Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 818
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • В сърцето на любимия човек
Тоничка - пропуснала съм ти резултатите днес, та се върнах да ги прочета. На последния цикъл хормоните ми бяха следните LH 1.75 FSH 6,21 и ревах, че няма да имам овулация ( да не споменавам страхотиите, които прочетох за ниско LH). Прегледа ми беше на 9-ти ден от МЦ и имах доминантен фоликул 13 мм в десен яйчник и лигавица М (което като попитах дали е добре, Тимева ми каза, че е чудно и , че след 4 дни трябва да се "пукам"). Кисти нямам и никога не съм имала, така че знам, че не задържам фоликули. Коментара и за тези резултати бяха, че не са притеснителни.
Моме - Щерев май работят с Бъчваров и ще ходим при него.
Глухарче - и аз съм правила секс вечерта преди преглед, не е било проблем, действайте си  Peace

Мисля, че се отчетох с 5 коментара за днес, Зуза може да спи спокойно  Mr. Green Аз отивам да захапна нещо,току що се сетих, че не съм вечеряла  ooooh!

# 496
Меца пишеше, че ще са двама самотни старци с мъжа си и само котки ще се ветреят около тях  Mr. Green

Това беше едно от нещата Mr. Green Много готино беше, като направи теста и смотолеви в скайп, че е бременна, щото 2 дни преди това, като казах да направи тест, бях изядена с парцалите и изобщо не даваше да се продума, че евентуално може да има бебе Joy Айде, Мецо, сърби ли те г*зеца сега посред нощ Mr. Green

За позитивизма какво да кажа..не си струва да сме тъжни и да се тътрим по земята по корем, горе е по-хубаво  Mr. Green

Поспалане  Hug

Вече изчезвам да се опитвам да спя (спокойно, заради Пънчита Mr. Green) Hug

Едитвам се: много от момичетата, които са вече горди мами ми липсват..Блонди, Ренди, Дони, Аника и тя изчезна, както и много други, които заспалият ми мозък не може да изрови в момента newsm78

# 497
Добър вечер!
Изкочиха ми някои въпросчета в този късен час.
При цикъл от 34-35 дни(поне последните цикли след К)възможно ли е да има овулация на 12-13 ден Rolling Eyes?

Пия фолиева киселина вече 5-6 месеца без прекъсване (осен ако не припусна ден ,два)-да си я пия ли в предвид плановете или ......може да се наситя  newsm78 ?

Кога се почваше утрогестана на деня след овулацията ли беше или няколко дни преди нея,като не е изписан от доктори?И може ли да го пия -ще навреди ли ако не подпомогне забременяването?

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 00:23 от лилка

# 498
Pusteblume правете си секс когато си решите!  Аз ходя на преглед без притеснения, а мушкам утрогестан 4 пъти в денонощието   Peace  Не ходим на сгляда там, а работа да вършим!   Hug
Весе, честита лентичка   Heart Eyes
Чери, и твоята трътка иска да бъде подритана май   Hug
Лилка, доколкото знам не можеш да се пренаситиш на ФК.  Ако бъркам, другите ще ме поправят.  Пий си я!   Peace
Лека нооооощ!    sleepuu

# 499
  • Варна
Добро утро!!!
Стели, това с твоите оставащи 3 килограмчета е много успокояваща новина... все си мисля как ли ще отслабвам след евентуална бременност, при положение, че сега ми е толкова трудно...
Flower Fairy, твоето занимание с роклята ми е любимо... няма ли и мен да ме поканят на сватба... Simple Smile
magyg, и аз го знам това за лубрикантите...
Чери, и моята лелка скоро я чакам, така че... отново заедно ще стартираме новият лов Simple Smile
Зузи, нали знаеш, че и най-простите изследвания, направени в различни лаборатории дават разлики... опитайте на друго място наистина...
Лилка, и аз вече 4-ти месец пия Неофолик мета, но мисля, че не трябва да се спира...
Мен нещо се опитва грипа да ме сгащи, но за сега не му се давам...
Температура май за сега се отказвам да меря...
Хайде, момичета, отлитам, че днес съм без кола и чакам да ме вземат за работа...
Хубав ден ви желая и много Усмивки от мен!

# 500
  • София
Добро утро и от мен!
Пънче Фнимавай да не ядеш шамари и от мен! Crazy Hug И аз искам всеки ден постове от теб! Скоро ще се сбъдне твоето чудо-сигурна съм Hug Hug Hug
Сигме дано днес новините са добри!
Мише Hug как се чустваш?
Зузи и аз често се сещам за старите муцуни- на мен и Кафенцето ми липсва-като почнах да пиша тук тя пускаше темите..
Роник ми се губи newsm78 как си?
Ох никой ли няма новини от Ренди? Много я мисля вече?
И ссега доклада: прегледа мина резултатите от БХС-то са добри. Гледахме бебо всичко е наред, отговаря си на седмиците. Пола остава загадка-беше си свило крачетата Simple Smile
и сега искам да ви наръся сутрешно за многоооо бебета:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 501
Да взема да си взема прашец от Дармето лиии, макар и с неизвестен пол...... Rolling Eyes Rolling Eyes Wink /макар и отдавна да ми е минало мерака за подобни действия.......помня още кафенцето как ни се караше, че оспамваме темата само за събиране на прашец  Mr. Green Mr. Green/ , ама хайде за късмет ще сложа две- три метли  Wink newsm75 newsm75 newsm75 newsm79 newsm28

Сигме дано мъничката е по-добре и всичко да се е дължало на повечко хапване....като гледам как наддава напълно е възможно да я прехранват и за това да повръща  Wink

Рени да се яви на отчет  Thinking Thinking

И аз ги помня историите на Мецанка  Laughing Laughing и колко време ни държа в невидение/макар и някои да я бяха надушили/ и изведнъж от нищото изръси , че чака малкото меченце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Звънях вчера да си запиша час за Даскалови, ама и за Март нямат планувано идване  Tired Tired тъй, че за сега се отлага, но пък намерих да зобя мъжа ми с една нова билка, да видим ПИКНОГЕНОЛ® (PYCNOGENOL) е билката, ако някой го интересува.   Wink

Мише утре ли е денят за тест???

Относно FSH/LH аз на инвитрото тръгнах с 5.50/3.74  /Оптималният вариант е 4,5/4,5 ... Обаче тялото ни е жив организъм и е невъзможно,, на границата с абсурда, да се поддържат такива оптимални съотношения....Предвид, че бях с пролактин 1200  Mr. Green Mr. Green , но пък си имах редовна овулация и съвсееем леко ми се бяха разбутали хормоните. Но пък лекарите ми казаха, че обикновено, организма се нагажда към ситуацията и гледа да изпълнява основните си функции върпеки всичко. Така, че дори и да не са в оптимални формули хормоните, по-важно е да се следи на уз, когато е налично отклонение, а не да се прави заключение само по лабораторните стойности.

Сервирам ви закуска и кафе в леглото и зачезвам  Wink

# 502
  • София
И аз като почнах да пиша в темичката, май Кафенцето още я водеше, но беше на финала. Ех, спомени  Wink. А и като си помисля, че Оги стана от раз в първия месец опити, изобщо не очаквах, че ще се застоя в темичката, ама как беше "човек предполага, Господ разполага"  Simple Smile Та никакви криви сметки вече не си правя.  fiuuuuuu
Мишенце, стискам палчоците и не съм ги пускала.

# 503
е момичета недейте така.
и аз чаках овненце, ама сега се радвам, макар и през стъклото на водолейче.
Плановете не правя, щото както аз обичам да казвам оня отгоре се скъсва да се смее  ooooh!

# 504
Сигме, чакаме новини от зад стъклото   Hug
ММ ми се накара, че пак бързам и май ще правя теста чак в събота, както си е заръчано от док.   Rolling Eyes

# 505
Ренденцето е качила снимки на Владко във фейса. Може би просто няма време за форума...Дано се разпише скоро  Heart Eyes

Сигма,  Hug

Мишки, стискам палците  Praynig Hug

# 506
Мише, а ти не можеш ли така.... скришничко.... тайничко от мъжа ти...... да направиш утре едно тестче... ако те хване на местопрестъплението, кажи, че ние сме те подкокоросали  newsm56
Лилка, много дълга ми идва ФФ, ако ову ти е на 12-13 ден при 34-дневен цикъл  Thinking

# 507

При цикъл от 34-35 дни(поне последните цикли след К)възможно ли е да има овулация на 12-13 ден Rolling Eyes?

Пия фолиева киселина вече 5-6 месеца без прекъсване (осен ако не припусна ден ,два)-да си я пия ли в предвид плановете или ......може да се наситя  newsm78 ?

Лилка, по въпрос 1 - да, възможно е. Аз при 31-33 -34 дневен цикъл овулирах като по закон на 13-14 ден преди К Mr. Green По въпрос 2 - не я спирай Peace

Зузи, нали знаеш, че и най-простите изследвания, направени в различни лаборатории дават разлики... опитайте на друго място наистина...

Объркала си ме с някой, Евче Joy

И аз започнах да пиша тук по времето на Кафенцето и ми беше много мила с тези две шушулки в корема.  Mr. Green

# 508
аз направо съм динозавър тогава в темата  newsm78
аз пиша още когато Аника създаде темата.
Значи има няма 4 години  Blush

# 509
Доброоо утро, пилета Hug
Късно лягате, рано ставате Grinning
Пънче, тъкмо мислех вчера да те хокам, ама видях, че Зузка добре се е справила преди мен Mr. Green Стига си мислила ако това, ако еди какво си! Правиш крачки напред към успеха, пък каквото и да става винаги ще се справиш! Hug
Мишонка, пак гуш и стискам да знаИш Praynig
Хихи, сетих се, Меца като обяви, че е бременна, само как си спомням деня, идваше ми да я сграбча и оскубя повече от това да я нагушкам, хихи, това невярващо същество такова Mr. Green
Лилка, при такъв цикъл не е възможно ову толкова рано Hug
Стели, значи после ще сме слаби и недоспали, супер Mr. Green Гушки за теб и Ради Hug
Значиии, за всички останали гушка, който има нужда от палци съм стиснала и чакам само положителни новини от вас!
Ние сме готови за беба, от вчера си има и костюм Mr. Green за изписване. Само я чакам сега, ама има време Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт