Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 845
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Един поздрав, който не се стърпях да не го споделя с вас  Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 14:38 от Tonichka

# 466
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Дребосъчка тая нощ е повръщала. Пуснали са и пълна кръвна картина и до утре ще ми я притеснено.
Намалили са и папото. и е отслабнала 20 гр.
ми аз като прочетох колко много е наддала, може да са и увеличили млякото и да не и е понесло по голяма доза, дано всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 467
Има и по-стари лисици тук Mr. Green Нещо разбутвали ли сте да видите що аджеба не става?  newsm78

Сигме, всичко ще е наред  Praynig Hug

# 468
Утре е денят за спермограма а в петък   първите хормончета ще изследваме, днес ме навести пак лелята с БТ 37 и ме изненада пак Laughing

# 469
Нелка, добре дошла!  Hug Събрахме се дет се вика...
Тоничка, хубаво послание....
Сао, не си само ти дето те мързи и ти се спи  Blush
Рейни, килата като цяло може да ти се виждат много, но всъщност не си качила нищо не нормално...даже са си нищо.  Hug
Сигма, малечка може да е преяла и затова да повръща  newsm78... Всичко ще е наред!  Hug
Петеска, скорошно оздравяване на Митачето!  Hug
Ева,  Hug най-сетне си дойде у дома /у форума/!  Hug

# 470
Нел, значи активираме палчоците и чакаме добри новини  Praynig

# 471
Благодаря Принцеске Hug.Мерси за палците Сузи дано да са добри Laughing

# 472
  • Варна
Нелка, радвам се, че си тук...
Зузи, и аз да похваля "дрешката" ти Simple Smile Много "Зен"...
Сигма, може би наистина е била повечко лакома Малечка и стомахчето се е разбунувало...
Принцеска, на телефона не ми беше никак удобно да чета, още повече че мобилния интернет нещо беше бавен. А и форума го отварям през браузъра и става още по-бавно... то всъщност има ли мобилна версия?
Аз с моята БТ никак не се справих този месец... 3 дни не съм мерила, докато бях в Сф... несериозна работа!!! Но ми се струва от никаквата ми графичка, че О.е минала. Този месец обаче имаме толкова малко сърчица, че май ще бягам другата седмица за тампони... всъщност каква ти друга седмица... в неделя май лелката ще довтаса...

# 473
Евче, да ме прощаваш ама като ти погледна графиката и ме досмешава  newsm62 Тая шашава температура те прави разногледа  Crazy, ама ти я мериш по различно време на "несвойствени" места. Така че - нищо! Тук-таме има липсващи елементи, т.е. няма нищо...... За цвят обаче имаш някое друго сърчице... може да им се вярва - не бързай! Ако лелката те навести /не дай Боже!  Praynig/ предлагам ти просто следващия месец, да се понесеш на крилете на любовта и когато каквото.... Е, сега като се замерваш, та нещо става ли ти ясно?  newsm78
Много ме нахилваш, честно!  Hug

# 474
Здравейте и от мен , не съм писала два дни , обаче и мен ме е хванала пролетната умора, вчера съм заспала в 18.30 и се събудих тази сутрин в 07.10 - ама хубаво се наспах де Simple Smile Иначе нищо ново при мен , имам някакви леки придърпвания ниско ту в ляво ту в дясно , ама не го определям като нещо , по скоро е нищо, и имам чувствителност в гърдите/макар че мие рано за ПМС/ама и аз как го казах
Тоничка, естествено че ще споделяш , знаеш ли колко много съм научила от твоите споделяния   bouquet Мерси за поздравчето , много добре казано.
Евка , добре завърнала се, хапвай повечко плодове богати на вит.Ц, моя ММ и доста колеги бяха болни покрай мен, мен ме хвана гърлото за малко и ме пусна мн бързо, като наблягах на плодовете.
Сао промяна ще правя кардинална - нов цвят , нова прическа , ама да видим кога - харесвам такива промени.
Рейни , супер е че имате толкова чести срещи с бебка, аз ако съм сигурно ще искам всяка седмица да си се виждаме . Наддаването хич не е много , по скоро е нищо Hug
Зузи вярвам че и твоите теми ще са прекрасни и късметлийски   Hug
Нелка добре дошла и тук
Сигме , сега всяко грамче ви е важно , но сигурно са и дали малко повечеко да хапне и затова се е получило така, вярвам че резултатите ще са супер, толкова е борбена малката принцеска, ще се справи много бързо и с това.

# 475
  • София
Изпуснах ви днес, нещо не съм в час.

Деска, много се радвам за порастването на малката кокоска. Simple Smile
Сигме, и аз си помислих, че може да е преяла с това яко качване. Всичко ще е наред, знаеш си!  Hug
Чоко, винаги намираш по някоя мила дума за всеки. Не се отказвай. ЕМ се побеждава!  Hug
Зузи, ей това с камъчетата мисля да си го сложа в спалнята. Много го харесвам отдавна.
Еве, аз нали ти казах, че от орално мерене няма полза. А и си нередовна, ей!  Naughty
Нелка, добре дошла.  Hug
Тоничка, пусни го тоя СА 125, да видим. Моя беше почти 4 пъти над нормите преди лапарото, ама все си мисля, че при теб не е ЕМ причината.

Прегръдки за всички!  Hug Hug Hug

# 476
  • Варна
Ама аз що ли се мъча изобщо... хем се побърках и всяка вечер на сън меря температура, хем съм нередовна, хем наистина графиката ми е като морето разлюляна... оф!!! Хич ме няма еййй!!!

# 477
Евче, иска си постоянство, какиното, иначе няма смисъл.  Mr. Green Ти гледай да се окичиш с повечко сърца, като те мързунти да се мериш, там е истината  Mr. Green

Пепи, обещавам много положителни тестове още от първата тема, която ще пусна, като му дойде времето. После ще се заяждам с Меца и ЗИленото  smile3534 За целта обаче всички трябва да бутнете по едно рамо, нали  Mr. Green

# 478
  • В сърцето на любимия човек
Ау, Зузанке - много си фЙЕшън  Mr. Green Чакам с нетърпение да видя първата Кенгурска тема  Hug Иначе съм готова и с двете рамена да бутам, само кажи какво  Mr. Green
Скрит текст:
Ако имаш нужда от идеи за заглавията, свиркай  Whistling с Ронито сме насреща
Весе - споко - в следващите месеци имаш оправдание  Hug
Сигме - може наистина малечка да е преяла и затова да е повърнала  Sad Лекарите са добри и си знаят работата, всичко ще е наред  Praynig
Чоко - благодаря ти, че винаги се сещаш за всички  Hug
Скрит текст:
Направихме още миналия месец СГ- не е добра  Sad Сега чакам ММ да се нагласи да пусне разширената, може би ще е на следващият ми цикъл, че сега изпуснахме момента, а на мен ми предстои О. Както предполагам знаеш, колкото повече се задълбаваме в изследвания, толкова повече неща излизат Sad При мен освен високото ТСХ, при предния преглед се видя и малък полип 4мм, който се надявам сам да се е изчистил (Тимева каза, че е в зоната, която се отлющва при менструацията и не е при тръбите), та се надявам поне това да отпадне като проблем  Praynig След като излезе разширената СГ ще разберем накъде ще тръгнем. Понеже все още нищо не знам със сигурност, не пиша много, защото не искам да сдухвам и вас с моите грижи.
Момичета, извинявам се, че не мога да се обърна към всяка една от вас, но напоследък тук има толкова нови лица, че наистина ми е трудно да запомня всички.
Изпращам ви много прегръдки  Hug Hug Hug

# 479
  • Sydney
sigma дано повече не й се случва  Hug това с храненето е ужасно, Ема няколко пъти й махаха сондата и после пак й я слагаха Sad накрая едва ни изписаха, дори не си беше върнала рожденното тегло... но те са силни колкото и малки и крехки да изглеждат  Hug

Ема е готова за рождения ден - рокля, парти, торта Simple Smile само имаме проблем с обувките, че с този малък крак нищо не й става...

Общи условия

Активация на акаунт