По-бърз растеж на косата (2) ????

• 165 909
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Oceanborn - Да - TSH- 4.0  ,включително ми пуснаха и тези , който показват проблем в миналато , всичко е в идеална норма .
Щитовидната жлеза подава толкова сигнала за проблем , че нерастящата коса е като манна небесна в сравнение с другото , за което ми говори ендокриноложката . Ако някой си прави изследвания , да не вземе да спомене като основен проблем, че не му расте косата , чупи се пада -без да има плешиви петна , че стават особено недружелюбни докторите

Най - накрая си нацелих козметиката , това са си изрусяваш косата и тя да расте без да цъфти и да пада си е чудо за мен , цяло чудо.

# 631
  • София
Oceanborn - Да - TSH- 4.0  ,включително ми пуснаха и тези , който показват проблем в миналато , всичко е в идеална норма .
Щитовидната жлеза подава толкова сигнала за проблем , че нерастящата коса е като манна небесна в сравнение с другото , за което ми говори ендокриноложката . Ако някой си прави изследвания , да не вземе да спомене като основен проблем, че не му расте косата , чупи се пада -без да има плешиви петна , че стават особено недружелюбни докторите

Най - накрая си нацелих козметиката , това са си изрусяваш косата и тя да расте без да цъфти и да пада си е чудо за мен , цяло чудо.

ТСХ е висок, показва Хипофункция на ЩЖ - трябва да се лекуваш
Изследвай ТАТ и МАТ / ако не си/, Пролактина също Peace

# 632

Дарина, ТСХ-то ти е високо! Това означава,че може да имаш хипофункция на жлезата! Не си правилно диагностицирана и според мен проблема може да е от там. Провери си T4, T3, TAT и МАТ за наличие на антитела,както е споменала дамата преди мен.

Не отлагай решаването на проблема, не знам при кой си ходила, но 4 не е в нормата. Принципно за ОК се счита около 1 - 1.5.

Трябва да провериш и пролактин и паращитовидни хормони!

# 633
Сега погледнах отново понеже си пазя резултатите в компа ,
имала съм tsh - 4,00 през бременността , КОЕТО Е НОРМАЛНО , тъй като стойностите му са от 0,27-4,20 .
А в момента tsh e 1.39 ft4 -13.71 r atpo 9.33 , резултатите и двата пъти са гледани от Оля Сарджева , и говорихме близо час , като ме разпитва обстойно .
Каза , че на тази етап няма как да стана неин пациент понеже съм здрава.
ЩОм консулта е бил със специалист от такова ниво просто няма никакъв смисъл да се подлага на каквото и да е съмнение.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 22:04 от Darina777

# 634
  • София
Сега погледнах отново понеже си пазя резултатите в компа ,
имала съм tsh - 4,00 през бременността , КОЕТО Е НОРМАЛНО , тъй като стойностите му са от 0,27-4,20 .
А в момента tsh e 1.39 ft4 -13.71 r atpo 9.33 , резултатите и двата пъти са гледани от Оля Сарджева , и говорихме близо час , като ме разпитва обстойно .
Каза , че на тази етап няма как да стана неин пациент понеже съм здрава.
ЩОм консулта е бил със специалист от такова ниво просто няма никакъв смисъл да се подлага на каквото и да е съмнение.

ТСХ 4.00 не е нормална стойност и показва Хипофункция на ЩЖ.
При бременност трябва да е под 2.00, дори трябва да е в границите 0,5-1,5
Високото ТСХ е опасно за бебчо

# 635
Да си преместя питането тук,че май е по-подходяща темата:Искам да започна да пия масло от вечерна иглика, сега взимам рибено масло, мога ли да заместя едното с другото и пречи ли ако ги приемам заедно? А за подобряване еластичността на кожата кое е по-добре да се приема: сок от Алое вера или добавки с колаген? Моля, някой запознат да се включи  Praynig

# 636
Да си преместя питането тук,че май е по-подходяща темата:Искам да започна да пия масло от вечерна иглика, сега взимам рибено масло, мога ли да заместя едното с другото и пречи ли ако ги приемам заедно? А за подобряване еластичността на кожата кое е по-добре да се приема: сок от Алое вера или добавки с колаген? Моля, някой запознат да се включи  Praynig
На коя фирма ти е вечерната иглика?

# 637
На коя фирма ти е вечерната иглика?
Още не съм си взела,но мисля да е на NOW http://zdrave-ot-prirodata.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=723

# 638
  • София

Дори е препоръчително Маслото от вечерна иглика да се приема с Рибено масло  Peace
За Кожата - по-добрия вариант е Колаген, но може да го приемаш и с Алое вера - различни неща са

# 639

Дори е препоръчително Маслото от вечерна иглика да се приема с Рибено масло  Peace
За Кожата - по-добрия вариант е Колаген, но може да го приемаш и с Алое вера - различни неща са
Много благодаря  Hug  bouquet

# 640
Здравейте, аз от днес започнах да пия Silica Complex за коса кожа и нокти, косата ми расте много бавно, според вас ще помогне ли?  Sad

# 641
  • в 1001-та нощ
Тази от iherb  с биотин ли?

# 642
# 643
  • в 1001-та нощ
Не съдържа биотин не мисля, че ще ускори растежа, може допълнително и биотин да си вземеш

# 644
Вече и аз подкрепям с две ръце биотина. Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт