Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 819
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Пънчита, ами ако те сритам по трътката  Twisted Evil Не пишела, щото не искала да ни сдухва Crossing Arms Ние к'ви сме тука, само за хахо хихи ли сме се събрали..нали сме си опора, нали сме си близки. Искам всеки ден да виждам поне по 5 твои поста тук, щото ще дърпам уши Mr. Green Hug
За заглавията
Скрит текст:
аз самата нямам проблем да ги мисля, обаче правилото колкото повече толкова повече важи с пълна сила, така че не се щадете   Mr. Green Раничко е още обаче, Рейни има още време да си води темата Mr. Green

# 481
Пънче,за пляскане си,наистина NaughtyАми по тази логика,няма нужда от тази тема,ами направо хоп в отчетните.Стегни се и да ни се отчиташ редовно HugСтискаме вълшебни палци за полипа и СГ HugКакъвто и път да ни се налага,на всички нас да извървим,ще осъществим общата си мечта Hug
Петеска,дано се оправи по-бързо Митачето, Hug
Сигме, Praynig Hug
Рейни,как ще са много килограмите?Качила си напълно в нормите,не го мисли това Hug
Нелка,добре дошла и дано новините от изследванията ви са хубави Peace
Пепита,важното е,че сте наредили сърчица Mr. Green и дано се похвалиш след няколко дни.
Веси,никакво отказване,продължаваме напред Hug
Зузанка,ще побутваме и още как  Mr. Green

# 482
Рейни-Незнам до колко ще те успокоя,но качих 18 килограма и 40 дена по-късно имам да свалям само още 3.Не е истина как те стопява безсънието,така,че не го мисли  Hug

# 483
Душици, чета ви, но нямам никакво време да пиша и да се обърна към всяка една поименно  Hug Много работа, бре, но който иска да вади пари за ин витро, трябва и да работииии  Mr. Green Утре ще излизам по женски, в петък - с компания за женския празник и така бързо се търкулва седмицата, че не я усещам. Следващата пък ще имам едни срещи, които ще прерастват в бизнес вечери, та.... не ме чакайте с фермани  Mr. Green

# 484
  • NE
Кашмир Благодаря, че се сещаш за мен. Добре съм, умирам за сън, не ми се работи, надрах си гърлото от викове по моите дечурлига, гледам да не се психясвам този месец и творим любов с половинчо. Mr. Green В общи линии е това.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ако мериш БТ хвърли графиката да видим каква е тази мистерия. Ако ли не да знаеш за другия месец. Peace
Сигме Лия е мъжко момиче и не се дава как да е. Вярвам, че всичко ще бъде наред и съвсем скоро ще бъде в твоите прегръдки. Hug Hug Hug
Рейни Не се тревожи за кантарчето, без това после ще отслабваш чрез спорт бутане на количка. Heart Eyes
Зузи Нямам търпение да видя първата кенгуру тема. Hug Hug Hug
П.П. Много свеж аватар. Heart Eyes Мисля, че ще донесе много хубави новини. Hug
pettesa Стискам палчета да сте по-добре в най-скоро време. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дарма Палчета за прегледа.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тоничка Как хубаво ми става когато прочета твоето име. Аз така викам на моята сестричка. Heart Eyes
Стискам палчета да видиш каква е тази история с всички изследвания. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Принцеске Не рови в миналото. Белезите са достатъчни, че да трупаш още. Hug Hug Hug
stelico Много си права, че най-добре се отслабва с недоспиване. Аз бях смъкнала почти 5 кг за по-малко от една седмица след едноседмичен нон-стоп абсолвентски запой. Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Аз вместо да се вглъбявам в бебеправене съм решила да мисля за други приятни неща. Затова съм се концетрирала в търсене на рокля която да не е извънземна за сватбата на невероятно близки приятели. Темата е много трудна за изпълнение -  корал с бяло. newsm78 Абе имам занимавка. Mr. Green

# 485
  • В сърцето на любимия човек
Пънчита, ами ако те сритам по трътката  Twisted Evil

Такааа... отупах си трътката от пердаха  Mr. Green
Истината е, че и аз не знам още какво точно е положението, което може  би повече ме тормози, защото обмислям всякакви варианти ( за съжаление разсъждавам сякаш повече върху по-сложните), а междувременно се моля положението да не е толкова трагично  Praynig
Спермограмата на ММ е много подобна на тази на Мравчо и факта, че Мравчето пъчи гордо коремче ми дава надежда, че нещата ще се подредят по един или друг начин.От друга страна, факта, че при тях 2 СГ в различни клиники през 2 седмици имат коренна разлика ме кара да се усъмня донякъде в достоверността на сегашното изследване. Че явно имаме някакъв мъжки фактор стана ясно,чак толкова не могат да сбъркат, сега въпроса е колко е тежък, дали да се надяваме на естествено "непорочно" зачатие или сме за АРТ. А докато се чудим се моля и нас да ни изненада щъркела Praynig
В този ред на мисли, ето ви нещо забавно и приятно с пожелания за сладки сънища   bouquet

# 486
Пънче, всички имаме тази дарба да анализираме и пресмятаме страшните варианти. Това, което можеш да направиш е да повторите СГ на друго място, надеждно, разбира се, и да видите към момента как са нещата. Не мисли сега за АРТ, а по-скоро използвай енергията си в друга насока..например да сътворите едно "непорочно" зачеване. Не изпреварвай събитията, особено пък тези, които никога няма да се случат Mr. Green ЕЕеххх, как хубаво помня, че миналата година долу-горе по това време Меца ревеше, че никога няма да има бебе, че нямало никакъв, ама никакъв шанс за това, а аз набивах, че ще вярвам и заради нея и ще стане...и то взе, че стана Mr. Green Ето, сега Ема й спира тока. Вярвам и за теб, значи ще стане Peace Hug

# 487
  • Германия
Добъп вечер и от мен. Не мисля, че някоя от новите, ще ви се сърди, за това, че не можете да се обръщате редовно и поименно към всяка една. Вие толкова помагате. И сте толкова весели и сплотени, просто ми е кеф да ви чета. И аз шемета вчера, улисана в изчитането ви хванах друг номер метро, та се прибрах с час закъснение.
Покрай мен
Скрит текст:
май пак съм с гъбички или нещо от рода. Едни адски сърбящи пъпчици ми избиха след бръсненето. Мажа се с едно кремче. Ако не помогне в понеделник съм на контролен преглед. Един тъп въпрос, колко дни преди това не правите сърчица, преди прегледа. Питам защото точно тогава май ще ми е Овуто. Моите тестчета пристигнаха и сега го следя, за да го засека. Благодаря, ви за съвета който дадохте за меренето на прогестерон(7 дни след О). ММ не мога да го накарам да отиде и да се пригледа при уролог. Отговора от негова страна беше, ще отида тази година. Стъжни ми се. Хем иска бебе, хем ми реагира много странно.
Нагушквам ви всички и сладки сънища  Hug Hug Hug
Запис>magyg: да вярно е, но има уж такива, който не пречели

# 488
Момичета,някъде бях чела, че лубрикантите не трябвало да се ползват при бебеправене.Вярно ли е това,ние понякога ползваме глайтгелен

# 489
  • София
На Глайтгелен специално пише, че не е контрацептив. Той е на водна основа и според мен не би навредил!

Зузи, винаги се възхищавам на позитивизма ти!  Мноу ма кефиш!  Mr. Green
Пънче, Hug

# 490
Много сте готини момичета да знаете,Пънчи много готино клипче сина ми го хареса страшно много и постоянно повтаряше виждаш ли колко е лесно да направиш бебе че той много иска братче и аз все му повтарям че е сложна работа LaughingЛека вечер и от мен.

# 491
  • Лондон/Пловдив
Сигме стискам всички чифтове палци утре да ни донесеш хубава новина мила , дано само от преяждане да е повърнала малката кукла .
Мише и теб те мисля , като направиш теста тук първо да се похвалиш .
Тончи прави си този маркер поне ще даде яснота за ЕМ  което силно се надявам да нямаш .
Весе смили се над мъжо ти още 7-8 месеца ще му се стъжни .
Маги не е хубаво да се ползват , убиват спермитата е не всички плувци , по добре си вземи от тези които помагат като Прее Сийд .
Зузке така се зарадвах че ти поемаш щафетата дано ти донесе късмет и на нас също .
Аз съм се предала знам само че лелка трябва да дойде към 15 март

# 492
  • В сърцето на любимия човек
... Той е на водна основа и според мен не би навредил!
+1  Peace
Зузи, винаги се възхищавам на позитивизма ти!  Мноу ма кефиш!  Mr. Green
+ 100  Mr. Green

Зузе - това за втора СГ в друга клиника е просто задължително. Сигмето беше писала преди време, че резултатите им във Вита и Надежда са били еднакви (демек лабораторията във Вита е читава). Вита ни е до г*за, а Надежда е малко преди сръбската граница, та ще офертирам милото за комшиите  Mr. Green
Ей, ще взема да се върна 50 теми назад да изровя какво е писала Меца, че аз точно тогава започнах да ви чета, а малко по-късно и да пиша и това не го помня  Blush

Чери - защо си се предала?

# 493
Меца пишеше, че ще са двама самотни старци с мъжа си и само котки ще се ветреят около тях  Mr. Green
Pusteblume, аз спокойно си правех секс в деня преди прегледа, нямам никакви скрупули  Mr. Green Днес за инжекцията докторът излезе за малко точно преди аз да влезна, като се върна, вече се бях разположила разсъблечена, готова за инжекция.... скоро ще започна и прегледи сама да си правя  Mr. Green
Такива графики с темп-ра мерена 1 ден, после 3 дни - не - не стават за нищо, по-добре не ги правете изобщо  Peace
За лубрикант - бих се отказала от такъв по време на правене на бебе
Пънче - лекарите ще кажат дали сте за АРТ, направи си втората спермограма и се консултирай с Даскалова, ако трябва и по интернет.
Така, изсипах камиона с коментари, отивам да си лягам  Mr. Green

# 494
  • до едно тепе
Тоничка на мен това ЛХ ми изглежда нисичко.Ако си спомням правилно и аз имах подобна разлика при ЛХ и ФСХ и ендото ми каза че нямам овулация newsm78 Както и да е намери си добър АГ,на които да имаш доверие и дерзайте.За този туморен маркер не мога да кажа нищо.Нямам представа Flutter
Зузкоо мноу си зелена и свежа Hug
Сигме дано не се повтаря повръщането Hug
Вместо лубрикант си вземайте пре сийд Peace
Лека и бебеносна мили мои Hug

Общи условия

Активация на акаунт