Идеи за стартиране и развитие на бизнес 20

• 140 063
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета!
Майка съм на три момчета, най-малкото от които е почти на 4 месеца (на 27-ми март ще ги навърши), и да Ви кажа не ми остава много свободно време за работа. Пари за памперси и за някои лакомства на по-големите (абе около 80-100лв на месец) си докарвам от тези два сайта:
1. 33bux - не е спам, а е реален сайт, не знам защо така го изписва  Rolling Eyes
http://www.33bux.com/?ref=siliana01
2.CashNHits
http://www.-spam178-/index.php?view=ptp&ref=siliana01
Отделям около половин час, който иска мога да покажа платени сметки Simple Smile

# 121
Здравейте, момичета!
Майка съм на три момчета, най-малкото от които е почти на 4 месеца (на 27-ми март ще ги навърши), и да Ви кажа не ми остава много свободно време за работа. Пари за памперси и за някои лакомства на по-големите (абе около 80-100лв на месец) си докарвам от тези два сайта:
1. 33bux - не е спам, а е реален сайт, не знам защо така го изписва  Rolling Eyes
http://www.--spam--/?ref=siliana01
2.CashNHits
http://www.-spam178-/index.php?view=ptp&ref=siliana01
Отделям около половин час, който иска мога да покажа платени сметки Simple Smile
Абе да бе - а тука доматите ги ядем с колците  Whistling

0.0000350 - така ако печелиш за всеки клик... бая си далече да изкараш 100 лв/месец - 200000 клика някой да ти се върже  Crazy
Айде по 100 клика от линк да вадиш -  20 000 линка на месец да пускаш = 660 на ден .... Хубаво е, че си вярваш  Laughing

# 122
  • Пловдив
Много е странно да се тръгва от крайната цел към продукта (продажба -> продукт).
Първо трябва да имаш какво да продаваш и тогава да си търсиш целевата аудитория (клиентите). Иначе е малко като лов на цаца с въдица  newsm78 Ще продавам нещо, на някой, някъде  Rolling Eyes
Като те четох, се сетих за един познат, който има стабилен семеен бизнес и казваше така - дай ми клиент, който иска да си купи космическа совалка и аз ще ти я построя (ще ти намеря най-добрия материал, най-добрите инжинери и пр.). Т.е. търсенето и клиентите определят какво да произвеждаш и да продаваш ... Намериш ли клиента (клиентелата, паз.ниша), просто от теб зависи да се представиш стоката си в неговите очи като най-добра. Нямаш ли клиент, колкото и да си добър ...

# 123
Здравейте,
не знам къде го видяхте това 0.0000не знам колко си нули на клик...
Някой направи ли си труда да отвори линка?
Дневните актуални реклами за цъкане са по 25цента/5бр., по 1,35цента/6бр. и т.н. докато станат общо 60 на ден. Цъкаш и го оставяш да си тече рекламата. Има и много промоции от които се печели.
Който иска, ще покажа принтскрийн.
За мързеливите - да, по-добре да се оплакваме и да не работим.
Аз като съм си в къщи не ми е проблем да си докарвам някой лев.
Моля, не коментирайте, преди да сте отворили страницата!

# 124
Много е странно да се тръгва от крайната цел към продукта (продажба -> продукт).
Първо трябва да имаш какво да продаваш и тогава да си търсиш целевата аудитория (клиентите). Иначе е малко като лов на цаца с въдица  newsm78 Ще продавам нещо, на някой, някъде  Rolling Eyes
Като те четох, се сетих за един познат, който има стабилен семеен бизнес и казваше така - дай ми клиент, който иска да си купи космическа совалка и аз ще ти я построя (ще ти намеря най-добрия материал, най-добрите инжинери и пр.). Т.е. търсенето и клиентите определят какво да произвеждаш и да продаваш ... Намериш ли клиента (клиентелата, паз.ниша), просто от теб зависи да се представиш стоката си в неговите очи като най-добра. Нямаш ли клиент, колкото и да си добър ...
Аз пък мисля точно обратното , първо намери продукта който да продаваш , а клиента го търси след това.Начини да ги намираш клиентите са много.Но ако не си наясно какъв продукт ще предлагаш , как и откъде ще търсиш клиентите ..

# 125
"Клиент-продукт" за мен е като "кокошката-яйцето". Аз можех да живея без толкова много технологични джаджи, но след като веднъж някой ги е произвел и ме е омаял, аз ставам клиент. Но пък и в повечето бизнеси има момент когато много ти е странно защо нещо се търси/продава, но то има своето място на пазара.

# 126
Аз пък мисля точно обратното , първо намери продукта който да продаваш , а клиента го търси след това.Начини да ги намираш клиентите са много.Но ако не си наясно какъв продукт ще предлагаш , как и откъде ще търсиш клиентите ..

Тръгва се от парите на клиента — има ли пари, ще му намериш продукт, и ще го убедиш да го купи. Второто е броя на клиентите с достатъчно пари — ако са малко, оборота няма да покрие основните разходи и пак не се получава.
Нагледах се на такива дето имат продукт, отварят обекта и започват да си търсят клиенти, дето да купували. В най-общия случай хранят хазаите няколко месеца и ... идват следващите дето имали страхотен продукт...

# 127
А дали ще има пари във временното отдаването под наем на артикули в детската сфера?

# 128
А дали ще има пари във временното отдаването под наем на артикули в детската сфера?

Отдаването под наем винаги е временно. Ако е завинаги, тогава е продажба. Какво точно питаш? Ако може в повече от едно изречение.

# 129
  • Пловдив
Тръгва се от парите на клиента — има ли пари, ще му намериш продукт, и ще го убедиш да го купи. Второто е броя на клиентите с достатъчно пари — ако са малко, оборота няма да покрие основните разходи и пак не се получава.
Нагледах се на такива дето имат продукт, отварят обекта и започват да си търсят клиенти, дето да купували. В най-общия случай хранят хазаите няколко месеца и ... идват следващите дето имали страхотен продукт...
newsm10

# 130
 Laughing права си за забележката. Не съм усетила колко нелепо е обяснението, което се съдържа в самата идея. Мисля, че не съм готова да кажа нещо повече по въпроса Embarassed. Благодаря!

# 131
Гост , зависи от продукта .Естествено , че преди да започна да го внасям съм се поинтерисувала дали има клиенти за такъв вид продукт.

# 132
Здравейте Момичета Simple Smile, имам празно помещение от около 10 квадрата, се чудя какво да го правя. На оживено място е , срещу автогарата в Града, пиацата на такситата също е наблизо.Мисля си за магазин за алкохол и цигари и разни пакетирани стоки, защо не и денонощен ?Непосредствено да помещението има и голяма закусвалня, потока на хора е голям.Мислила съм си за магазин за билкови и натурални продукти за здравословен начин на живот но не съм убедена , че "ще върви"..
Друго за което има идея е за слънчеви очила, колани часовници и разни джунджурийки. Помещението наистина не е голямо, но мястото му е добро. Какво бихте ме посъветвали

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 13:36 от Стела Димитрова

# 133
Точно това имах предвид. Тя не е ориентирана нито на кого ще продава, нито какво. Има идея за рокли - ОК да тръгне от там. Но не рокли. А да намери роклиТЕ. И тогава да ги продава Simple Smile

# 134
Здравейте Момичета Simple Smile, имам празно помещение от около 10 квадрата, се чудя какво да го правя. На оживено място е , срещу автогарата в Града, пиацата на такситата също е наблизо.Мисля си за магазин за алкохол и цигари и разни пакетирани стоки, защо не и денонощен ?Непосредствено да помещението има и голяма закусвалня, потока на хора е голям.Мислила съм си за магазин за билкови и натурални продукти за здравословен начин на живот но не съм убедена , че "ще върви"..
Друго за което има идея е за слънчеви очила, колани часовници и разни джунджурийки. Помещението наистина не е голямо, но мястото му е добро. Какво бихте ме посъветвали
Даваш го под наем, а с наема от него, си наемаш помещение, в което да си играеш. На пръв поглед изглежда тъпа гимнастика, ама като ти омръзне хобито (или фалира), наема от твоето помещение с хубавата локация няма да секне. Ще си имаш  доход — "спасителен пояс".  Wink

Общи условия

Активация на акаунт