Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 50/ от 28.02 до 07.03.2013

• 90 388
  • 1 777
  •   1
Отговори
# 1 200
Поръчах в петък 5 чифта от френското джавари.
Днес внесох пари в картата, презаредих данните във всяка поръчка и изненада.
Два чифта одобрени, а за три ми вади съобщението, че има проблем с картата. Да не говорим, че в едната поръчка линкът към обувките е изчезнал съвсем.
Минах през банката (онлайн нищо не ми се отчита) - там казват, че парите ми са изтеглени.
Някой да е имал подобни проблеми?

Банката е ПИБ, досега съм нямала проблеми с французите.

# 1 201
Благодаря ви Alexa_a и Бижу,   bouquet
Има разминаване в таблицата на Javari и официалния сайт на Merrell, затова толкова се колебая, май е по-добре да заложа на по-големия номер  Simple Smile

# 1 202
Получих и тези красоти
https://www.javari.fr/dp/B003WQ9Y2E
Много хубави, отлична изработка. Доколкото успях да измеря стелката е с дължина 17,5см-28 номер. Не знам дали няма да са му малки другото лято на дребния, който в момента е 25.5  newsm78 А на кутията пише 187мм. да, ама друг път.

# 1 203
Perseuss аз има подозрения, че размерите в см са по скоро размера на стелката в официалния сайт на merrell.
Аз лично си поръчах 1/2 на горе от моя номер, но аз съм пробвала в магазин съвсем скоро подобен модел. За мъжа ми цял номер отгоре. Тази седмица или началото на другата ще са тук.
Nапиши\ merrell стелка номер\ и гледай в google. Разни хора, който продават са писали това инфо и можеш горе долу да се информираш.

# 1 204
  • Варна
Много зор с тези французи Tired Първо не ми харесаха картата(Visa Electron на ОББ) - смених я(Visa Electron на ДСК), сега са си дръпнали пари за 2 артикула от една поръчка, въпреки че единия съм го отказала ooooh!
След много мислене в крайна сметка очаквам само 7 чифта:
За моя дечко 28-ми и за племенника 24-ти - Garvalin. Прочетох коментара на Ронка, че един чифт се е съсипал бързо, но се надявам тези да са ОК;
Rockport Jeanie Thong B 36-ти номер;
Freeman T Porter Barba 38-ми в кафяво;
Hush Puppies Phoenicia 38-ми, всъщност ми трябваха 37-ми, но се надявам широкия крак да компенсира;
Camper Plie 39-ти в синьо;
US Polo Assn Bella 39-ти  в тъмно синьо.
Всички са поръчани от javari.fr, но линковете на повечето са неактивни, да видим какво и кога ще дойде Whistling

... Да не говорим, че в едната поръчка линкът към обувките е изчезнал съвсем ...

При мен са така 4 чифта/поръчки, Casyopea B сподели, че и при нея се е получило, надявам се да не е проблем.

# 1 205
  • София

... Да не говорим, че в едната поръчка линкът към обувките е изчезнал съвсем ...

При мен са така 4 чифта/поръчки, Casyopea B сподели, че и при нея се е получило, надявам се да не е проблем.

Аз също имам една такава поръчка,още в петък изчезна линка,но в събота бяха експедирани.

# 1 206
# 1 207
  • София

Аз също имам една такава поръчка,още в петък изчезна линка,но в събота бяха експедирани.
Всички поръчки ги платих току що, четири амазонски фр без проблем. Три джаварски, от които две успешно мина плащането, ама третата не искат да ми теглят пари. Писах им да си ги дръпнат от контактната форма, да видим. По късно ще насложа линковете на какво чакам  Grinning И проблемната поръчка ми е точно тази бъгнатата в която не се вижда какво е поръчано.

# 1 208
Дайте предложение за момчешка всекидневна обувка 25 и 30 размер моля.

# 1 209
Благодаря ви Alexa_a и Бижу,   bouquet
Има разминаване в таблицата на Javari и официалния сайт на Merrell, затова толкова се колебая, май е по-добре да заложа на по-големия номер  Simple Smile
ако това ти помага бях поръчала 37ми номер и ми бяха малки, за мен трябва номер отгоре, обувките отидоха при приятелка, която е между 36 и 37, а стелката им беше 23.5 см.

# 1 210
Perseuss аз има подозрения, че размерите в см са по скоро размера на стелката в официалния сайт на merrell.
Аз лично си поръчах 1/2 на горе от моя номер, но аз съм пробвала в магазин съвсем скоро подобен модел. За мъжа ми цял номер отгоре. Тази седмица или началото на другата ще са тук.
Nапиши\ merrell стелка номер\ и гледай в google. Разни хора, който продават са писали това инфо и можеш горе долу да се информираш.
Благодаря ви dalil и anbibian  bouquet
От прочетеното мисля, че е най-разумно да се на доверя на +1, което пък съвпада с посочените размери в таблицата на официалния сайт на Merrell, чe за ходило 27 см. съответства номер 43. Дано са верни предположенията ми и да станат  newsm78

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 15:58 от Perseuss

# 1 211
Имам си вече тези:
http://www.javari.de/Everybody%20930338%20Damen%20Klassische%20P … RL=%2Fmythings%2F
Моят номер-39,5 вече го няма.Половинката номер в повече не е проблем(не и за 20 евро разлика),тъй като има и ластик,и каишка,и самата обувка е за нормален към тесен крак.Кожата е мека,приятна.Искат обаче обувалка задължително.Иначе влезе ли кракът,са удобни.С уговорката,че съм ги носила само няколко часа.За да се каже,че една обувка е много удобна,трябват доста тестове при полеви условия.Така например,едни Тамарис с каучукови дебели токове,купувани миналата година и много удобни за седене,ми скапват краката за нула време тръгна ли да вървя повече от 10 мин.
Та за неизвестната ми Everybody:цветът е мноого тъмносиньо,каишките са състарени и правят обувката интересна.
Взех ги,за да ги нося с джинси.Нося само тъмносини прави джинси и с обувките много си ходят.

# 1 212
Някой успял ли е да плати във френското с Виза на Райфайзен? И някаква на Маестро минава ли?

# 1 213
  • Бг
Някой успял ли е да плати във френското с Виза на Райфайзен? И някаква на Маестро минава ли?
Маестро на ПИБ поне за момента минава.

Аз също от четири поръчани чифта имам един, и то точно на ММ Grinning без линк, в мейла обаче си излизат. Иначе и четирите чифта са изпратени с очаквана дата на доставка 09 март, и парите са дръпнати, така че чакам да се поФаля. Както казах номер проследяващ нямам.

# 1 214
Eййй, някой ми измънка под носа Белмондо-то   Twisted Evil
ММ се прибра докато разглеждах и каза, че ми подарява Самсонайт-а  Grinning
http://www.javari.de/Samsonite%20SFW101785%20Klassische%20Halbst … RL=%2Fmythings%2F
ще видим в понеделник колко му е хубав подаръка

Общи условия

Активация на акаунт