Мартенички ще има за всички, от тези с две чертички - тема 127

• 25 767
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Флаурче, върни засмяната мацка. Много е готина  Laughing

Лийчето вчера го видях и днес ми е много криво.
Още е на антиботик милата. Дано този вече подейства, че вече не знам.
Слънцето на мама го бяха сложили напречно на кувьоза, и нали си е дългокрака та като опънеше кълки то място не и стигаше и буташе крачетата в прозорчето.
Има вече бузанки. От петък на петък все по сладка става.

# 646
Честито момченце на Бамбара,да са живи и здрави и двамата и да се радват един на друг  Hug

# 647
Не съм чела, само да пусна бомбата!!!   newsm08

МНОГО СЪМ БРЕМЕННАААААААААААА!!!!!!!!   newsm44 newsm44 newsm44

Момичета, на 10-ти ден ЧХГ 190, на 12-ти 344.  Доки каза, че най-вероятно са две.  Понеделник 18-ти отивам на преглед.

Довечера ще чета.  Обичам ви!!! 

# 648
  • София
Ей за тия новини надничам цял ден!
Миши, много, много се радвам!  newsm44 newsm44 newsm44 Оттук натам всичко да е безпроблемно!
Честито на мама Бамба! Да бъдат много щастливи!
И поздрави на Ренди и Влади!

# 649
  • NE
Мише Много се радвам! Усещах, че ще има бебе, а две още по-добре. newsm10
Сиг Специално съм се преоблякла за теб. Hug Лия ще се погоди с този антибиотик, силно вярвам. Praynig

# 650
 Mr. Green
 newsm68
 love001

И да добавя- Мишленцееее, ще слушаш ли другият път кака си Peace. Казвах ти, че от инсетата нищо няма да стане, после ти казах, че на Селената им е силата ЗЕТ.

# 651
  Eй, Мишии, с глас се смях от задоволство, след като те прочетох. Много мило ми стана . Тихичко честито  smile3501
Желая ти прекрасна бременност и две пухчета на термин. Супеер, супер  Flowers Four Leaf Clover Чакаме подробности

Сигме,
на всеки твой пост настръхвам. Мъничката ще бъде добре. Сигурно ти е криво, няма как. Но скоро всичко ще е в миналото и ще се гушкате с малката Желязка, а бузките ще руменеят закачливо  Hug

# 652
Бамба, честито момченце! Пожелавам му да е жив и здрав! На теб леко възстановяване  Hug

Ренденце,  добре завърнала се Simple Smile Стискам палци да потръгне с кърменто  Hug

Сигме, дано новия АБ подейства и скоро Лия да може да се прибере при вас  Praynig Heart Eyes

МИШКИиииииииииии, едно тихичко честито и стиснати палци за лека бременност с две мишленца на финала  Hug Hug Hug

# 653
Мишлееее,ела да те нацелувам   love001 Така се радвам , пази малките мишлета на топло и се наслади на победата  Hug Hug Hug Hug

# 654
  • София
Момичета, по ЧХГ-то ли съдите за бройката? Питам от любопитство, че то е горе-долу като моето, а док на Миши подозира двечки.

# 655
По принцип при всяка жена ЧХГ-то е строго индивидуално. Може и едно да е. Много момичета при инвитро с такова ЧХГ се оказват с един плод. Но е твърде вероятно да са две.
Все пак  аз на нейните дни бях със скромните 42 Blush

# 656
  • В градината...
Мишенцеееееееееееееееееее, ох, чак не мога да повярвам, браво, дано, нека всичко е наред и да са две  Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig
И то защо така се радвам - снощи, преди да заспя, си казах, ако Мишето е бременна и аз ще забременея  Blush

# 657
  • София
По принцип при всяка жена ЧХГ-то е строго индивидуално. Може и едно да е. Много момичета при инвитро с такова ЧХГ се оказват с един плод. Но е твърде вероятно да са две.
Все пак  аз на нейните дни бях със скромните 42 Blush

Мерси Сигме. То при инвитро от трансфера ли се броят дните?

# 658
да, весе-от трансфер и от пункция. М/у тях има 3 дни разлика. 11 ден от трансфер и 14 от пункция, която се взима за база овулация.

Перунче, много ясно че и ти ще успееш. Сигурно ще е по трудният начин, но с подкрепа ще стане  Hug

# 659
Много, много ми е милооооо  Party Мишонка, много се радвам, мила, с теб сме всички, стискам палци и пуснах сълзичка за за теб.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт