Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 40 ~

• 35 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Дани и ти си права  Simple Smile

Тя се опита и Рени да ни спре,ама...понякога чак смешно ми става като се иска 2 сезон с бг дублаж  Mr. Green
това съм го пропуснала Joy Joy Joy

На мен са ми искали на лични.  Simple Smile

# 196
Серията с юмрука в стената беше много добра чак ми стана жал за нея. Еми така като малко говорят.

# 197
Хахах Рени те без това ми пишат периодично.  Sunglasses

Ама кой ще се върже за бг дублаж ми е чудно,освен ние да озвучаваме сериала.  Laughing
Ох и аз съм откачила с тия лични #CrazyХора всякакви ooooh!
   щом и на мен взеха да пишат вече смятайте значи Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Ох и аз се забавлявам вече  Laughingщото не отговарям Mr. Green

# 198
  • в подножието на планината
Хахах Звезде,ама не се спотайвай и ти,не помниш ли че ти ми даде половината серии да гледам.Даже ми беше казала,че лично си озвучавала няколко серии  Thinking  Laughing

Нещо не мога да си спомня... newsm78  Mr. Green ама щом са озвучени...мое дело са...аз съм спец по озвучаването... Joy Joy Joy

# 199

Тя се опита и Рени да ни спре,ама...понякога чак смешно ми става като се иска 2 сезон с бг дублаж  Mr. Green

смятай   Laughing на мен ми искат да им пращам сериите на скайп,защото уж на 1ва стр линковете били невалидни

# 200

смятай   Laughing на мен ми искат да им пращам сериите на скайп,защото уж на 1ва стр линковете били невалидни
Те скоро ще станат невалидни Peaceаз няма да ги качвам Peaceединственно ако излезе някоя нова серия Peace

# 201
Серията с юмрука в стената беше много добра чак ми стана жал за нея. Еми така като малко говорят.

Едвам се овладя да не удари нея,ама как пък по-късно не успя да се овладее малко това момче.

# 202
  • У Диспансера ...♥♥♥

ми аз ги пращам,какво да правя,аз как бях като пате в калчище Joy

# 203
  • София
http://www.videoclip.bg/user/desert
Ето и 2 част от 64 епизод с бг суб.

# 204

Те скоро ще станат невалидни Peaceаз няма да ги качвам Peaceединственно ако излезе някоя нова серия Peace
Това ми го писаха тия дни,ама те са валидни ,а казват че не са валидни  Rolling Eyes
Права си,като във  видеоклип ги крадат от тука,да си ги гледат там.Но тогава повече съобщения ще има.
Оххх аз си събирах диалози и гледам на турски,щот съм нетърпелива ама благодаря на всички,които сериии сте превели,това е нещо отколкото нищо   Hug

# 205
  • У Диспансера ...♥♥♥

Едвам се овладя да не удари нея,ама как пък по-късно не успя да се овладее малко това момче.
                  ето го изтърването му                                

# 206
  • У Диспансера ...♥♥♥
     няма суб.само в началото,гледах ги не се мъчете да чакате да зареждат,няма смисъл

# 207
  • София

ето го изтърването му                                

Представям си, ако наистина беше спала с Л. какъв тупаник щеше да има  Rolling Eyes

# 208

Оххх аз си събирах диалози и гледам на турски,щот съм нетърпелива ама благодаря на всички,които сериии сте превели,това е нещо отколкото нищо   Hug
Аз така гледах 2 сезон Peaceмного пъти съм го казвала PeaceНе ми беше удобно да питам момичетата и сама се справях Peace

# 209
МОМИЧЕТА, ПОЛУДЯЛА СЪМ С ТОЯ ФИЛМ-НЕ МОГА ДА МИСЛЯ ЗА ДРУГО И ТАКА СЕ ВЪЛНУВАМ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА. ДАЙТЕ ДА НЕ СМЕ ЛОШИ И ДА НЕ СЕ БЪЗИКАМЕ С ПРЕВЕДЕНИ И НЕПРЕВЕДЕНИ СЕРИИ-ТУК СМЕ ДА СИ СПОДЕЛЯМЕ ХУБАВИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ ОТ ФИЛМА /ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ МАЙ АЗ ХЕПТЕН ИЗЧАТКАХ ПО НЕГО

Общи условия

Активация на акаунт