Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 817
  • 748
  •   1
Отговори
# 510

Лилка, при такъв цикъл не е възможно ову толкова рано Hug

що  Mr. Green аз така забременях 3 пъти от раз

# 511
Зузанас, сигурна ли си, че се получава ЛФ около 20 дни  newsm78 Поне Лилка както го е описала с такъв цикъл.  Hug
Лелее, забравих да ръсна  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 512
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Пънче, имай вяра мила  Hug
Деско и ние я чакаме с теб малката кокоска  Heart Eyes
Мише, тръпна с теб,  Praynig за хубави новини !
Хубав ден на всички, аз май най-накрая ще си покажа носа навън Simple Smile

# 513
абсолютно сигурна съм, Коки. Аз самата бях много учудена, че при да кажем средно 32 дни цикъл си овулирах на 13-14 ден, но..явно не всичко е по учебник.  Дори с Меца сме коментирали многократно моите притеснения по дължината на ЛФ преди и сега, защото я скъсих след 3 аборт.

Лилка, а ти как засичаш О, я дай подробности?

# 514
  • София

Добро утро  Hug

Сигме, аууу не така..чак проверих  Blush верно са 4 години  Shocked... и аз списвам от началото на 2009, е разбира се аз прекъснах малко, смених мъжа... ама все пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хайде стига сте се отчайвали и мислили за АРТ процедури... само се стъписвате според мен... секс му е майката  Whistling

# 515
Арвенче, имаш ли още болки?

# 516
  • Варна
 oops Зузи, права си, че съм сбъркала... ставаше въпрос за изследването на Пънче, което си коментирала...  newsm03

# 517
  • София
Добро утро и от мен!  Heart Eyes

Чоко, направи още една консултация. Послушай сърцето/инстинкта си! Имаш нашата положителна енергия!  Hug
О, принцеска няма подпис вече! Браво! Айде сега и нещо веселко да си сложиш!  Grinning
Кенгурин, много си ми пролетна!  Crazy
pettesa , много гадно тва с пневмонията.  Confused Митака бързо да се оправя!
Рейни, ще свалиш килограмите, не се отчайвай! Т'ва да ти е проблемът!  Naughty
nelkamilano , добре дошла!  Hug
Пънчита, не ни сдухваш. Споделай всичко, нали затова сме тук. Стискам палци полипът да се изчисти сам. Къде е в матката или на шийката?
Феичке,   Hug и мен як мързел ме мори тези дни! Стискам палци правенето на любов при вас да даде резултат този месец.  Peace Обожавам рокли, а короаловото ми е много любим цвят. Дано бързо намериш роклята и ще чакам снимки! Crazy
 БТ не меря. Ще видим, може да пусна едни хормончета на 3ти ден от МЦ, макар че се надявам да не дойде.  Twisted Evil
Pusteblume , аз знам че секс не трябва да се прави на предния ден от преглед. И то става въпрос за цито.  Peace
pospalancho , тоя пресийд като лубрикант ли се ползва или трябва да се поставя във влагалището?  newsm78
Прахче, мерси за закуската!  Hug

# 518
oops Зузи, права си, че съм сбъркала... ставаше въпрос за изследването на Пънче, което си коментирала...  newsm03

простено ти е, чедо мое  Mr. Green Hug

# 519
Добро утро, сладурани!  Hug
Да ви се представя с новата визия  Blush
Сега ще се върна да ви изчета.......
За всички  Hug

# 520
Добро утро прекрасни  Hug

Евче, не се отказвай от меренето на БТ. Бъди по- ангажирана и ще видиш колко ясна представа дава графиката за случващото се. Ето при мен например се вижда, че задържаните фоликули бъркат първата фаза, но като мине О. си се покачва БТ и според мен си е добре. Но за да си наясно със случващото се, е хубаво с меренето да те види и твоето доверено доки и на УЗ. Така си отговаряш на много въпроси. И каква лелка чакаш пък сега. Ще ти дърпам ушите. Щом я няма, не говорим за нея, не я познаваме  Naughty
Пепита , аз вървя по един нормален път, за да установим има ли проблем и къде е и не съм склонна да правим опити година и... и тогава да стартирам мисия "изследвания". Не знам дали става ясно нещо от постовете ми, че то самата аз се обърквам. А и от зодията ми е- всеки ден ставам с различна нагласа  Mr. Green Единия близнак дърпа на едната страна, другия на другата  Laughing
Пънче, дано полипа след М. да го няма. Щом и док. изказва такива предположения значи всичко ще бъде на ред  Hug
Флалърче, адашки ли сме със sister . Аз си харесвам много името. Благодаря за хубавите думи  Hug Успех с търсенето на най- хубавата рокля
Глухарче, ние с ММ се обичахме преди прегледа ми при док. Че даже и Conceive plus ползвахме  Mr. Green И аз си имам някаква инфекция, утре ще ми е готова микробиологията. А док. като ме гледа и вика "хммм, има едно течение, което не ми харесва". Не и казах за гела, мисля че имаше в предвид парцеливотО състояние на ЦС. При мен гъбичното състояние се проявява в този вид...
Меджик, глайтгелен не знам дали е добре да се ползва. Вземете си Pre seed или Conceive. Ползват се хем като лубриканти, хем за подобряване на средата за спермитата  Wink
Ааааа, Чериии, никакво предаване. Понякога изисква време, защо така говориш  Naughty
Поспаланче, как така нямаш О. с ниско LH  ooooh! При мен обяснението е, че съм с по- късна О. Ама да я няма  newsm78 И д-р Начев и гинито казаха, че нямам притеснения в половите хормони. Даже били супер  Rolling Eyes Съжалявам, че не съм запозната с твоето забременяване, но твоето ниско LH не е ли в подписа ти  Mr. Green Ти кога си пускала хормоните, спомняш ли си. Аз на 3-ти ден от МЦ и мисля, че е нормално да е по- ниско  Rolling Eyes
Лилка, гълтай си витаминките (ФК) спокойно. Мен никой доктор дори не ме е питал от кога я взимам, а само ми казват "пий си я"  Peace
Мишки, чакаме тестването. Ти как се чувстваш?  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
dharmaaa, бебо се крие, а? С характер ще, това е ясно. Щом му е удобно свитичко, да си се крие. То и без това често подвеждат ранните прогнози за пола. На другия ще се покаже  Simple Smile
Прахче, за такава закуска си мечтая, но ако не си я приготвя сама , няма кой. ММ не е от романтичните  Crazy
Кашмичре, pre seed-a и conceive-а се поставят във влагалището. Лубрикансткото свойство е бонус  Laughing
Ееее, Принцеске мноо си фешън. Така те искам- щастлива  Hug
Значиии, за всички останали гушка, който има нужда от палци съм стиснала и чакам само положителни новини от вас!
Аз ще се възползвам от палцостиса. Пусках сутринта СА-125 за ЕМ. Чакам резултатите след обяд. Моля се да е в норма  Praynig Praynig Весенце, и ти казваш, че не е ЕМ при мен, силно се надявам ОТНОВО да излезеш права. А и знаеш толкова подробности за моето състояние, че съм склонна да ти вярвам и да се уповавам на думите ти  Heart Eyes

А-а-а бия рекорди (даже собствените си) в писането Joy
Хайде, вече мога да ви пожелая прекрасен ден, прекрасни   bouquet

# 521
Как не те домързя да напишеш това  newsm78

# 522
  • София
Принцес, така определено ми харесваш!  Hug
Тоничка, ами не ми се струваш ендометриозна!  Mr. Green Имам горчив опит и съм доста запозната, за съжаление...Чакаме с теб.
Дарме, много се радвам за хубавите резултати. да знаеш, че е госпожица, щом е така срамежлива.  Grinning

Покрай мен нищо ново. Другата седмица ме вика личната да си взема направление за ЖК. Открих къде да се запиша близо до работа, ама дано записват още...

Прегръдки за всички!

# 523
  • Варна
Зузи, все още имам болки, но вече са по-леки и през по-голям интервал . Лошото е, че положението с кръста не е добре, но ще се оправя Simple Smile Благодаря, че ме мислиш  Hug
Леле Тоничка, как намери време за този ферман ? Стискам палци за хубави резултати  Hug
Аз на 28-ми този месец навършвам 2 годинки при вас  Mr. Green
Принцеса, така повече ми харесваш  Hug
Дарме, браво не детето, все така добре да се развива  Heart Eyes

# 524
  • Варна
Принцеска, браво за новата премяна! Много ми харесваш така!!! Прегръщам те...
Тони, днес си поспах с кеф и не сънувах термометри... ще започна от следващия цикъл по пуешкия метод да меря... Обещавам!

Общи условия

Активация на акаунт