, които уж проверят дали са надеждни, но точно в случая няма и смисъл да се рови човек повече - послушай ме  Grinning

# 436
  • Ямбол
SeeKnDestroY 1000-и благодарности,слушам те  kiss

# 437
Здравейте. Търся реплика на Айфон 5 и понеже досега не съм пазарувала от тези сайтове,малко се омотах в тях и не намирам, това което търся.Моля за помощ,ако някой види някъде Айфон 5, ще съм много благодарна,ако пусне линк тук.  Praynig    bouquet

# 438
SeeKnDestroY 1000-и благодарности,слушам те  kiss

Вие добре че се пак питате тук.А колко хора ще излъже този сайт...Просто като погледнах марката и модела и разбира се цената веднага затворих.Просто такава цена няма.Успех Ви желая и забравете за онзи сайт !

# 439
  • Бургас
7% off Coupon Code!
Coupon Code:FNVLUTXGU
Home & Garden

# 440
  • Пловдив

Не ми позволява да напиша ревюта, някаква идея защо?! Rolling Eyes Отваря ми се нов прозорец, в който пише следното:
Цитат
Not Found

The requested URL /10-wearable-nail-soakers-polish-remover-acrylic-tip-set-product-5860.html&write_a_review=1 was not found on this server.

Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.buyincoins.com Port 80
Peace И при мен е така  Thinking

# 441
  • на морето
Ха,имам си 1$ коинси от яйце Laughing
Имаме нов подарък над 10$
http://www.buyincoins.com/new_en/details/new-velcro-straps-wire- … roduct-27612.html

# 442
  • Варна
Ха,имам си 1$ коинси от яйце Laughing

И аз спечелих оняден, днес вече е в акаунта ми. Party

# 443
  • Карлово
IICITPTLY 8%

tablets & e-readers
на предишната стр. го има за играчки, може би е за всичко. Сега tozi kod е и за cell phones.

FNVLUTXGU 7%
camera & photo

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 09:22 от chatNoir

# 444
  • София
Ето и моите късметчета днес

You have won a 7% off Coupon Code!
It is only valid for products in the category
Electronics

You have won a 10% off Coupon Code!
Coupon Code:CKIAJMVQC
Clothing Shoes & Accessories

# 445
6% off all site
Coupon Code:VHFRUXUDU

7% off Apple Accessories

# 446
  • Варна
All Site

You have won a 6% off Coupon Code!
Coupon Code:VHFRUXUDU
Jewelry & Watches

# 447

Please be sure to copy and remember the Coupon Code you get!

This coupon is only valid for today!

Video Games

# 448
Момичета, знам че може да съм нетърпелива, но започвам и да се притеснявам.ИМам тракинг номер от няколко дни , който не ми излиза никъде.Аз ли не гледам правилно, или има някакъв проблем..... Rolling Eyes МОже ли за малко съдействие от по-опитните .Това е номера RB156628695CN

# 449
Момичета, знам че може да съм нетърпелива, но започвам и да се притеснявам.ИМам тракинг номер от няколко дни , който не ми излиза никъде.Аз ли не гледам правилно, или има някакъв проблем..... Rolling Eyes МОже ли за малко съдействие от по-опитните .Това е номера RB156628695CN

Да, така е, не излиза все още Peace. Проверих го на 3 места. Щом е от няколко дена, просто е много рано все още. Имай търпение Hug.

Виждам по-нагоре същите като моите 2 Великденски кодчета от днес, така че няма да ги повтарям Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт